Gramy w CS-a w 800set
srednoi na warszawskim turnieju jest 40pare osob... kiedys bywalo po 80pare... frekwencja bedzie w normie... za to kilka osob juz nie grajacych widze, ze sie chce pojawicHusiat pisze:Nie dość że turniej z CS, to jeszcze jaka frekwencja się szykuje...
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
No cóż, ja niestety póki co doświadczyłem turnieji pomiędzy 25 a 40... Ale liczę na to, że kiedyś trafi mi się taki z 80 graczyShino pisze:srednoi na warszawskim turnieju jest 40pare osob... kiedys bywalo po 80pare... frekwencja bedzie w normie... za to kilka osob juz nie grajacych widze, ze sie chce pojawicHusiat pisze:Nie dość że turniej z CS, to jeszcze jaka frekwencja się szykuje...
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Oczywiście biorę pod uwagę lokale.
Bum...!
Hmm, naprawdę tak spadla frekwencja lokali?Shino pisze:srednio na warszawskim turnieju jest 40pare osob... kiedys bywalo po 80pare...Husiat pisze:Nie dość że turniej z CS, to jeszcze jaka frekwencja się szykuje...
Ciekawe dlaczego tak się dzieje.
PS: A kto trochę bardziej przykozaczy i przyjdzie z rozpiską pod Furionowy CS
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Prosze o wspisanie na liste rezerwową...
Jakby miejsc nie bylo to przynajmniej popatrzec przyjade... ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/
turniej najprawdopodobniej odbedzie sie w tym samym miejscu co turniej na finał WOŚP czyli w audimaxie UW na kampusie centralnym.
postaramy sie zwiększyc limit miejsc.
Ponadto LISTA ZGłOSZEń BęDZIE POPRAWIONA gdyż jak się dowiedziałem pare osób wysłało już zgłoszenia do Litha na mail i nie zostały one uwzglednione tutaj. Oczywiście o tym kto bedzie na liscie głownej a kto na rezerwowej zadecyduje kolejnosc zgłoszeń. Sorry ze poajwil sie taki problem. Ponadto przy takim zainteresowaniu dołozymy starań by rozciągnąć limit a najlepiej go skasować.
ps. fajnie by było gdyby ktoś chciał jeszcze blaty pomóc ponosić
[dosłownie kilka osób].
postaramy sie zwiększyc limit miejsc.
Ponadto LISTA ZGłOSZEń BęDZIE POPRAWIONA gdyż jak się dowiedziałem pare osób wysłało już zgłoszenia do Litha na mail i nie zostały one uwzglednione tutaj. Oczywiście o tym kto bedzie na liscie głownej a kto na rezerwowej zadecyduje kolejnosc zgłoszeń. Sorry ze poajwil sie taki problem. Ponadto przy takim zainteresowaniu dołozymy starań by rozciągnąć limit a najlepiej go skasować.
ps. fajnie by było gdyby ktoś chciał jeszcze blaty pomóc ponosić
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)