Wszystkie aukcje z biletami to aukcje prywatne. Teoretycznie bulisz 125 zł, ale zeby dostać się do znajomych bulisz kolejke kilka dyszek...Pawełek pisze:no jest zakaz. ale dołożyć długopis z Tesco czy gumkę myszkę za następne 100 zł przecież można
Metallica i Iron Maiden w Chorzowie
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Bo szkoda czasu i kasy na słuchanie jednego kawałka granego przez trzy godziny w różnych tonacjach
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Ale na Metallike trzeba skołować bilety
Nie no teraz to na 100% muszę dorwać biletThis time in English... we're psyched that our friends in Machine Head have said "yes" to more fun and games following the good times that were had by all at Wembley last summer. They will play with us in Chorzow, Poland and Prague, Czech Republic for the two headlining shows on the first part of our summer European vacation. The remaining dates in May and June are festivals with tons of other cool bands.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Jestem zdeterminowany.
Każdy ma swoje zdanie, dlatego też zirytowało mnie:
Ich muzyka może i jest mało różnorodna, ale nie monotonna i powtarzająca się. To ogromne wyolbrzymienie.
Pozdrawiam.
Każdy ma swoje zdanie, dlatego też zirytowało mnie:
Rozumiem, że każdy ma swoje zdanie, ale nie trzeba tego obwieszczać w taki sposób. Osobiście mnie to dotknęło, biorąc pod uwagę, że Maideni to moja ulubiona kapela.Tomash pisze: Majdenów - nigdy w życiu.
Ich muzyka może i jest mało różnorodna, ale nie monotonna i powtarzająca się. To ogromne wyolbrzymienie.
Pozdrawiam.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Nie zarzucałem tego, ale przyznasz, że można było oznajmić niechęć do tego zespołu w inny, delikatniejszy sposób.
Poza tym czy ja się obrażam? Tym bardziej, za to że ktoś lubi coś innego? Broń Boże.
Każdy ma prawo mieć swoje zdanie, ale każdy powinien wziąć pod uwagę, że ktoś w jego "gronie" może mieć inne i nie powinno się tak lekkomyślnie mówić co komu się podoba. Takie jest moje zdanie.
Poza tym czy ja się obrażam? Tym bardziej, za to że ktoś lubi coś innego? Broń Boże.
Każdy ma prawo mieć swoje zdanie, ale każdy powinien wziąć pod uwagę, że ktoś w jego "gronie" może mieć inne i nie powinno się tak lekkomyślnie mówić co komu się podoba. Takie jest moje zdanie.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
E jak jakiś kapturowiec powiedział do mnie " Ej Iron Maiden masz, może papierosy?" To sie nie odwróciłem. Za chwile inny spytał " Ej Metallica..." odwróciłem się i powiedziałem że nie mam Takich to ludziów można spotkać w kolejce po książeczkę wojskową ;/