HE 2250

Poczytaj jak słaby i dziurawy jest dany pomysł na armię, zanim nie przyniesie on wygranej na następnym masterze.

Moderatorzy: Yudokuno, PAWLAK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Post autor: Kosa »

jak dla mnie za mało śmieci, a dwa bolce przy takim czymś i tak nie są czymś super, woałbym tego 3 orzełka, 2 lion charioty z dwoma dobrymi oddziałami DP to o jeden za dużo, dałbym jednego a na wolne miejsce wstawiłym drugi fast, a ten co już jest wyalić im łuki, moze i BSB wejdzie, albo jak nie to drugii caddy, wtedy już masz pewnosć magiczną, siły uderzenia nie tracisz, zyskujesz bardzo dużo na mobilnosci i tracisz troszke ostrzału, który i tak nie jest tu jakiś ważny i tak bardzo potrzebny (tylko do ściecia ranka i wybixcia śmieci)
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

Paku
Oszukista

Post autor: Paku »

A weź mi kosa powiedz co jest lepsze:
2 Bolce + łuki na Ellyrianach
czy
BSB

Bo po ogólnym zastanowieniu moge te jednostki strzelające mogę ograniczycyć do minimum (2*10 łuczników, 5 SW)

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Post autor: Kosa »

zależy

ale imo ja jednego bolca bym zawsze miał...

jak w defensie modne są 3 bolce iorzeł, to w moich ofensach bedą 3 orły i bolec, no oczywisćie jak są 2x10 łukoli. Zaś łuki na fastach? imo zbędne to 20pkt wiećej, a jeden fast to mało jak dla mnie więc to 40pkt, a myśle, że HE nie mają tanich śmeici, a wąłsnie takie fasty to jedyny tani śmieć jak są gołe (ewentualnie muzyk jak są punkty), a taki śmieć jest bardzo potrzebny.

no i jaki ten bsb ma być?
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

Paku
Oszukista

Post autor: Paku »

BSB z Battle Bannerem

ODPOWIEDZ