Turniej w Łęćżnej by Moria 31 Maja
tereny to wezmiemy swoje, chodzi raczej o blaty...
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.
tereny ja wezme samochodem, bo kielbasy z tego co wiem to swoje i tak trzymaja u tomka w domu...
- Shakin' Dudi
- Masakrator
eee co sie dzieje?!
.
Ja jutro nie mam czasu wiec nie wpadne.
PROSZE O PISANIE TAKZE NA NOWEJ GILDI O TAKICH SYTUACJACH! Nikt z Kiełbas nie wiedział o tym do dzisiaj
.... A i ja jestem zaskoczony...
Jakby co mozecie przeciez w Krzysiowej melinie grac nad sklepem z zabawkami. Z Patrykiem pogadajcie to wykminicie cos. Zmieszczą sie tam 3-4 stoły
(są tam chyba Krzysiowe)
A to ty albo Supeł niemogliscie regulaminu napisac? Troche teraz cały harmonogram rozwaliliscie...znowu sie cos u was kiepscikurcze, z przyczyn od nas niezaleznych musimy przesunac date turnieju o 2 tygodnie. motor ma egzaminy w ten weekend i zrobilo sie ogolnie nieciekawie. przepraszamy was jeszcze raz. jesli przez to chcecie jednak inny format, to wypowiadajcie sie. pozdrawiam i mam nadzieje, ze jednak przyjedziecie za te 2 tygodnie.

Ja jutro nie mam czasu wiec nie wpadne.
PROSZE O PISANIE TAKZE NA NOWEJ GILDI O TAKICH SYTUACJACH! Nikt z Kiełbas nie wiedział o tym do dzisiaj

Jakby co mozecie przeciez w Krzysiowej melinie grac nad sklepem z zabawkami. Z Patrykiem pogadajcie to wykminicie cos. Zmieszczą sie tam 3-4 stoły

ech, widzisz, szkoła się wypięła niestety jak zwykle (już siły do nich nie mam), MDK jest w remoncie więc ani my ani kiełbasy turnieju do września nie zrobią tam, w Krzysiu są fatalne warunki na turniej, do grania tak, spoko, ale turniej...
Każda inna opcja wiąże się z kosztami przekraczającymi zyski z turnieju a nie chcemy robić lokala za 20 zł ani dokładać... (np szkoła na szkolnej to jakieś 160 żł za sale i z 50 za transport blatów a wątpię czy pojawi się 25 osób by koszty się zwróciły, zwłaszcza że ostatnia tendencja jest niepokojąca(po 3 -10 osób na turze...))
Każda inna opcja wiąże się z kosztami przekraczającymi zyski z turnieju a nie chcemy robić lokala za 20 zł ani dokładać... (np szkoła na szkolnej to jakieś 160 żł za sale i z 50 za transport blatów a wątpię czy pojawi się 25 osób by koszty się zwróciły, zwłaszcza że ostatnia tendencja jest niepokojąca(po 3 -10 osób na turze...))
- Shakin' Dudi
- Masakrator
hmm to co robimy? Ja moge w Łęcznej zrobic, Lubartow moze?
pomyslismy 

- Shakin' Dudi
- Masakrator
oj to zrobmy w Łęcznej. Mamy tutaj dobre warunki i miejscowka jest 100%.
Mozemy przeciez wspolnie to zrobic...
Proponowałbym teraz na małe pkt parówke bo:
a) dawno nie bylo parówki
b) Łęczna to wiadomo- małe pkt
c) takie malutkie parówki po 750 pkt są ciekawe
d) zawsze mozna zrobic parówke na 1500+1500 na 96 calowych stołach. Ale nie wiem ile czasu na gre by bylo potrzeba.
Mozemy przeciez wspolnie to zrobic...

Proponowałbym teraz na małe pkt parówke bo:
a) dawno nie bylo parówki
b) Łęczna to wiadomo- małe pkt
c) takie malutkie parówki po 750 pkt są ciekawe

d) zawsze mozna zrobic parówke na 1500+1500 na 96 calowych stołach. Ale nie wiem ile czasu na gre by bylo potrzeba.
tylko 2 bitwy by weszly chyba, bo jedna trwa ok 4-4,5h tak jak w lodzi, chyba lepiej taka mala druzynowke 2-3 osobowa. fajna zabawa i takiego formatu dawno nie bylo(rok temu?).
miejscowke wlasnie kminimy nowa, bardzo blisko mdku. jak sie nie uda, to rozpoczniemy dyskusje
miejscowke wlasnie kminimy nowa, bardzo blisko mdku. jak sie nie uda, to rozpoczniemy dyskusje

- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Parówki suxx. Tylko Singiel.