właśnie w tym jestem od was lepszy, że umiem cieniować do białego
oczywiscie............no ofence
armia bedzie na 1500 za jeszcze troche.
bolce juz mam (widzieliscie dawno temu takie prezentujące się ciekawie ale z bliska zwykłe malowanie), Coka sztandarowca juz mam jeszcze wykończeń brakuje, troche juz mam pozaczynanych.
Oj Romek , widze ze na baniak wali
Jak cieniowac, to sama nazwa wskazuje, ze uzywac ciemniejszego koloru do nalozenia cieni
Wiej chyba rozjasniac do bialego jakby co.
Poza tym te plaszcze wygladaja slabiuto - za malo rozjasnien, i sa za ostre - zobacz jak material wyglada na zywca.
A i popracuj troszku nad nasyceniem kolorkow - malujesz z pod czarnego i kolory masz przytlumione jak ziemko - radze porzadnie nalozyc pierwsza warstwe, coby otrzymac, rowniotka i czysciutka baze do rozjasnien
A i tak widze postep od czasow slawetnego chaos wariora nurgla
a juz myślałem jankiel że oceniłeś figurki.............no ale to ja jestem spamerem bo 2 lata temu podczas pierwszej wizyty na forum nowej gildii niechcący napisałem cos w starym temacie za co dostałem 2 ostrzeżenia
Co do figurek...
Są bardzo w porządku. NMM mi się nie podoba (odcień, nie wykonanie) - błekitna broń u DE to średni pomysł. Gdyby broń była ciemniejsza, a najlepiej malowana metalikiem, byłoby super.
Szczerze mówiąc, nie widzę za bardzo tak pomalowanej armii - odechce Ci się w połowie. Każdy model pomalowany na poziomie bohatera to przesada
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
wiem ale to nie ejst GD z dioramką tylko zamówienie. jeśli robiłem figurke 5 h to podstawka dobra zajęłaby mi co najmniej drugie tyle.
nie za taką cenę
Roman ja Cię prosze nie wciskaj kitu, ile zajelo by Ci zgrabne i schludne przyklejenie trawki? i jesli model mial byc typowo naziemny mogles usunac tez ta line i cume(?)
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash