PlayMini Of The Month 8 - styczeń
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Które konkretnie?
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
No f...ing wayHaldir pisze:dużo rzeczy jest flammable czy to też się liczy?
A może ktoś naciągnie, że na potrzeby PMotM smok WElfikci zionie kwasem na bazie ognia?
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
bohater z dwoma płonącymi mieczami byłby spko... albo "lekko" przypalony treeman...
jak przeczytałem temat pierwsze o czym pomyślałem to Flame Canon... ale na to potrzeba dużo czasu (bo chce wszystko w nmm), którego nie posiadam... mysle więc nad jakąś inna machinką ale jeszcze nie wiem czy wezme udział w tej edycji...
jak przeczytałem temat pierwsze o czym pomyślałem to Flame Canon... ale na to potrzeba dużo czasu (bo chce wszystko w nmm), którego nie posiadam... mysle więc nad jakąś inna machinką ale jeszcze nie wiem czy wezme udział w tej edycji...
Kislev nie jest samodzielną armią - ostatnio jak sprawdzałem można go było wziąć jako wspomagacz do niektórych "dobrych" armii, a na stronie GW figuruje w ramach Imperium.
ej, a czy smok WE nie zieje ogneim?
No właśnie nie, zieje kwasem...Siasek pisze:ej, a czy smok WE nie zieje ogneim?
... n/c ...Bonczek pisze:A ile osób tutaj gra Kislevem? No właśnie, chłopaki nie bądźcie ci**i i nie szukajcie dziury w całym
Wiele było wywodów na temat czy można grać czystym kislevem. Otóż można.Tomash pisze:Kislev nie jest samodzielną armią - ostatnio jak sprawdzałem można go było wziąć jako wspomagacz do niektórych "dobrych" armii, a na stronie GW figuruje w ramach Imperium.
Nie chciałem wywoływać żadnego flejma na temat dyskryminacji armii w tegomiesięcznym pmotm. To był tylko mały odzew, żeby za miesiąc uwzględniono naszych przyjaciół z Kislevu
Pozdrawiam.
Skonwertuj sobie coś.. np. NG z pochodniami, albo palący się gigant lub coś takiego.Skinek pisze:A wracając do O&G... to co w tej edycji wypadają? Bo oni nie ma czaru który by był jakimś fire ballem ani nie ma jakieś broni która obdarzała by bohatera płonącymi atakami
Hmm.. no może i racjaLunn pisze:NG z pochodniami nie mają flaming attackswszystko to, co może zadawać obrażenia od ognia (flaming).
@Tomash:
Mogą być jakieś konwersje zawierające ogień czy koniecznie coś z flaming atacks? Bo tak to rzeczywiście O&G chyba nic nie mają.