nie, ale z Toba zaczynalem. w bitwie z Thurionem to on zaczynalLoremaster pisze:wow!! to szacunek szacunek dla pojechanie dwóch armii z Teclisami ale ja też mistcasta walnąłem w pierwszej turze chyba
les debiles et les enfants terribles: Kruti i Tomash znowu;)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Ostatnio zmieniony 29 gru 2007, o 18:28 przez Szaman, łącznie zmieniany 1 raz.
"I fart in your general direction"
- Loremaster
- Oszukista
może nie pamiętam widać masz lepszą pamięć odemnie ale turniej ogólnie na powietrzu był genialnym pomysłem.
Ja to tylko pamiętam tak super dokładnie mój pierwszy turniej pierwszy teleport na 5ed jeszczę w Bytowie, gdzie pojechałem jakieś DE moimi HE na smoku a miałem chyba z 15lat albo 14
Ja to tylko pamiętam tak super dokładnie mój pierwszy turniej pierwszy teleport na 5ed jeszczę w Bytowie, gdzie pojechałem jakieś DE moimi HE na smoku a miałem chyba z 15lat albo 14
moze niech ktoś założy temat o historii polskiego wfb. bo bardzo fajnie się to czyta
- Loremaster
- Oszukista
Ja pamiętam nawet jaką miałem rozpiskę na tym turnieju
High Elf General + Dragon(ten najmniejszy) + Black Amulet + DragonBlade Lance + Potion of Strenght + heavy amrour + shield + longbow
Archmage(najwyższy levek) + Cloak of Mists and Shadows + War Crown of Saphery
10 Archers + light armours
15 Lothern SeaGuards + heavy armour+ longbows + shields + Standar of Shielding
6 Silver Helms + command
1 Tiranoc Chariot
2 Rbt
15 Swordmasters + command
High Elf General + Dragon(ten najmniejszy) + Black Amulet + DragonBlade Lance + Potion of Strenght + heavy amrour + shield + longbow
Archmage(najwyższy levek) + Cloak of Mists and Shadows + War Crown of Saphery
10 Archers + light armours
15 Lothern SeaGuards + heavy armour+ longbows + shields + Standar of Shielding
6 Silver Helms + command
1 Tiranoc Chariot
2 Rbt
15 Swordmasters + command
daj Pan spokoj ja tą bitwe glownie pamietam z racji przynania mi pkt karnych przez pana Artura S. w zwiazku z jak dzisiaj wiadomo (ale wtedy nie bylo jeszcze ZADNEJ oficjalnej erraty) walkowania bezzasiegowoscia teclisa... pamietam to ze tobie to kompletnie wisialo i bez cisnienia chciales grac tak jak mi sie wydawalo ze byc powinno a Pan Artur upracie przyznal mi karniaki, to od tego turnieju zaczal sie moj trwajacy po dzis dzien Eternal Stubborn Hatred do PaladynatuSzaman pisze:nie, ale z Toba zaczynalem. w bitwie z Thurionem to on zaczynalLoremaster pisze:wow!! to szacunek szacunek dla pojechanie dwóch armii z Teclisami ale ja też mistcasta walnąłem w pierwszej turze chyba
pzdr !!
Myślałem, że wymyślisz jakąś inteligentną, zgryźliwą, może nawet dowcipną ripostę, a Ty znowu mnie zawiodłeś.Szaman pisze:jak Cie nie interesuje, to nie czytajpingus pisze:Ja już osobiście historię jak Szaman pojechał Thuriona, słyszałem opowiedzianą przez tego pierwszego zyliard razy, może już wystarczy?
Daj emerytowi powspominać czasy "kiedy kobiety były piękniejsze, a kuśka stawała" Zwłaszcza jeśli świadom jest, że dziś Thuriona mógłby pojechać co najwyżej z bańki, bo na stole bitewnym zero szans
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
wspominam czasy, kiedy Ty sie jeszcze dziwiles, czemu dziewczynki nie maja kuskiTomash pisze:Daj emerytowi powspominać czasy "kiedy kobiety były piękniejsze, a kuśka stawała" Zwłaszcza jeśli świadom jest, że dziś Thuriona mógłby pojechać co najwyżej z bańki, bo na stole bitewnym zero szans
bo widzisz, jakos tak sie zawsze rozmijalismy - ja gralem na imprezach figurkowych, Ty na papierkowychpingus pisze:Ja się tylko czasem zastanawiam czy te dwa zwycięstwa nad he to były jedyne w karierze?
pewnie to Ty byles tym dzieckiempingus pisze:Chociaż nie jeszcze pamiętam jakieś dziecko na intro-gamingu sklepał.
"I fart in your general direction"
A ja na Terminatusie byłem tylko obserwatorem, ale pamiętam bitwę Bilusia z jakimś kolesiem od WE.
Biluś wtedy miał przesławną gildię krasnoludzką na chyba 12 bolcach i serii dział. Ogólnie wystawiało się figurki "zza siebie" żeby niby przeciwnik nie wiedział co jeszcze masz w zanadrzu.
Koniec wystawiania, ostatnia turka Bilusia - maszyny. Wystawia i wystawia te wykałaczki, zaczęło to wyglądać jak palisada a nie artyleria. Po dobrych paru minutach skończył.
A wtedy przeciwnik, z miną obsuniętą pół metra w dół wystawia swoją Wunderwaffe.
SMOKA
PRICELESS MEMORIES!
Biluś wtedy miał przesławną gildię krasnoludzką na chyba 12 bolcach i serii dział. Ogólnie wystawiało się figurki "zza siebie" żeby niby przeciwnik nie wiedział co jeszcze masz w zanadrzu.
Koniec wystawiania, ostatnia turka Bilusia - maszyny. Wystawia i wystawia te wykałaczki, zaczęło to wyglądać jak palisada a nie artyleria. Po dobrych paru minutach skończył.
A wtedy przeciwnik, z miną obsuniętą pół metra w dół wystawia swoją Wunderwaffe.
SMOKA
PRICELESS MEMORIES!
"Można pogłaskać naszego królika i nadać mu imię. Królik ma to w
dupie a państwu będzie miło" - Katalog z muzeum Igora Markina
dupie a państwu będzie miło" - Katalog z muzeum Igora Markina