les debiles et les enfants terribles: Kruti i Tomash znowu;)

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Post autor: Szaman »

Loremaster pisze:wow!! to szacunek szacunek dla pojechanie dwóch armii z Teclisami :P ale ja też mistcasta walnąłem w pierwszej turze chyba :)
nie, ale z Toba zaczynalem. w bitwie z Thurionem to on zaczynal :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 29 gru 2007, o 18:28 przez Szaman, łącznie zmieniany 1 raz.
"I fart in your general direction" :mrgreen:

Awatar użytkownika
Loremaster
Oszukista

Post autor: Loremaster »

może nie pamiętam :P widać masz lepszą pamięć odemnie ale turniej ogólnie na powietrzu był genialnym pomysłem.

Ja to tylko pamiętam tak super dokładnie mój pierwszy turniej pierwszy teleport na 5ed jeszczę w Bytowie, gdzie pojechałem jakieś DE moimi HE na smoku a miałem chyba z 15lat albo 14

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Post autor: Kosa »

moze niech ktoś założy temat o historii polskiego wfb. bo bardzo fajnie się to czyta :)
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

Awatar użytkownika
Loremaster
Oszukista

Post autor: Loremaster »

Ja pamiętam nawet jaką miałem rozpiskę na tym turnieju
High Elf General + Dragon(ten najmniejszy) + Black Amulet + DragonBlade Lance + Potion of Strenght + heavy amrour + shield + longbow

Archmage(najwyższy levek) + Cloak of Mists and Shadows + War Crown of Saphery

10 Archers + light armours
15 Lothern SeaGuards + heavy armour+ longbows + shields + Standar of Shielding
6 Silver Helms + command
1 Tiranoc Chariot
2 Rbt
15 Swordmasters + command

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

Szaman pisze:
Loremaster pisze:wow!! to szacunek szacunek dla pojechanie dwóch armii z Teclisami :P ale ja też mistcasta walnąłem w pierwszej turze chyba :)
nie, ale z Toba zaczynalem. w bitwie z Thurionem to on zaczynal :mrgreen:
daj Pan spokoj :P ja tą bitwe glownie pamietam z racji przynania mi pkt karnych przez pana Artura S. w zwiazku z jak dzisiaj wiadomo (ale wtedy nie bylo jeszcze ZADNEJ oficjalnej erraty) walkowania bezzasiegowoscia teclisa... pamietam to ze tobie to kompletnie wisialo i bez cisnienia chciales grac tak jak mi sie wydawalo ze byc powinno a Pan Artur upracie przyznal mi karniaki, to od tego turnieju zaczal sie moj trwajacy po dzis dzien Eternal Stubborn Hatred do Paladynatu :twisted:

pzdr !!

Awatar użytkownika
pingus
Oszukista

Post autor: pingus »

Ja już osobiście historię jak Szaman pojechał Thuriona, słyszałem opowiedzianą przez tego pierwszego zyliard razy, może już wystarczy? ;)
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

pingus pisze:Ja już osobiście historię jak Szaman pojechał Thuriona, słyszałem opowiedzianą przez tego pierwszego zyliard razy, może już wystarczy? ;)
jak Cie nie interesuje, to nie czytaj :twisted:

Awatar użytkownika
pingus
Oszukista

Szaman pisze:
pingus pisze:Ja już osobiście historię jak Szaman pojechał Thuriona, słyszałem opowiedzianą przez tego pierwszego zyliard razy, może już wystarczy? ;)
jak Cie nie interesuje, to nie czytaj :twisted:
Myślałem, że wymyślisz jakąś inteligentną, zgryźliwą, może nawet dowcipną ripostę, a Ty znowu mnie zawiodłeś. :(
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

na "inteligentną, zgryźliwą, może nawet dowcipną ripostę" trzeba zasluzyc :wink:

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Daj emerytowi powspominać czasy "kiedy kobiety były piękniejsze, a kuśka stawała" ;) Zwłaszcza jeśli świadom jest, że dziś Thuriona mógłby pojechać co najwyżej z bańki, bo na stole bitewnym zero szans :D
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
pingus
Oszukista

Ja się tylko czasem zastanawiam czy te dwa zwycięstwa nad he to były jedyne w karierze? Chociaż nie jeszcze pamiętam jakieś dziecko na intro-gamingu sklepał. :D
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Tomash pisze:Daj emerytowi powspominać czasy "kiedy kobiety były piękniejsze, a kuśka stawała" ;) Zwłaszcza jeśli świadom jest, że dziś Thuriona mógłby pojechać co najwyżej z bańki, bo na stole bitewnym zero szans :D
wspominam czasy, kiedy Ty sie jeszcze dziwiles, czemu dziewczynki nie maja kuski :twisted:
pingus pisze:Ja się tylko czasem zastanawiam czy te dwa zwycięstwa nad he to były jedyne w karierze?
bo widzisz, jakos tak sie zawsze rozmijalismy - ja gralem na imprezach figurkowych, Ty na papierkowych :badgrin:
pingus pisze:Chociaż nie jeszcze pamiętam jakieś dziecko na intro-gamingu sklepał. :D
pewnie to Ty byles tym dzieckiem :wink:

Awatar użytkownika
pingus
Oszukista

Jea. To żeś nam dogryzł. :D
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Mikołak
Marnypopis
Kontakt:

Post autor: Mikołak »

A ja na Terminatusie byłem tylko obserwatorem, ale pamiętam bitwę Bilusia z jakimś kolesiem od WE.
Biluś wtedy miał przesławną gildię krasnoludzką na chyba 12 bolcach i serii dział. Ogólnie wystawiało się figurki "zza siebie" żeby niby przeciwnik nie wiedział co jeszcze masz w zanadrzu.
Koniec wystawiania, ostatnia turka Bilusia - maszyny. Wystawia i wystawia te wykałaczki, zaczęło to wyglądać jak palisada a nie artyleria. Po dobrych paru minutach skończył.
A wtedy przeciwnik, z miną obsuniętą pół metra w dół wystawia swoją Wunderwaffe.

SMOKA :lol2:

PRICELESS MEMORIES!
"Można pogłaskać naszego królika i nadać mu imię. Królik ma to w
dupie a państwu będzie miło" - Katalog z muzeum Igora Markina

Awatar użytkownika
HarryAxe
Chuck Norris

Post autor: HarryAxe »

lol

ODPOWIEDZ