Lista Ligowa - skład

Tematy z poprzednich sezonów LL

Moderatorzy: Dymitr, CzarnY, c4h10

Zablokowany
Awatar użytkownika
Szmajson
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Szmajson »

Kowal pisze: Dlatego proszę o zapisanie zamiast mnie na listę ligową jako reprezentanta "Spider Games" w tym sezonie Waldka Kozłowskiego - na BP jest on znany jako "Kozisyn". Mam nadzieje, że będzie on godnie reprezentował "Spider Games" :P

Pozdrawiam,
Kowal
Wykonano.

Witamy Kozisyn'a na LL.
Spokój to kłamstwo, jest tylko pasja. Dzięki pasji, osiągam siłę. Dzięki sile, osiągam potęgę. Dzięki potędze, osiągam zwycięstwo.

Obrazek

Awatar użytkownika
Szmajson
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Green Knight pisze:Proszę o dodanie Macieja Rączki - Zyraf .

Za lokale w Pomiechówku klub Terror Boyz.
Hmm w koncu nie wpamietam jak ustalilismy.. czy przyjmujemy z automatu... czy od poczatku każdej połówki.

W regulaminie wychodzi ze od poczatku sezon.. trzeba by bylo nanieść poprawkę.
Spokój to kłamstwo, jest tylko pasja. Dzięki pasji, osiągam siłę. Dzięki sile, osiągam potęgę. Dzięki potędze, osiągam zwycięstwo.

Obrazek

Awatar użytkownika
Piotr P.
Falubaz

Post autor: Piotr P. »

Chyba po 3 zorganizowanych lokalach z automatu. Choć mogę się mylić. Ale chłopaki już z 5 lokali tam zrobili co najmniej.
Skupuje 5 edycyjne modele Bretończyków.

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Po 3 zorganizowanym lokalu od razu wchodzi , potem kontrola co 6 miesiecy.

Awatar użytkownika
Szmajson
Postownik Niepospolity
Kontakt:

oka przydala by sie w takim razie poprawka do regulaminu...

Obrazek

Awatar użytkownika
Szmajson
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Green Knight pisze:Proszę o dodanie Macieja Rączki - Zyraf .

Za lokale w Pomiechówku klub Terror Boyz.
W tym sezonie w pomiechówku zrobiono:
8 turniejow, w tym 3 nie zaliczonych do ligi

2 przez NBK
0 przez Terror Boyz
6 ??? (3 nie zaliczone)

Gracze zarejestrowani w w Lidze:
2x NBK
2x Terror Boyz
1x niezrzeszony

Tak więc nie widze za bardzo podstaw by dodac członka Terror Boyz.
Z tego co pamietam ostatnio zmienialem im Klub z NBK. Terror Boyz zmienili barwy, jeżeli będą mieć własną baze makietową i zorganizują 3 turnieje by TB, wowczas będą mieli miejsce na LL.

Obrazek

Awatar użytkownika
Kielon
Masakrator

Post autor: Kielon »

:lol2:
Szmaja, gracze w Pomiechówku są jedni i ci sami.
To ta sama grupa osób organizowała wszystkie lokale.
Po prostu zmienili nazwę z "Nie Byle Kto" na "Terror Boyz" być może stwierdzili, że będzie lepiej brzmieć.
Mimo wszystko to jest jeden i ten sam klub.
No i co do bazy terenowej, chyba posiadają już ją, skoro zrobili aż 8 lokali.
Obrazek

Awatar użytkownika
Szmajson
Postownik Niepospolity
Kontakt:

spoko, nigdy nie bylem w pomiechowku, wiec opieralem wszystko co napisalem na rzeczach zapisanych na stronie rankingu.

Obrazek

Awatar użytkownika
Piotr P.
Falubaz

To jest najprężniejszy ośrodek batlowy na mazowszu obecnie. :D

Awatar użytkownika
Szmajson
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Green Knight pisze:To jest najprężniejszy ośrodek batlowy na mazowszu obecnie. :D
Czyli zmienic im nazwy organizatora turniejow na TB z NBK i wszyscy z NK czy niezrzeszeni (łącznie 5 osob) ma barwy klubowe TB? Jak tak to kolo 15 dorzuce zioma.

Obrazek

Awatar użytkownika
Piotr P.
Falubaz

Dodaj Zyrafa a on już będzie wiedział co komu zmienić. :wink: Zaraz mu napisze by tu zajrzał.

Awatar użytkownika
Szmajson
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Green Knight pisze:Dodaj Zyrafa a on już będzie wiedział co komu zmienić. :wink: Zaraz mu napisze by tu zajrzał.
Dodamy. Witamy Zyrafa na pokładzie :)

Obrazek

Zyraf
Chosen of Slaanesh

Post autor: Zyraf »

Dziękuję :) .
Tak dla sprostowania zrobiliśmy 6 turniejów i wszystkie są zaliczone.

Tak na prawdę w rankingu jest jeszcze tylko jedna osoba z NBK grająca czynnie w młotka.

Także proszę o zmianę 297 Rafał Podgrudny - wcześniej zapomniałem to zrobic. :wink:

kudłaty
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: kudłaty »

@sprawa dużych klubów i ich oddziałów.
Padło pytanie jaka jest różnica miedzy zrobieniem 6 lokali w jendym mieście a 3 w jednym i 3 w drugim? Jest to niby argument ale pod warunkiem ze te miasta są blisko siebie, bo o ile z Torunia do Bydgoszczy możnaby w przypływie fantazji wozić makiety o tyle między większością ośrodków jest po prostu za daleko.
Ziemko zaproponował głosowanie, popre je aczkolwiek bym zlimitował na województwo. I tak nikt nie będzie tworzyć oddziałów terenowych w sąsiednich wioskac bo to nie o to chodzi, a jak ktoś sobie zorganizuje delegature w drugiej cżeści kraju to tylko pogratulować zdolności organizacyjnych. Taki klub musi organizować te 3 turnieje w roku, a to jakby na to nei patrzec wymaga jednak jakiejś bazy.
Wagi są o tyle kiepskim pomysłem że rozmnożą niepotrzebnie ilość turnieji (w stylu "turniej na cosobotnim spotkaniu klubowym") które normlanie nie miałyby sensu. To jest demokracja jedna osoba jeden głos, żadnej w tym sprawiedliwości ale jest chociaż prostota.

Awatar użytkownika
Kielon
Masakrator

kudłaty pisze:o ile z Torunia do Bydgoszczy możnaby w przypływie fantazji wozić makiety o tyle między większością ośrodków jest po prostu za daleko.
No co ty, my z Gorzowem wymienialiśmy się terenami. ;)
Obrazek

kudłaty
Szef Wszystkich Szefów

Dobra, obaliłeś mój arguemnt.

Awatar użytkownika
Kielon
Masakrator

kudłaty pisze:Dobra, obaliłeś mój arguemnt.
Wiem. ;)

Poza tym podział na województwa jest strasznie stuczny.
Kiedyś już występował, jeżeli chodzi o premie wyjazdowe.
Chyba wszysycy pamiętamy jak to było.
Wtedy zrezygnowano z premii wyjazdowych, ale IMO nie były one złe, zły był system ich przyznawania.
Wieć IMHO nie wracajmy do podziałów na województwa.
Obrazek

kudłaty
Szef Wszystkich Szefów

To województwo to tak jako przykład bardziej rzuciłem, chodziło mi raczej o to by takie "ośrodki terenowe" były autonomicznymi klubami a nie budynkiem w sąsiedniej dzielnicy w którym grają i tak Ci sami ludzie.

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Latwiej to rozwiazac poprzez taki zapis : klub moze miec do 3 przedstawicieli z jednego miasta. Dany klub moze miec przedstawicieli w innych miastach pod warunkiem organizacji przez nich turniejow z oddzielna baza terenowo-blatowa.

Taki zapis wszystko wyjasnia imho.

Awatar użytkownika
Gajowy
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Gajowy »

wydaje mi sie ze z tymi klubami to powinno byc tak ze mamy do 3 przedstawicieli reprezentujacych interesy danego klubu, dla przykladu Jankiel mimo przynaleznosci do RS reprezentuje inna grupre ludzi, a ja mimo przynaleznosci do Kohorty moglbym w czestochowie zalozyc inny klub i prezentowac na LL jego interesy (o ile klub zdobedzie miejsce na LL) a za mnie wszedlby ktos inny z XIII.

takie to madre mi sie wydaje rozwiazanie.

Zablokowany