Turniej w Imperium Gier w Krakowie - 29.03.2008
Zobaczę wreszcie armie moich marzeń - Bretkę
Ale super! 
Widzę, że VC zdetronizowali WE pod względem liczebności armii, chociaż jest chyba nadreprezentacja OiG oraz Imperium
W tym momencie każda para ponad 12. będzie na liście rezerwowych, z powodu kłopotów logistycznych.
-edit--
W sumie to można też się zastanowić, czy nie uda nam się zagrać na 7. stołach na raz, bo na 8. będzie niemiłosierny ścisk. Zobaczymy na miejscu.

Widzę, że VC zdetronizowali WE pod względem liczebności armii, chociaż jest chyba nadreprezentacja OiG oraz Imperium

W tym momencie każda para ponad 12. będzie na liście rezerwowych, z powodu kłopotów logistycznych.
-edit--
W sumie to można też się zastanowić, czy nie uda nam się zagrać na 7. stołach na raz, bo na 8. będzie niemiłosierny ścisk. Zobaczymy na miejscu.
- slyslaysson
- Mudżahedin
Proszę o zapisanie:
Sławek Wysocki + Paweł Stachowski = WE + Dwarfs
Sławek Wysocki + Paweł Stachowski = WE + Dwarfs
Dobra, mamy właściwie 13 par, ewentualna reszta wchodzi na listę rezerwową. Jeśli zjawi się komplet, to ja nie zagram, będę miał więcej czasu, żeby się pętać między stołami i przeszkadzać i może w końcu natrzaskam jakieś fotki 
Przypomnę tylko, że właściwa lista z zapisami jest w ostatnim poście na drugiej stronie tego tematu, więc póki co nie sugerujcie się wpisem na pierwszej stronie.

Przypomnę tylko, że właściwa lista z zapisami jest w ostatnim poście na drugiej stronie tego tematu, więc póki co nie sugerujcie się wpisem na pierwszej stronie.
Kiedyś, grając jakąś parówkę, uznaliśmy, że tak jest najuczciwiej i tak zostało w zasadach turnieju. Przypominam, że w życiu zorganizowałem dopiero 3 turnieje i ciągle się uczę, więc pewne błędy i niedociągnięcia można mi wybaczyć (mam nadzieję) 

Wiewiór - uwzględniłeś Raptora?
Chyba będziemy grali na zewnątrz w pasażu
Co do Bretki to Wiewiór musi rozwiać wszystkie wątpliwości, takie jak ww. czy np. obowiązkowi bohaterowie w TK czy VC. No i ileż mamy par 

- Barbarossa
- Mniejsze zło
Od wczoraj dostępna jest aktualka uściśleń.
UWAGA
Poza multum kwestii do VC, z którymi warto się zapoznać, zmieniły się Zasady ASF vs. ASF. Polecam wizytę:
http://strony.aster.pl/barbaros/
UWAGA
Poza multum kwestii do VC, z którymi warto się zapoznać, zmieniły się Zasady ASF vs. ASF. Polecam wizytę:
http://strony.aster.pl/barbaros/