Pudło. Za wyniki są odpowiedzialni organizatorzy - także tam szukaj odpowiedzi.Drakar Dociekliwy pisze:...
Prosze o wyjasnienie sytuacji.
Procedury reklamacyjne/odwoławcze?
Moderator: swieta_barbara
Sprawdź nr ID w rejonie tego miejsca - być może ktoś pomylił cyfrę jedną - mi też się kiedyś zdarzało jak wyniki zgłaszałem.Drakar Dociekliwy pisze:Nie dostalem punktow do ligi za Zahcon. Kolega z klubu dostal, a ja nie.
Nie ma mnie w ogole na liscie zgloszonych do turniejuWyniki:
1. Mariusz "Knight" Megger 48 BRE
2. Łukasz "Hirek" Jachimowicz 47 (+2768) DL
3. Wojciech "Scimitar" Łubkowski 47 (+2624) DE
4. Paweł "Pasiak" Paszek 42 WE
5. Robert "Silverman" Żero 34 WE
6. Łukasz "Mania" Manikowski 33 (35-2 za brak rozpiski) WE
7. Dariusz Butanowicz 33 VC
8. Michał "Stogi" Stogowski 31 (+280) VC
9. Michał "Ufo" Kwiatkowski 31 (+222) VC
10. Rafał "Shinue" Kurzępa 30 VC
11. Michał "Bania" Rumiński 29 (-70) DL
12. Michał Kondziella 29 (-87) DE
13. Łukasz "Drakar" Janiszewski 27 DL
14. Michał Bochyński 26 DWR
15. Wojciech "Imperator" Gładysiak 24 LIZ
16. Tomasz "Jose" Waldowski 22 OK
17. Łukasz "Syra" Syrocki 21 (-1756) EMP
18. Michał "Arbal" Walczak 18 O&G
19. Wiktor "Kazadoee" Walentynowicz 17 LIZ
20. Łukasz "Strażnikcytadeli" Makowski 9 HE
http://adeon.livenet.pl/tournament_results.php?id=421
W moim miejscu jestktorego nawet nie widze na liscie.Olek . Rzepecki Empire . WArszawa 37
Prosze o wyjasnienie sytuacji.
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Bardzo przepraszam, jak zauwazyl Scimi pomylila mi sie ostatnia cyfra. Czy mam wyslac jeszcze raz wyniki czy moze to byc zalatwione przez administratora?2707 Olek Rzepecki
2702 Łukasz Janiszewski
Wojciech Gogol Gogola Dwarfs id 1225
nie ma obecnie wpisanego DMP, grał w tej samej druzynie co Łukasz Jagal Jagalski ID 1291
nie ma obecnie wpisanego DMP, grał w tej samej druzynie co Łukasz Jagal Jagalski ID 1291
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Wyślij ponownie wyniki.Bania pisze:Bardzo przepraszam, jak zauwazyl Scimi pomylila mi sie ostatnia cyfra. Czy mam wyslac jeszcze raz wyniki czy moze to byc zalatwione przez administratora?2707 Olek Rzepecki
2702 Łukasz Janiszewski
Pisz do orgów... Niech poprawiają wynikiJagal pisze:Wojciech Gogol Gogola Dwarfs id 1225
-
- Mudżahedin
Adeon czy dostales juz od Banii poprawione wyniki Zahconu?
Klub Fantasy "FENIX" ('Stara Remiza', ul. Żabia 8, Włocławek)
Gry bitewne, RPG, karciane, planszowe.
Każdy poniedziałek od 15.oo do 19.oo. ZAPRASZAMY
Gry bitewne, RPG, karciane, planszowe.
Każdy poniedziałek od 15.oo do 19.oo. ZAPRASZAMY
Szmajson zajmuje się wynikami.Drakar Dociekliwy pisze:Adeon czy dostales juz od Banii poprawione wyniki Zahconu?
Turniej VI Urodziny Strefy Zero został zgłoszony 2 razy.
Posiada ID 451 oraz ID 452
Prosze o usuniecie jednego z nich.
ZrobioneFurion pisze:Turniej VI Urodziny Strefy Zero został zgłoszony 2 razy.
Wrocilem dopiero z urlopu wynikami do ligi zajme sie jutro.adeon pisze:Szmajson zajmuje się wynikami.Drakar Dociekliwy pisze:Adeon czy dostales juz od Banii poprawione wyniki Zahconu?
A mógłbyś podać 2 id ?Undead84 pisze:Prosze po raz 2 zeby w Zakładce Ranking połączyć Marcina Jabłońskiego z miejsca 329 z Marcinem Jabłońskim z miejsca 433 bo to ta sama osoba.....w liscie graczy jest juz tylko jeden taki Gracz o ID 2641....
Hmm.. zrobione, ale to był ciekawy przypadek - org. znał twój stary IDUndead84 pisze:chciał bym ale w zakładce
Gracze jest tylko 1 gracz.....a w zakładce Ranking jest 2x Marcin Jabłoński a tam nie ma podanych ID
- Corvus Albus
- Kretozord
da radę się otrzymać info czy wyniki z turnieju organizowane przez Fenix Włocławek są poprawnie przetworzone? Jest to nasz pierwszy turniej (mogą być źle obrobione) i wrazie błędów chcielibyśmy je poprawić by nie było problemów z odrzuceniem błędnych wyników.
Za wyniki odpowiada Szmajson, ale popatrzyłem w plik. Jest zły.Corvus Albus pisze:da radę się otrzymać info czy wyniki z turnieju organizowane przez Fenix Włocławek są poprawnie przetworzone? Jest to nasz pierwszy turniej (mogą być źle obrobione) i wrazie błędów chcielibyśmy je poprawić by nie było problemów z odrzuceniem błędnych wyników.
Przede wszystkim wpisaliście go w nie ten arkusz, co trzeba, czego efektem są ujemne punkty dla 5 ostatnich graczy. W pliku są puste wiersze takie jak:
424;;;L - nie może ich być.
No i jest pusty wiersz pod ostatnim wynikiem - jego też być nie powinno.
Przeczytajcie dokładnie instrukcje i róbcie wraz z nią krok po kroku plik. No i przyślijcie go jeszcze raz.
- Corvus Albus
- Kretozord
Wielkie dzięki za info. Do końca tygodnia podeślemy plik.
Problem w arkuszu do wpisywania wyników znalazłem taki, że przy turniejach parowych, w których nie wszystkie pary są pełne, a liczba osób jest <20 nie da rady wypełnić arkusza bez wpisania liczby uczestników takiej jak liczba par*2 bo zaczyna wyniki ujemne ostatnim graczom wypisywać. Czyli nie da rady zgłosić takiego turnieju bez dopisywania graczy.
A licky boom boom down!!!