"Zimowe Potyczki" 2x1300pkt. Limited
Tak, jesteś na liście rezerwowych. Wbijesz na listę, gdy ktoś odwoła swój udział w turnieju lub gdy ostatnia para z listy głównej, nie mająca rozpisek, nie przyśle ich do dnia 27 grudnia.
Głosowanie na NG na temat scenariuszy zakończone. Gramy bez żadnych udziwnień :].
Głosowanie na NG na temat scenariuszy zakończone. Gramy bez żadnych udziwnień :].
.
Dlaczego?? Przecież to 2 różne armie, mają 2 oddzielne kodeksy?? W jednej byłyby same bestie w drugiej demony z mortalami. Oczywiście bez powtarzania przedmiotów. Taka hordka chaosu5zyCh4 pisze:Nie.Marios pisze:Czy jest możliwość sojuszu mortali z bestiami?? Oczywiście bez powtarzania slotów 0-1 w stylu screamerów, furii, i powtarzania przedmiotów.

To tak jak zabraniać wystawiania ogrów z DoW. Ogry mogą wystawiać oddziały z DoW, i DoW mogą wystawiać oddzialy z Ogrów.
Guuuupie

- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
A Ty co się Marios wypowiadasz?
Jesteś na Liście Społecznej dopuszczonych do turnieju, czy co?
To Ożarów, tu trzeba się zapisać.
Po co chcesz jechać 35 km? Żeby sobie popatrzeć?
Jesteś na Liście Społecznej dopuszczonych do turnieju, czy co?

To Ożarów, tu trzeba się zapisać.

Po co chcesz jechać 35 km? Żeby sobie popatrzeć?

- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
5zyCh4 pisze:Nie.Marios pisze:Czy jest możliwość sojuszu mortali z bestiami?? Oczywiście bez powtarzania slotów 0-1 w stylu screamerów, furii, i powtarzania przedmiotów.
Błąd.

Przecież nie jedzie się 35km żeby po prostu sobie pograćJedy Knight pisze: Po co chcesz jechać 35 km? Żeby sobie popatrzeć?

<truepunk> powinni robic dwa niezalezne turnieje, dla pijacych i dla niepijacych
<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?

<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?

Racja. Porąbało mi się, że Mortale są z Army Listu BeastmanowJedy Knight pisze:5zyCh4 pisze:Nie.Marios pisze:Czy jest możliwość sojuszu mortali z bestiami?? Oczywiście bez powtarzania slotów 0-1 w stylu screamerów, furii, i powtarzania przedmiotów.
Błąd.Zmień na "Tak".

Możesz zrobić taki sojusz.
P.S. Nie jestem idealny, też mam prawo się pomylić

.
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
0-1 nie wolno powtarzać.Marios pisze:To jak w końcu można wystawiać ten sojusz mortali z bestiami?
Nie można powtarzać furii, screamerów, ale czy można wziac minosy, dragonogry itd?
Będziesz?
Pytam się czy klocek przywieźć.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
jak mnie ktoś do teamu przygarnie, to będe, chyba że ktoś zrezygnuje, albo powiększą limicikJedy Knight pisze:0-1 nie wolno powtarzać.Marios pisze:To jak w końcu można wystawiać ten sojusz mortali z bestiami?
Nie można powtarzać furii, screamerów, ale czy można wziac minosy, dragonogry itd?
Będziesz?
Pytam się czy klocek przywieźć.

Ja nie zrezygnuję raczej, aczkolwiek szkoda gdybyś nie grał, bo chaos to zawsze łatwe punktyMarios pisze: jak mnie ktoś do teamu przygarnie, to będe, chyba że ktoś zrezygnuje, albo powiększą limicik