DMP Łódź 29-30 sierpnia 5x2250
Re: DMP Łódź 29-30 sierpnia 5x2250
Wszyscy jesteście słabi bo nie przebijecie Legionu
2 lata temu mieliśmy 3 składy, rok temu dwa, a w tym roku będzie jeden
My idziemy na jakość a nie na ilość
Za rok pewnie przyjadę tylko ja zeby jak co master rozdac ludziom figsy które im pomalowałem
Za rok pewnie przyjadę tylko ja zeby jak co master rozdac ludziom figsy które im pomalowałem
Moja oferta malarska:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 75#p136275
Hellfire Studio:
http://www.hellfirestudio.com.pl
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 75#p136275
Hellfire Studio:
http://www.hellfirestudio.com.pl
trzymam za słowoO przepraszam w tym roku chyba pobijemy rekord frekwencji klubowej i DMP - 35 osób
Postaramy się utrzymać niespodzianki na każdym DMP
Thurion - nie pamietam klubu na DMP, który wystawiałby 35 os z czego 5 kobiet. Ba mało tego - pobił dość wyśrubowany wynik ilosci klubowiczów z poprzedniego DMP
Drużynę mam troszkę inna (tylko 2 os ze starego teamu)Ps. @Zafael - Musimy się zemścić na was za porażkę z przed roku
ale jesli to chellenge to chetnie podniose rękawicę
Skaven mylisz sieWszyscy jesteście słabi bo nie przebijecie Legionu
za rok przyjedzie Raptor z 5cioma armiami i zagra symultana
też nie rozumiem kompletnieKołata pisze:Normalnie wstyd! Macie potencjał na podium, a tu takie coś....Koszo pisze:A dla odmiany Wroclaw ostatnio team wystawił 4 lata temu, a w tym roku jedzie od nas 6 najemników w 6 różnych teamach....
Jest:
Malal
Koszo x2
Marys
Szawica
Morok
Team można złożyc z powyższych przedni
Ba jedni z lepszych graczy w środwisku i co?
Nic.. takie dosć spore z zapasem
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Heh, jak oni się ze sobą nie moga dogadac, to co dopiero z przeciwnikami!
Nawet bracia oddzielnie grają? karwasz twarz
Nawet bracia oddzielnie grają? karwasz twarz
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
jak gadałem z kolesiem od akredytacji to zapewniał ze będzie ok 100-150 wolnych miejsc w akademikach - specjalnie wyjętych z możliwości wcześniejszej rezerwacji.. nie wiem czy im wierzyć.. na wszelki wypadek śpiwór bioręX.Maciek pisze:A można liczyć na to że jak przyjedziemy w sobotę rano to będą jeszcze jakieś wolne akademiki?
pozdrawiam
- Shakin' Dudi
- Masakrator
przewalona sytuacja i tyle....
bujac to my panowie szlachta ;p
ja tam spie na sali! nie po to jade iles tam kilometrow, zeby sobie pograc
ja tam spie na sali! nie po to jade iles tam kilometrow, zeby sobie pograc
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.
Przeczytalem ostatnie dwie strony tematu i na smiech mi sie zbiera, hehehe. Przechwalki jaki to nie fajny klub, buehehe, co to nie za gracze, hiehie, skad nie jada, bohehe. W tym roku cieniasy, na DMP zajezdza...:
NEMEZIS P.P.S.
Najstraszliwszy klub w historii galaktyki, potezniejszy niz Imperator za najwiekszej potegi Imperium, celniejszy niz Zajcew pod Stalingradem, mroczniejszy niz 4 bogow chaosu razem wzietych, lepszy niz Legia Warszawa w pilke nozna, mocniejszy w piciu niz Dzik za najlepszych lat, wiekszy od samego swietego Linuxa, jednym slowem poprostu FEST.
Wypisywac karty chlopcy i dziewczeta juz teraz. 5 masek od NEMEZISU kazdy klubik ma juz w tym momecie, na starcie, tydzien przed turniejem. Pucowac nasz puchar mozecie zaczac pojutrze, na niedziele powinniscie zdazyc.
NEMEZIS P.P.S.
Najstraszliwszy klub w historii galaktyki, potezniejszy niz Imperator za najwiekszej potegi Imperium, celniejszy niz Zajcew pod Stalingradem, mroczniejszy niz 4 bogow chaosu razem wzietych, lepszy niz Legia Warszawa w pilke nozna, mocniejszy w piciu niz Dzik za najlepszych lat, wiekszy od samego swietego Linuxa, jednym slowem poprostu FEST.
Wypisywac karty chlopcy i dziewczeta juz teraz. 5 masek od NEMEZISU kazdy klubik ma juz w tym momecie, na starcie, tydzien przed turniejem. Pucowac nasz puchar mozecie zaczac pojutrze, na niedziele powinniscie zdazyc.