Komisja d/s estetyki

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
Mauler
Wodzirej

Post autor: Mauler »

To jest Gandalf :) tak stoi w opisie) :
http://www.coolminiornot.com/140235.

Ktoś ma pomysły CO to jest naprawdę?

Awatar użytkownika
Muzyk
Mudżahedin

Post autor: Muzyk »

Stachu pisze: nawet nie wiem jak to nazwać (uczuć?... raczej nie :? ) brak odp. słowa.
Potrzeb niskiego lotu.

Mauler to jest dziki siewca zła na dzikim dziku!

Chłopaki po prostu trzeba się trzymać regulaminu. Nie chodzi tutaj o pokazanie największej kopy, tylko o fotki na aukcjach niezgodne z opisem i przedstawiające brzydko pomalowane figurki. Chyba, że koncepcja tego tematu się gdzieś po drodze zmieniła...

Pozdro, hej, kup se klej!

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Zgodzę się z Mućką. Figurka pomalowana średnio, ale aukcja nie ma pompatycznych opisów o pro-paintingu i innych "pięknych malowaniach". Znaczy, nie pasuje do tematu.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Dawid
Chuck Norris

Post autor: Dawid »

Ten Crom piekny nie jest, ale jakis tam "pro"tez nie wiec nie ma po co go tu wystawiac. Kolo pewnie sie zniesmaczyl i go chce sprzedac, zeby go kto inny wyczyscill i odmalowal(to juz ktos wczesniej chyba powiedzial).

Awatar użytkownika
High Elf
Mudżahedin

Post autor: High Elf »

"Gandalf" ma zły link ale wiem o co chodzi chyba. Takie ciapkowate coś ostatnio widziałem, tak się śmiałem że szok.
Działam w imieniu Zakonu Rycerskiego Świętego Jana Chrzciciela Szpitala Jerozolimskiego. Nie polecam wchodzić mi w drogę ;)

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Stachu
Kradziej

Post autor: Stachu »

Mauler pisze:To jest Gandalf :) tak stoi w opisie) :

Jeżeli masz na myśli figurkę gandalfa na koniu pomalowaną dwoma kolorami białym podkładem i czarnymi kleksami w galerii "najgorsze figurki" to wbrew pozorom jest to gandalf. jeśli nie to sorry ale link jest zły jak ktoś pisał wyżej....

Awatar użytkownika
Pasiaczun
Mudżahedin

Post autor: Pasiaczun »

wystrzczy usnąć kropke z koncowki linka
http://www.coolminiornot.com/140235
pozdr

Awatar użytkownika
Skolim
Mudżahedin

Post autor: Skolim »

Może malować za dobrze nie potrafię ale gdy zobaczyłem tego figsa to żal mi się zrobiło tego Gandalfa. :P

Awatar użytkownika
Stachu
Kradziej

Post autor: Stachu »

Pasiaczun pisze:wystrzczy usnąć kropke z koncowki linka
http://www.coolminiornot.com/140235
pozdr
to tam jest jakaś kropka??? nie zauważyłem. Dzięki.

Otóż jest to ten sam o którym powyżej pisałem i za ch...ja( sorry za język, ale to jest już trochę irytujące) nie wiem co ta fota robi w temacie na którym jak już ustaliliśmy piszemy o oszustach naciągaczach których
Tomash pisze: należy piętnować i tępić
a tutaj jakiś naiwny dzieciak sobie fote pierwszej pomalowanej figurki wstawia, albo jakiś kretyn robi sobie żarty.

To jest naprawde co najmniej żałosne....

Awatar użytkownika
Bartas
Chuck Norris

Post autor: Bartas »

Mauler pisze:To jest Gandalf :) tak stoi w opisie) :

buaaahahahahahah koleś mnie rozwalił w pozytywnym sensie :) widac ma do tego dystans i ta figurka wyglada podobnie do kilku moich (nie-nie jestem anarchistą ale różowego konia w zielone kropki już przerabiałem)

Awatar użytkownika
bless
Pan Spamu

Post autor: bless »

Nie wiem, o co ci chodzi, Rzymek. Przyzwoicie pomalowane figurki za rozsadna cene. Zadnego zadęcia z "pro...", itp. Chybiony strzal, stary.
Obrazek

Awatar użytkownika
Szczur
Wałkarz
Kontakt:

Post autor: Szczur »

gandalf rulez, przypomina mi bretonię a'la woodstock mojego autorstwa;P

Awatar użytkownika
Rzymek
Kretozord

Post autor: Rzymek »

bless pisze:Nie wiem, o co ci chodzi, Rzymek. Przyzwoicie pomalowane figurki za rozsadna cene. Zadnego zadęcia z "pro...", itp. Chybiony strzal, stary.

Ten ktos za 2 razy cene figurki maluje tak jak ktos kto nigdy nie malował i jeszcze reklamuje się ze aukcja dla tych co nie umieją...normalka?

Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

Post autor: szczurek »

@bless
to jest cytat z aukcji : "Mam do zaoferowania ładnie pomalowane figurki do Bretonii" .
Kazdy maluje jak umie ale jezeli ktos reklamuje jako ladnie pomalowane albo inne pro paint to....... :roll:
Malowanie figurek ---> szczurek1903@wp.pl
Coolminiornot ---> LINK

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Nie przesadzajcie, jest różnica pomiędzy bufonem piszącym "profesjonalnie pomalowane" a kolesiem, który za niewygórowaną cenę sprzedaje nienajgorzej pomalowane figurki, które są wg niego ładne.
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

Post autor: szczurek »

Malowanie figurek ---> szczurek1903@wp.pl
Coolminiornot ---> LINK

Awatar użytkownika
zaf
Masakrator

Post autor: zaf »

jesli tak dalej pojdzie, to moje fig tez tutaj wyladuja,
a ja ladnie maluje :roll: :wink:
mam nadzieje ze do tego dojdzie i bede mogl zglosic oficjalna skarge... :P :P :wink:

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

"Ten ktos za 2 razy cene figurki maluje tak jak ktos kto nigdy nie malował i jeszcze reklamuje się ze aukcja dla tych co nie umieją...normalka? "

Są w porządku. W standardzie Twojego imperium.

10 zeta za takie pomalowanie modelu to przyzwoita cena.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Touche! :lol:

Zablokowany