nie, ale z Toba zaczynalem. w bitwie z Thurionem to on zaczynalLoremaster pisze:wow!! to szacunek szacunek dla pojechanie dwóch armii z Teclisamiale ja też mistcasta walnąłem w pierwszej turze chyba

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
nie, ale z Toba zaczynalem. w bitwie z Thurionem to on zaczynalLoremaster pisze:wow!! to szacunek szacunek dla pojechanie dwóch armii z Teclisamiale ja też mistcasta walnąłem w pierwszej turze chyba
daj Pan spokojSzaman pisze:nie, ale z Toba zaczynalem. w bitwie z Thurionem to on zaczynalLoremaster pisze:wow!! to szacunek szacunek dla pojechanie dwóch armii z Teclisamiale ja też mistcasta walnąłem w pierwszej turze chyba
Myślałem, że wymyślisz jakąś inteligentną, zgryźliwą, może nawet dowcipną ripostę, a Ty znowu mnie zawiodłeś.Szaman pisze:jak Cie nie interesuje, to nie czytajpingus pisze:Ja już osobiście historię jak Szaman pojechał Thuriona, słyszałem opowiedzianą przez tego pierwszego zyliard razy, może już wystarczy?
wspominam czasy, kiedy Ty sie jeszcze dziwiles, czemu dziewczynki nie maja kuskiTomash pisze:Daj emerytowi powspominać czasy "kiedy kobiety były piękniejsze, a kuśka stawała"Zwłaszcza jeśli świadom jest, że dziś Thuriona mógłby pojechać co najwyżej z bańki, bo na stole bitewnym zero szans
bo widzisz, jakos tak sie zawsze rozmijalismy - ja gralem na imprezach figurkowych, Ty na papierkowychpingus pisze:Ja się tylko czasem zastanawiam czy te dwa zwycięstwa nad he to były jedyne w karierze?
pewnie to Ty byles tym dzieckiempingus pisze:Chociaż nie jeszcze pamiętam jakieś dziecko na intro-gamingu sklepał.