Czym zastępujecie figurki (konwersje, inne firmy itp.) ?

Daemons of Chaos

Moderator: KrzysiekW

ODPOWIEDZ
QQrydza
Prawie jak Ziemko

Re: Czym zastępujecie figurki (konwersje, inne firmy itp.) ?

Post autor: QQrydza »

diuk pisze:Czy coś takiego ze skrzydłami mogłoby robić za Muchę ?
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Raamiel
Wodzirej

Post autor: Raamiel »

Miały wyjść nowe GD demony i cisza. Sądzicie że nie ma co liczyć w tym roku.... Posiada ktoś z Was jakieś informacje na ten temat ?

Awatar użytkownika
Azgaroth
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Azgaroth »

Raamiel pisze:Miały wyjść nowe GD demony i cisza. Sądzicie że nie ma co liczyć w tym roku.... Posiada ktoś z Was jakieś informacje na ten temat ?
Na warseerze była dyskusja o tym, ale niestety nadal cicho. No cóż, były plany na kolejną falę demonów ale raczej nie będzie miała ona miejsca w bieżącym roku. We wrześniu mają wychodzić Space Marines, w okolicach listopada DE więc szczerze wątpię...

Świński
Wodzirej

Post autor: Świński »

Mam pytanko ile ma "wzrostu" bestyjka nurgla?

melfist
Wałkarz

Post autor: melfist »

ok. 2 cali

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Naviedzony »

SZUKAM!

modelu pół-kobiety-pół-pająka. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie, zna jakąś firmę, która ma taki w ofercie?

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

Post autor: Fuxiorr »

Cos podobnego widzialem na stronie reapera :
http://www.reapermini.com/
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy :)

Awatar użytkownika
Khuman
Ciśnieniowiec
Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>

Post autor: Khuman »

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Hmm :) dzięki Wam, duże to jest, wie ktoś?

Awatar użytkownika
Khuman
Ciśnieniowiec

na 40x40 spokojnie

na 50x50 też można zamieścić nie sądzę by było za małe

tam dalej masz inne pajęcze babki 2 albo 3 modele

za co mają robić? fiendy ? świetny pomysł coś innego niż wąż-podobne

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Tak, za fiendy, a w przyszłości myślałem o zakupie lub złożeniu samemu jakiejś bydlackiej pająko-dziewczyny, żeby robiła za Soul Grindera, którego model mnie brzydzi i mierzi. ;)

Awatar użytkownika
Khuman
Ciśnieniowiec

ciekawe pomysły... powodzenia :)

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Dzięki. :)

Gwoli upewnienia się: zarówno Greater Daemony, jak i Daemon Prince pomykają na podstawkach 50x50?

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Naviedzony pisze:Dzięki. :)

Gwoli upewnienia się: zarówno Greater Daemony, jak i Daemon Prince pomykają na podstawkach 50x50?
Tak. Ale podobno GD maja dostac rewydanie co zapowiada zmiany ; p ale to moze w styczniu
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Oki
Oszukista

Post autor: Oki »

Jakie alternatywy dla furii polecacie?

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Post autor: Grolshek »

Oki pisze:Jakie alternatywy dla furii polecacie?
Ja chyba będę robił z ghouli i skrzydełek od gargoyli. Na razie najładniejsze jak dla mnie. Alternatywnych figurek nie znalazłem :x
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

Post autor: Fuxiorr »

Harpie z AoW ? Plusem jest to ze sa gole :wink:
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy :)

Awatar użytkownika
TomashWwl
Chuck Norris

Post autor: TomashWwl »

Grolshek pisze:
Oki pisze:Jakie alternatywy dla furii polecacie?
Ja chyba będę robił z ghouli i skrzydełek od gargoyli. Na razie najładniejsze jak dla mnie. Alternatywnych figurek nie znalazłem :x

Gargoyli myślisz o latakach tyranidów?

Mam pytanie odnośnie fajnego pomysłu na filler do Plaguebearersów i ile modeli na turniejach taki filler może zastąpić? od razu zaznaczam, że nie chce tego robić dla oszczedności tylko klimatu ;)
Remo pisze: Ja bym tabelkę miscasta też usunął bo czasem komuś Wampira wsysnie i jest to smutne i niesprawiedliwe i w ogóle brak balansu... :roll:

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

Post autor: Arbiter Elegancji »

nie ma czegoś takiego jak limit modeli za kóre możesz wstawić filler. Jak dobry filler to może robić i za większość oddzialu. Ze względów praktycznych jednak wypadaloby mieć w hordzie tak z 10 zwyklaków
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..

Awatar użytkownika
jawor
Oszukista

Post autor: jawor »

Obrazek

ODPOWIEDZ