DL tzeentha

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
Qbazss
Wałkarz

Post autor: Qbazss »

Telchar pisze:Żart na poziomie 6 klasy podstawówki... Słaby pomysł i słabe wykonanie.
Chodze do 1 gimazjum i jeszcze pamiętam 6 klase i zapewniam, że w mojej głowie nie panoszyło się zepsucie i lekkie zboczenie :P . Nie wygląda to zbyt ładnie, nie wygląda to śmiesznie, ani obrzydliwie. Wygląda bez sensu. Takie moje zdanie i nikogo nie chcem urazić. (np. autora :P ).

Awatar użytkownika
Chaoschild
Chuck Norris

Post autor: Chaoschild »

Sorry kolego ale to jest po prostu zenujace. Brak tu dobrego gustu i zdrowego rozsadku. Jakbym mial grac przeciw czemus takiemu wycofal bym sie po prostu. No i samo malowanie, a raczej jego brak, zalanie bejca chyba raczej nie przystworzylo tej armii urody ;)
PARTY IN THE MOONLIGHT AND DANCE TO THE SUNRISE...

http://www.coolminiornot.com/artist/chaoschild

Awatar użytkownika
Shakin' Dudi
Masakrator

Post autor: Shakin' Dudi »

...bo sztuka to może być kupa gówna oświetlona w odpowiedni sposób...wystarczy tylko dobudować do tego odpowiednią ideologię...... ;)

Sykstus
Masakrator

Post autor: Sykstus »

Jest cienka granica między sztuką a kiczem... Gdsbyś nie napisał że to Dl tzeentha to w życiu bym nie wpadł na to co to jest.

Awatar użytkownika
MuK
Chuck Norris

Post autor: MuK »

...bo sztuka to może być kupa gówna oświetlona w odpowiedni sposób...wystarczy tylko dobudować do tego odpowiednią ideologię...... Wink
To oświetlaj swoja kupę gówna, ale czemu od razu publicznie ?

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

Przychylam posta.

Awatar użytkownika
Shakin' Dudi
Masakrator

:D
Fanatyk z tego co pamietam to miales podobne upodobania ;) widze ze gusta ci sie zmieniły :)

ciesze sie ze poprawiłem humor kilu osobom :D
mnie bawi 20 ostatnich postów jakie to okropnie beznadziejne :D

A ja i tak będe tym grał! HA! :D

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Shakin' Dudi pisze::D
Fanatyk z tego co pamietam to miales podobne upodobania ;) widze ze gusta ci sie zmieniły :)
Podobne do Twoich? Mnie się ta armia absolutnie nie podoba, tak btw.

Awatar użytkownika
Shakin' Dudi
Masakrator

ah pamietam twoje stare prace dzieki ktorym odrazu pojawiał mi sie banan na twarzy :)
a teraz sio sio do niezwykłych :)

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Nie no, jest różnica pomiędzy kiepskimi konwersjami i próbami w gsie a zrobieniem czegoś z plasteliny, proszę cię...

Awatar użytkownika
Corvus Albus
Kretozord

Post autor: Corvus Albus »

Proponuję zgłość sie do GW jak najszybciej zanim wyjdą nowe demony xD masz jeszcze szanse :D. Ja na to patrzę z przymrużeniem oka. Gdybym miał z tym grać dałbym walkowera bo bym ze śmiechu nie wytrzymał xD.
Tak na poważnie to chyba ci się bardzo nudzi :D albo nie masz na co pieniędzy wydawać :D. Osobiście wolałbym materiały przeznaczone na tą produkcję spożytkować inaczej, ale co kraj to obyczaj.
Obrazek

SexRocket
Piszczałka
Kontakt:

Post autor: SexRocket »

jak by mi ktos powiedzial ze mam z tym grac na jakims turnieju to sedziego bym wysmial a tobie strzelil w dziob za brak szacunku do innych ludzi i wiecej sie na tym turnieju nie pokazal zapewne :/
Lecz sie czlowieku
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Shakin' Dudi
Masakrator

grozisz mi? ;)
kurde działa lepiej niz myślałem :D

Awatar użytkownika
Reiko
Mudżahedin

Post autor: Reiko »

Shakin' Dudi pisze:kurde działa lepiej niz myślałem :D
Śmiech przez łzy? :P Imo, nie podoba mi się z prostego powodu: Ktoś Wydaje pieniądze, wkłada czas i serce w zrobienie armii a w nagrodę ma walczyć z czymś takim.. Nie fajnie.

Pozdrawiam

Piotr3K
Kretozord

Post autor: Piotr3K »

Ktoś Wydaje pieniądze, wkłada czas i serce w zrobienie armii a w nagrodę ma walczyć z czymś takim..
A jakby jeszcze ktoś z takim czymś przegrał :?

Awatar użytkownika
Shakin' Dudi
Masakrator

aż żałuje, że nie wziąłem tej armi na mastera do Lublina :D to by było złoooo :D

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Panowie, przestańcie spamować albo z tematem proszę do PiMu.

Awatar użytkownika
Kedziorson
Masakrator

Post autor: Kedziorson »

wrzućcie to do tematu o karteczkach zamiast fogórek...

nie rusze mnie to i pewnie zaggrałbym z tym...poprostu pokulał...bez większej frajdy

Gutek
Warzywo
Kontakt:

Post autor: Gutek »

Mi konwencja armii nie podoba się i pewnie nie chciałbym grać przeciwko takiej "armii" . Jednak jeżeli tobie ta armia się podoba i śmieszy Cię to, ja nie mam pytań.

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

Daliście się wszyscy złapać na prowokację i się dziwicie, że się autor śmieje... do prowokacji trzeba podchodzić spokojnie, to niesie największe rozczarowanie prowokatorom ;)

ODPOWIEDZ