Chodze do 1 gimazjum i jeszcze pamiętam 6 klase i zapewniam, że w mojej głowie nie panoszyło się zepsucie i lekkie zboczenie . Nie wygląda to zbyt ładnie, nie wygląda to śmiesznie, ani obrzydliwie. Wygląda bez sensu. Takie moje zdanie i nikogo nie chcem urazić. (np. autora ).Telchar pisze:Żart na poziomie 6 klasy podstawówki... Słaby pomysł i słabe wykonanie.
DL tzeentha
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Chaoschild
- Chuck Norris
Sorry kolego ale to jest po prostu zenujace. Brak tu dobrego gustu i zdrowego rozsadku. Jakbym mial grac przeciw czemus takiemu wycofal bym sie po prostu. No i samo malowanie, a raczej jego brak, zalanie bejca chyba raczej nie przystworzylo tej armii urody
- Shakin' Dudi
- Masakrator
...bo sztuka to może być kupa gówna oświetlona w odpowiedni sposób...wystarczy tylko dobudować do tego odpowiednią ideologię......
Jest cienka granica między sztuką a kiczem... Gdsbyś nie napisał że to Dl tzeentha to w życiu bym nie wpadł na to co to jest.
- Shakin' Dudi
- Masakrator
Fanatyk z tego co pamietam to miales podobne upodobania widze ze gusta ci sie zmieniły
ciesze sie ze poprawiłem humor kilu osobom
mnie bawi 20 ostatnich postów jakie to okropnie beznadziejne
A ja i tak będe tym grał! HA!
- Shakin' Dudi
- Masakrator
ah pamietam twoje stare prace dzieki ktorym odrazu pojawiał mi sie banan na twarzy
a teraz sio sio do niezwykłych
a teraz sio sio do niezwykłych
- Corvus Albus
- Kretozord
Proponuję zgłość sie do GW jak najszybciej zanim wyjdą nowe demony xD masz jeszcze szanse . Ja na to patrzę z przymrużeniem oka. Gdybym miał z tym grać dałbym walkowera bo bym ze śmiechu nie wytrzymał xD.
Tak na poważnie to chyba ci się bardzo nudzi albo nie masz na co pieniędzy wydawać . Osobiście wolałbym materiały przeznaczone na tą produkcję spożytkować inaczej, ale co kraj to obyczaj.
Tak na poważnie to chyba ci się bardzo nudzi albo nie masz na co pieniędzy wydawać . Osobiście wolałbym materiały przeznaczone na tą produkcję spożytkować inaczej, ale co kraj to obyczaj.
- Shakin' Dudi
- Masakrator
grozisz mi?
kurde działa lepiej niz myślałem
kurde działa lepiej niz myślałem
- Shakin' Dudi
- Masakrator
aż żałuje, że nie wziąłem tej armi na mastera do Lublina to by było złoooo
- Kedziorson
- Masakrator
wrzućcie to do tematu o karteczkach zamiast fogórek...
nie rusze mnie to i pewnie zaggrałbym z tym...poprostu pokulał...bez większej frajdy
nie rusze mnie to i pewnie zaggrałbym z tym...poprostu pokulał...bez większej frajdy
Mi konwencja armii nie podoba się i pewnie nie chciałbym grać przeciwko takiej "armii" . Jednak jeżeli tobie ta armia się podoba i śmieszy Cię to, ja nie mam pytań.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt: