może jeszcze ograniczenie 9 kości na turę magii?LinuX pisze:Opcja wygląda w ten sposób:
Rozpiski są bez ograniczeń.
Rozpiski jawne.
ChD będą stare.
Zgłaszamy się osobiście w sklepie z czytelną rozpiską i kwotą 8 blach.
Scenariusze będą niespodzianką, ale na pewno niebędzie gięcia pały.
Termin 2 czerwca, czyli tak jak było.
Wobec ogólnego sprzeciwu i nienawiści do 1500pts zwiększam do 1750.
Liga WFB w Starym Świecie
9 to sporo... skoro 3 nagow na 6 kosxi powera to bie lepiej zrovix ograniczenie do 6 pd?Kruti pisze:może jeszcze ograniczenie 9 kości na turę magii?LinuX pisze:Opcja wygląda w ten sposób:
Rozpiski jawne.
ChD będą stare.
możnaShino pisze:9 to sporo... skoro 3 nagow na 6 kosxi powera to bie lepiej zrovix ograniczenie do 6 pd?Kruti pisze:może jeszcze ograniczenie 9 kości na turę magii?LinuX pisze:Opcja wygląda w ten sposób:
Rozpiski jawne.
ChD będą stare.
nie wygłuapiajcie sie z tymi ograniczeniami magii.. 9PD na 1750 to jeszcze całkiem znosna liczba.
jak tylko bede miał chwilke to podjade do ŚS by zaplacic te 8 zł characzu
pozdrawiam

pozdrawiam

9 jest faktycznie znośne, ale 6 lub 7 nakłania do zmiany 3 bohatera z maga na coś bardziej przyzwoitegoAsassello pisze:nie wygłuapiajcie sie z tymi ograniczeniami magii.. 9PD na 1750 to jeszcze całkiem znosna liczba.
pozdrawiam

chodzi o wprowadzenie pewnego urozmaicenia jakim może być inny bohaterSlanesH pisze:Nie wystarczy troche bardziej zabezpieczyc sie przed magia zamiast obcinac rozpy innym graczom?![]()
Ja w sumie w ogole olalem obrone magiczna w demonach bo jest za droga i za slaba wiec mi te ograniczenia na reke. Ale w sumie i tak ich nie chce
-
- "Nie jestem powergamerem"
A ja w demonach sprobowalem sie jakos przed magia obronic, [slownictwo!!!
- Szaman], ale zawsze. Linux, bedzie sie dalo ostatnia bitwe rozegrac jakos szybciej? Bo niestety 22 wyjeżdżam

A to od kiedy garnizon niedopuszczony... To Limited... 
Ograniczeń nie wprowadzę. Myśle że urozmaicenie na pewno będzie
Wolna ręka...
Co do przyśpieszeń i zwolnień, proszę w 100% na to nie liczyć, bo nie zawsze się uda, ale postaram się jakoś łączyć w pary takichże ziomków.

Ograniczeń nie wprowadzę. Myśle że urozmaicenie na pewno będzie

Wolna ręka...
Co do przyśpieszeń i zwolnień, proszę w 100% na to nie liczyć, bo nie zawsze się uda, ale postaram się jakoś łączyć w pary takichże ziomków.
Wino Wino, Wino do dna...
http://youtube.com/watch?v=7LGFYgh0juQ&feature=related Pełna kurwa!
Shino na turnieju:
-Ile BK?
Ja: 18
-Jest Regenka?
-Nie
-Klimat
XD
Shino na turnieju:
-Ile BK?
-Jest Regenka?
-Nie
-Klimat
XD
-
- "Nie jestem powergamerem"
A takie jeszcze jedno pytanie. Bardzo nie lubię proxować, ale chyba będe musiał, więc jaka jest dopuszczana ilość? Czy jak sproxuje około 10 modeli to przejdzie?
Zależy jakie proxy...Devil Kacper pisze:A takie jeszcze jedno pytanie. Bardzo nie lubię proxować, ale chyba będe musiał, więc jaka jest dopuszczana ilość? Czy jak sproxuje około 10 modeli to przejdzie?

jakimś elo klimaciarzem.
No Co jest z wami? Zapisane raptem 10 osób i nikogo nieznam??? No chyba coś się niezgadza panowie >:/
Wino Wino, Wino do dna...
Shino na turnieju:
-Ile BK?
-Jest Regenka?
-Nie
-Klimat
XD
Shino na turnieju:
-Ile BK?
-Jest Regenka?
-Nie
-Klimat
XD
Linux:P mój półorku niewolniku:) jak mnie nie znasz... jak jesteśmy umawiani na bitwy... i czy muszę ruszyć 4 litery żeby dowiedzieć sie z kim gram, bo liga zaczęła sie juz w pn a jest środa... pracuję i od piatku mam kurs przez cale dnie przez 3 dni wiec wolałbym bitwę rozegrać w piatek rano lub jutro... tym samym jak ktos wie... to byłbym zobowiązany o szybkie info