Nasza klasa
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
slabe te Twoje zarty...Fanatyk pisze:Urofilia? Serio, nie za ciekawe. Chyba że lubisz Deliverance, to szacun.Szaman pisze:i tam... nawet rodzonego brata olalemRaptaparat pisze:Szaman tak gada, bo nikt go nie chcial zaprosic
"I fart in your general direction"
Nasza-klasa to nowe Grono, jeśli chodzi o praktycznie wszystkie zjawiska.
Pewnie że ani NK, ani G nie są trendy. Trendy jest Border Princes
Pewnie że ani NK, ani G nie są trendy. Trendy jest Border Princes
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Tak, poza tym, że Grono powstało po to, żeby się polansować, że się jest w kręgu wtajemniczonych i zna się wszystkie ploteczki, a na NK ludzie naprawdę mogą znaleźć znajomych sprzed latTomash pisze:Nasza-klasa to nowe Grono, jeśli chodzi o praktycznie wszystkie zjawiska.
Dalej już się nie różnią.
No właśnieTomash pisze:Pewnie że ani NK, ani G nie są trendy. Trendy jest Border Princes
Czekam aż Zaraza wejdzie i rozda rózgi za zagnieżdzone cytaty
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
"Generalny Inspektor Danych Osobowych Michał Serzycki zapowiedział w środę, że przeprowadzi kontrolę na portalu nasza-klasa.pl, aby zbadać czy zamieszczane tam dane osobowe są bezpieczne. "
Daj pan spokój.
Ja lubię Wybiórczą, ale czasem potrafią konkretnie wtopić.
Przeczytaj to:
http://netto.blox.pl/2008/01/mega-FUD.html
Ja lubię Wybiórczą, ale czasem potrafią konkretnie wtopić.
Przeczytaj to:
http://netto.blox.pl/2008/01/mega-FUD.html
Dobry link Tomash, co prawda nie czytałem artykułu w Wyborczej, ale chyba komuś bardzo zależy na niepowodzeniu tego portalu. Ostatnio takie informacje zaczęły krążyć po gg:Nasza klasa.: jezeli ktos o nicku "genesis gallardo" poprosi cie o dodanie do kontaktow nie dodawaj bo to wirus i jezeli ktos z twoich kontaktow go doda to ty tez go zlapiesz dlatego wyslij ta wiadomosc do wszystkich twoich kontaktow
Nie wiem ile jest w tym prawdy, ale całkiem możliwe, że ktoś robi sobie jaja.
A ochrona danych osobowych to bzdura, jeżeli ktoś nie chce podać swoich danych to tego nie robi, nikt nikomu nie karze się rejestrować na portalu NK.
Nie wiem ile jest w tym prawdy, ale całkiem możliwe, że ktoś robi sobie jaja.
A ochrona danych osobowych to bzdura, jeżeli ktoś nie chce podać swoich danych to tego nie robi, nikt nikomu nie karze się rejestrować na portalu NK.
Pewnie nie chcieli sprzedac Michnikowi udzialow to sie odgryza
Tak powaznie, to jest to kolejny przyklad jak latwo mozna "sterowac" masa ludzka. Oczywiscie po bredniach na temat NK pojawia sie glos rozsadku pietnujacy cala sprawe, ale nie dotrze on juz do takiej ilosci ludzi jak GW.
Tak powaznie, to jest to kolejny przyklad jak latwo mozna "sterowac" masa ludzka. Oczywiscie po bredniach na temat NK pojawia sie glos rozsadku pietnujacy cala sprawe, ale nie dotrze on juz do takiej ilosci ludzi jak GW.