może czas kupić Army Booka? zaoszczędzisz swój czas na napisanie postu, a przy okazji nie będziesz musiał popisywać się swoim chamstwem...Ghost_Master1 pisze:Odezwał sie cwaniak z AB niesteny ja nie mam AB i dlatego sie pytam czy coś to daje pegazom !! a pozatym w Army builder nie ma żadnej wzmianki o tymże to tylko na konia !! kultura... pozdor Jagal !!
Noobowe pytania - cos dla początkujacych poczatkujacych ;)
- Aragorn007
- "Nie jestem powergamerem"
Re: FRAJER !!
Jagal: ja mam cala armie an 5 ed.. brakuje mi jeszcze z 5 modeli ;D
co do staych jezdzcow an nowych koniach to odradzam..chyba ze grali.. ale lepiej zostaw tak ja byli...wyglada i tak super
co do Ghost_Mastera1 to oponowałbym za ostrzeżeniem..
IceRiver - głosy w 5ed byly super... szczególnie grali i qestów..szkoda ze w 6 odeszli od nich
co do staych jezdzcow an nowych koniach to odradzam..chyba ze grali.. ale lepiej zostaw tak ja byli...wyglada i tak super
co do Ghost_Mastera1 to oponowałbym za ostrzeżeniem..
IceRiver - głosy w 5ed byly super... szczególnie grali i qestów..szkoda ze w 6 odeszli od nich
- Aragorn007
- "Nie jestem powergamerem"
z 5 ed najbardziej to podobają mi się głowy koni gralowców
po prostu widać, że to elitarna elita
po prostu widać, że to elitarna elita
lance oplaca sie dac na paladyna an pegazie... ona wali płonacą łezką... ale same ataki z lancy z tego co pamietam sa zwykle
łezka to ten template podłóżny ...i nie esjt to uderenie salki.. no i ataki sa z siłą 3... dobre na niszczenie ludzkich maszyn...albo goblinskich ;D
łezka to ten template podłóżny ...i nie esjt to uderenie salki.. no i ataki sa z siłą 3... dobre na niszczenie ludzkich maszyn...albo goblinskich ;D
- TurboWarzywo
- Powergamer Rozpiskowy
witam mam takie pytanko, mianowicie czym rozwalacie czołgi bo jesli wpadne w nie lancą i nie uda mi sie duzo wklepac(sejw czołga na 1+) to poxniej jest cięzko-kiedy wbiją we mnie knigci ;/, jeszcze nie próbowałem trebuchetem a mozliwe ze to sie sprawdzi tylko trzeba dobrze wymierzyc i rzucić centre
- TurboWarzywo
- Powergamer Rozpiskowy
vir of heroism jest spoko ale 80 pkt na 100 to troche duzo, lord slabiuski wtedy by byl, na funowych grach owszem ale na turniej to zrezygnuje z tego pomyslu chyba pozostaje mi go tylko sklepac lancą albo trafic dobrze z trebuszeta
?? to kosztuje drogi kolego 40ptk... do tego dajesz grail shielda i to co deklarujesz hita na 2+...i masz mocnego lorda... wpada w drzewko, deklaruje hity na 2+...po czym masz duza szanse trafienia 4 hito...a na 4d6, rzucic jedna 6, to juz nie jest duzy problem