e tam...jaki dogmat ja mam 40 spearmanow empire robiacych za pikinierow dow... i im nie maluje skarpet tylko robie z tego buty do kolana ;D i wygladaja duzo lepiej ;]
Moi też mają śnieżnobiałe ubranka. Tutaj taki mały sneak peek:
Wiem, że nie w temacie dlatego daję miniaturkę (po kliknięciu się powiększa). Skaveni i inni possessedzi to brudasy, Reikand musi lśnić .
Mój kislevski młodzik - niestety tylko jeden, drugi nawet jeszcze nie jest zapodkładowany. Generalnie jestem zadowolona, chociaż parę rzeczy pewnie jeszcze poprawię. M.in. śnieg bo niestety w trakcie transportu do Haka sporo odpadło. Mimo to, poznajcie Kosmę
Przepraszam się za double posta
Ale czy komuś zrobi różnicę przedłużenie konkursu do niedzieli?
Luty jest krótkim miesiącem, a jeśli ktoś ma zamiar skończyć figurkę do niedzieli i dwa dni uratują mu przysłowiową dupę, niczym Komorów z makietami na WM2006, to niech pisze.
Jeśli nikomu nie zrobi to różnicy, to jutro założę temat z głosowaniem
Ha! Udało mi się jednak zdobyć (thx Leszczu) fotki:
Figurka trochę się świeci bo jest polakierowana, ale mniej więcej widać jak to wygląda. Jeśli się nie załapię do konkursu to trudno, ale było by miło. Ktoś musi w końcu to 4 miejsce zająć, żeby tym na podium było milej .
No dobra - poloneza czas zacząć...
Edycja druga - słońce pali nam uda!
Marzec 2008.
W marcu jak w garncu - różnorodność duża. Zatem, aby dowolność i różnorodność zachować, tematem marca będzie hired sword, czyli najemnik. Dopuszczeni wszyscy oficjalni, czyli: