Popieram. 10 punktów to powinien byc max (a najlepiej, żeby go w ogóle nie było). Większość bitew na te punkty kończy się wynikami z przedziału 14-6 do 6-14 i ogromną rolę mają punkty z malowania i testu wiedzy.Uważam, że 15 pkt z testu przy takim formacie i 4 bitwach to za dużo i zbyt wiele może zależeć od testu
WIELKA INKWIZYCJA V - TURNIEJ MASTER - 29-30 marzec 2008
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Tak i Tak - tylko wszystko pomalowane i żeby większość miała WYSIWIG.the_real_mrx pisze:2 pytania dotyczace "niby proxow".
1) Czy mozna wewnatrz oddzialow Clanratow zastosowac fillery - np. przewrocona kolumna na podstawce 40x40 na ktorej stoi pojedynczy clanrat robi za 4 modele.
2) Podobne pytanie dotyczace Slaveow kiedy wewnatrz oddzialow pomieszam Slavow z Giant-ratami
Test będzie za 15 pkt. i tak obcieliśmy go z 20 (jak było rok temu). Malowanie też lekko przycieliśmy. Naszym zdaniem wiedza ze Świata Warhammera jest nieodłączym elementem naszego hobby tak jak pozostałe dwa elementy (gra i tzw. hobbystyka)Jankiel pisze:Popieram. 10 punktów to powinien byc max (a najlepiej, żeby go w ogóle nie było). Większość bitew na te punkty kończy się wynikami z przedziału 14-6 do 6-14 i ogromną rolę mają punkty z malowania i testu wiedzy.Uważam, że 15 pkt z testu przy takim formacie i 4 bitwach to za dużo i zbyt wiele może zależeć od testu
odpowiem za oorgów, masz nadal +1 do dispela, ponieważ wskazujesz maga, który dispeluje czar.
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Popieram 15 pytaniowy test wiedzy. 20 bym jeszcze bardziej popierał . Integralna część zabawy. A skoro możliwe są potworki w stylu jak widziałem na forum rozpisek arcylektor w imperium i dwa czołgi +sojusznik z chaosu to dla drugiej strony battla też jakieś rodzynki będą.
Przykro mi, ale w Lublinie miałem 13 pkt z testu wiedzy, więc zarzucanie mi czegoś takiego jest conajmniej nie na miejscuMurmandamus pisze:Popieram 15 pytaniowy test wiedzy. 20 bym jeszcze bardziej popierał . Integralna część zabawy. A skoro możliwe są potworki w stylu jak widziałem na forum rozpisek arcylektor w imperium i dwa czołgi +sojusznik z chaosu to dla drugiej strony battla też jakieś rodzynki będą.
P.S. Zapomniałeś o 4 armatach
murmi mial lepszy od ciebie wynik wiec jemu akurat sie nie chwaltrikk pisze:Przykro mi, ale w Lublinie miałem 13 pkt z testu wiedzy, więc zarzucanie mi czegoś takiego jest conajmniej nie na miejscuMurmandamus pisze:Popieram 15 pytaniowy test wiedzy. 20 bym jeszcze bardziej popierał . Integralna część zabawy. A skoro możliwe są potworki w stylu jak widziałem na forum rozpisek arcylektor w imperium i dwa czołgi +sojusznik z chaosu to dla drugiej strony battla też jakieś rodzynki będą.
P.S. Zapomniałeś o 4 armatach
oj darek polska jezyk trudna jezykDarek pisze:Sędziom liniowym będą...
mozecie dopisac supla na sedziego(ustalone z holanem).
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.
wszystkich chcacych potrenowac armie na wi zapraszam do lublina 16 marca na lokala z zasadami WI. odpowiedni temat znajduje sie na forum
Ja bym Jerzyn tylko napisał w tytule "Pre WI" albo coś w ten deseń, żeby ludzie wiedzieli że 16 testujemy rozpy na WI.Jerzyn pisze:wszystkich chcacych potrenowac armie na wi zapraszam do lublina 16 marca na lokala z zasadami WI. odpowiedni temat znajduje sie na forum
juz zrobione
Darku, skoro nie można pić to macie może zastępczo załatwioną jakąś knajpę, w której piwo nie przekracza 5 zł?
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
-
- Plankton
Bound itemy liczymy za magiczny level ?? Czy chodzi tylko i wylacznie o sume leveli magow?