PYRKON 2008 29-30.03
http://www.pyrkon.pl/index.php?go=noclegi tu są podane wszystkie szczegóły odnośnie noclegu.
a ja sie pytam, czy pod fasty musze miec traye?? wygodniej byloby mi bez ale nei chce miec cietych pkt za to.
no nie wiem, moze mnie nie lubicie bardziej niz na to wyglada, zatem moje konne demonetki w armii chaosu (tak tak chyba nie bede gral PeGowymi VC) beda bez trayow ;p
nie czaje, trayow to ja mam pierdylion, po prostu nie chce ich miec bo mi przeszkadzaja.
- Kedziorson
- Masakrator
czy pod ogry wymagane są movement traye ?
Pod fasty nie są wymagane treye.
Ogrom już by się przydały, jednak jak ich nie będzie to nie wyrzucimy nikogo z turnieju tylko musi się liczyć z trochę gorszą oceną za malowanie. No i jak się gra bez treyów to prosimy dokładniej ustawiać modele bo mierząc nie będziemy uwzględniać najkorzystniej ustawionego modelu z niedokładnie ustawionego oddziału.
Proszę wysyłać zgłoszenia będzie nam łatwiej wszystko przygotować.
Ogrom już by się przydały, jednak jak ich nie będzie to nie wyrzucimy nikogo z turnieju tylko musi się liczyć z trochę gorszą oceną za malowanie. No i jak się gra bez treyów to prosimy dokładniej ustawiać modele bo mierząc nie będziemy uwzględniać najkorzystniej ustawionego modelu z niedokładnie ustawionego oddziału.
Proszę wysyłać zgłoszenia będzie nam łatwiej wszystko przygotować.
Cytat z oficjalnej strony konwetu:
"Pyrkon odbywa się na Dębcu, który nie jest najbezpieczniejszą dzielnicą Poznania. W dzień nie musicie się niczego obawiać, jednakże nocne wycieczki radzimy odbywać w grupach."
Niema to jak maraton z budynku konwentowego na sale noclegową. ;D
"Pyrkon odbywa się na Dębcu, który nie jest najbezpieczniejszą dzielnicą Poznania. W dzień nie musicie się niczego obawiać, jednakże nocne wycieczki radzimy odbywać w grupach."
Niema to jak maraton z budynku konwentowego na sale noclegową. ;D