Foty żalowe jak siemasz ... Futro na przykład było tez czerwony glejzowane ,a w ogóle tego nie widać Skóra ,która imho bardzo fajnie wyszła na żywca (ta na nogach ) tutaj jakoś tak ...
Wydaje mi się, że łapiesz ostrość na podstawkę, dlatego sama figurka wychodzi taka rozmazana.
Może napiszesz jakim aparatem i jak robisz zdjęcie, to forumowi fotografowie ci pomogą
To nic nie da Pod wpływem ... wypad mi z rak i upadł idealnie na wysuniętym obiektywie Efekt ? Nie chowa się ,jet skrzywiony ,sam się wyłącza itp. Jakby co Samsung NV8
ogolnie jak zawsze swietna obota tylko ten kolor jak dla mnie masakra... tzn kolor futra, strasznie mi sie nie podoba... zobaczymy jak bedzie to wszystko wygladalo na koncu ale narazie KOLOR futra straszy ;p
Z tarczy jestem naprawdę zadowolony ... można by nad nią trochę popracować (przejścia od czerwonego do zielonego na gwieździe) ale mi się już szczerze nie chce ;p
To fakt, tarcza jest mocno konkretna, a podejrzewam że na żywo wygląda jeszcze lepiej (na fotach ciężko dobrze uchwycić metaliki)
A futro Beastmena kojarzy mi się z NonMetalikiem Kolory trochę takie jakbyś tam NMM robił
fakt, tarcza bardzo ładna. Zdradzisz jak ją robiłeś?
Tajemnica szczerze to za dużo było tych różnych glejzów ...
Futro miało glejzy z red gora i nie wygląda dokładnie tak jak na fotkach lekko czerwonym zalatuje Myślę właśnie czy lekko jeszcze glejzami nie zmienić koloru płaszczyka i futra właśnie ...