Burlok Damminson

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
loler
Wodzirej

Post autor: loler »

To nmm coś mi nie odpowiada. Może przydało by sie jeszcze na krawędziach troche skull white'a??
A mi sie wydaje, ze ten tez ma kropke XD XD XD XD
czepiasz się szczegółów, które tylko ty dostrzegasz. Może sam pokarzesz swoje figsy to my poszukamy niedoróbek i czarnych kropek :roll:

bartekk
Mudżahedin
Lokalizacja: toruńskie przedmieścia, dokładniej jakubskie przedmieścia

Post autor: bartekk »

to zrobimy tak: dam wam zdjecie figsa zapodkladowanego na czarno i drugiego , na biało. na jednym beziecie szuakc przebarwien a na drugim czarnych kropek. ladny ten pierwszy a drugi taki nijaki, lolowaty.

Awatar użytkownika
Beldrin Durgnisson
Mudżahedin

Post autor: Beldrin Durgnisson »

moze jestem glupi.. moze zbyt zmeczony... ale chwilowo nic nie rozumiem z postu powyżej...

Awatar użytkownika
loler
Wodzirej

Ja też chyba jestem głupi... bartekk, o co ci chodzi??

Awatar użytkownika
Treevill
Kradziej

Post autor: Treevill »

odpowiedz jest prosta ... bartekk pisze takie glupoty jako parodie postow osob ktore czepiaja sie szczegolow

Awatar użytkownika
loler
Wodzirej

Zauważ, że to on sie czepiał szczegółów

Awatar użytkownika
Bonczek
Chuck Norris

Post autor: Bonczek »

Dobra, bartekk po prostu jest człowiekiem, który lubi być w centrum uwagi. Rozkminił, że jak zrobi trochę zamieszania to w końcu ktoś go zauważy. Ot cała filozofia :P

bartekk
Mudżahedin
Lokalizacja: toruńskie przedmieścia, dokładniej jakubskie przedmieścia

Post autor: bartekk »

ot cała zakręcona filozofia...ludzkich pomyłek. Nie, nie mam zamiru być w centrum uwagi. pierwsza częsć mojego posta tyczyła sie postu lolera, a druga burloków damminsonów

ODPOWIEDZ