![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
[Zabawa]Oceń avatar osoby wyżej.
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Qbasa avatar jest taki sobie bo nie jarają mnie avki z booków czy innych figurek
.
sorry, czasem moje dodatkowe konta wymykają się z pod kontroli.Nehan pisze:jesteś niespełnionym psychoterapeutą? Miałeś przykre doświadczenia z dziecięcymi psychologami?napoleon pisze:Nehan - awatar kogoś kto ma niespełnione marzenia o tym że inni będą pracować za niego powstałe w wyniku traumatycznych przeżyć z wczesnego dzieciństwa gdy spadł z huśtawki.
Na beton.
Głową w dół.
13 razy pod rząd.
Efektem tego narodziło się pragnienie posiadania niewolników którzy mogliby "rozhuśtać" niestabilną osobowość nie ryzykując upuszczenia.
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Awatar Nehana to ćwierć biedy, tekst w podpisie pół - za to kiedy zobaczyłem Nehana w realu miałem ochotę turlać się po ziemi ze śmiechu....Sa!nt pisze:Avatarek Nehana to pół biedy ale tekst w podpisie. Jak pierwszy raz to przeczytałem to ledwo nie płakałem ze śmiechu.
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
O napoleonie masz racje w 100%
Mały dyktator (Nehan) ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
A ja tam wolę Avatary z zdjęciem prawdziwej osoby co siedzi za kompem.
Nehan to swój ziąąąnapoleon pisze:Awatar Nehana to ćwierć biedy, tekst w podpisie pół - za to kiedy zobaczyłem Nehana w realu miałem ochotę turlać się po ziemi ze śmiechu....Sa!nt pisze:Avatarek Nehana to pół biedy ale tekst w podpisie. Jak pierwszy raz to przeczytałem to ledwo nie płakałem ze śmiechu.
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
też należe do jego fanklubu jak Pingus
i chce być jego niewolnikiem ale nie wiem czy sie nadaje
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
niech nasz wszelakie moce od tego chronią ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Dobra - teraz już mam avatar.
ueeeSzczurza Jucha pisze:Mój avek i tak jest bardziej od waszych avków.
it's not how big your fwoosh is - it's how you use it