diuk pisze:Czy coś takiego ze skrzydłami mogłoby robić za Muchę ?
Czym zastępujecie figurki (konwersje, inne firmy itp.) ?
Moderator: KrzysiekW
Re: Czym zastępujecie figurki (konwersje, inne firmy itp.) ?
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Na warseerze była dyskusja o tym, ale niestety nadal cicho. No cóż, były plany na kolejną falę demonów ale raczej nie będzie miała ona miejsca w bieżącym roku. We wrześniu mają wychodzić Space Marines, w okolicach listopada DE więc szczerze wątpię...Raamiel pisze:Miały wyjść nowe GD demony i cisza. Sądzicie że nie ma co liczyć w tym roku.... Posiada ktoś z Was jakieś informacje na ten temat ?
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
SZUKAM!
modelu pół-kobiety-pół-pająka. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie, zna jakąś firmę, która ma taki w ofercie?
modelu pół-kobiety-pół-pająka. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie, zna jakąś firmę, która ma taki w ofercie?
Cos podobnego widzialem na stronie reapera :
http://www.reapermini.com/
http://www.reapermini.com/
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
- Naviedzony
Tak, za fiendy, a w przyszłości myślałem o zakupie lub złożeniu samemu jakiejś bydlackiej pająko-dziewczyny, żeby robiła za Soul Grindera, którego model mnie brzydzi i mierzi.
- Naviedzony
Dzięki.
Gwoli upewnienia się: zarówno Greater Daemony, jak i Daemon Prince pomykają na podstawkach 50x50?
Gwoli upewnienia się: zarówno Greater Daemony, jak i Daemon Prince pomykają na podstawkach 50x50?
Tak. Ale podobno GD maja dostac rewydanie co zapowiada zmiany ; p ale to moze w styczniuNaviedzony pisze:Dzięki.
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Jakie alternatywy dla furii polecacie?
Grolshek pisze:Ja chyba będę robił z ghouli i skrzydełek od gargoyli. Na razie najładniejsze jak dla mnie. Alternatywnych figurek nie znalazłemOki pisze:Jakie alternatywy dla furii polecacie?
Gargoyli myślisz o latakach tyranidów?
Mam pytanie odnośnie fajnego pomysłu na filler do Plaguebearersów i ile modeli na turniejach taki filler może zastąpić? od razu zaznaczam, że nie chce tego robić dla oszczedności tylko klimatu
Remo pisze: Ja bym tabelkę miscasta też usunął bo czasem komuś Wampira wsysnie i jest to smutne i niesprawiedliwe i w ogóle brak balansu...
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
nie ma czegoś takiego jak limit modeli za kóre możesz wstawić filler. Jak dobry filler to może robić i za większość oddzialu. Ze względów praktycznych jednak wypadaloby mieć w hordzie tak z 10 zwyklaków
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..