Katastrofa rządowego Tu-154
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Katastrofa rządowego Tu-154
Zwolin czytaj emoty pod tymi linkami do demotów.
widziałem ją
i wiem co oznacza
tylko takie pytanie
czy w mojej wypowiedzi choć przez moment się z nią nie zgodziłem ?
i wiem co oznacza
tylko takie pytanie
czy w mojej wypowiedzi choć przez moment się z nią nie zgodziłem ?
dla Emiel'a-regisa pisze:jeśli f(x), tak jak poprzednio opisuje pole widzenia jednostki, a raczej konkretnie "szerokość" widzenia w punkcie x, to całką tej funkcji będzie pole widzenia
Sf(x)= x^2+cx
funkcja ta opisuje pole objęte wzrokiem unitu
chciałeś to masz
jeśli pod x podstawisz podwojony M oddziału to masz pole obszaru zagrożonego szarżą
Zabrzmiało to jakbyś pił do mnie ale myliłem się.Lasti :
pierwszy demot całkiem całkiem jeśli ma służyć do nabijania się z tego typu pomysłów
drugi jest po prostu nie na miejscu
Co do filmu to prokuratura musi ustalić wszystko a najważniejsze czy to nagranie było przed przyjazdem służb rosyjskich.
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
Szokująca homilia w Katedrze Przemyskiej
http://www.alert24.pl/alert24/1,84880,7 ... CHAJ_.html
A po prawej stronie jak zwykle pełno oszołomów. Przykro się robi.
http://www.alert24.pl/alert24/1,84880,7 ... CHAJ_.html
A po prawej stronie jak zwykle pełno oszołomów. Przykro się robi.
Remember, having fun and keeping to the spirit of the game is more important than winning at any cost.
-
- Masakrator
Kutfa, no to się machina spiskowa rozkręca.
Ale luzik, zaraz CERN zrobi Czarną Dziurę i wessie nasz wszystkich.
Ale luzik, zaraz CERN zrobi Czarną Dziurę i wessie nasz wszystkich.
NATO zabiło naszego prezydenta dlatego, że nie chciał Euro, genialne.
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
genialne
a mówią że Polacy mają upodobanie do teorii spiskowych
no, ktoś mnie uprzedził
a mówią że Polacy mają upodobanie do teorii spiskowych
no, ktoś mnie uprzedził
dla Emiel'a-regisa pisze:jeśli f(x), tak jak poprzednio opisuje pole widzenia jednostki, a raczej konkretnie "szerokość" widzenia w punkcie x, to całką tej funkcji będzie pole widzenia
Sf(x)= x^2+cx
chciałeś to masz
jeśli pod x podstawisz podwojony M oddziału to masz pole obszaru zagrożonego szarżą
Ale spoko, niedługo okaże się że to był zamach i będzie wojna . W końcu I WŚ zaczęła się od zamachu .
To oczywiście żarcik
To oczywiście żarcik
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
czytajac pobieznie to forum wychodzi na to ze celem byl prezes NBP + reszta a nie prezydent
-
- Masakrator
Mam podobne odczucia, choć nie wyraziłbym ich tak dosadnie.płakać mi się chcę
rzygać słysząc te słowa
Forma wypowiedzi jest skandaliczna. Popracuj nad tym, mniej emocji.pie***ć kościół
co to za banda sk***ów jest
Czynili tak od lat, dlaczego mają przestać. To nie jest temat na taką dyskusję.jak oni mają czelność tak się wypowiadać, tak mieszać się do polityki ?
skąd mają prawo kierowania masami ślepców ?
Więzienia już są zapchane, Mój Drogi.albo zamykajmy księży w więzieniach
Raczej żenadę.mieliśmy żałobę narodową
mamy tragedię
Zwolin, Mój Drogi. Wypowiedzi ocenne staraj się formułować z mniejszą dawką emocji. Brzmisz niedojrzale i to bardzo. Mimo, iż najwyraźniej dzielę Twój światopogląd, poprosiłbym ciebie, iż byś szanował poglądy innych. Ateizm nie polega na mieszani ludzi z błotem.
Pozdrawiam i z wypiekami na twarzy śledzę ten temat dalej.
wiesz po prostu ręce mi opadły
wracamy do czasów gdy kościół rządził Europą tyle że teraz robi to tylko z Polską
fakt ponosi mnie i wybuchłem gniewem
bezsilność to najgorsze ze wszystkich uczuć
sorki, użyłem niepoprawnych słów
edytuje wypowiedź
edit:
no tak
nie ma co edytować
i może lepiej że ją usunęli
wracamy do czasów gdy kościół rządził Europą tyle że teraz robi to tylko z Polską
edytuje wypowiedź
edit:
no tak
nie ma co edytować
Sf(x)= x^2+cx
chciałeś to masz
Mi wiele rzeczy opada jak czytam te spazmy. Już jestem grzeczny i tylko bardzo usłużnie proszę, nie obrażaj mnie, jako wierzącego, deklarującego się katolikiem (choć też dalekiego od słuchania takich pierdół jak to śmieszne kazanie).Zwolin pisze:wiesz po prostu ręce mi opadły
edytuje wypowiedź
edit:
no tak
nie ma co edytować
Hje hje. Czasami totalnie nieprawdopodobne rzeczy okazują się prawdą i jak tak poczytałem te parę stron, to nie jest to do końca bezpodstawne, tymbardziej z perspektywy Amerykanów, którzy wiedzą tyle co w ichnich TV powiedzą. Czekam tylko kiedy pojawi się nowy skecz Ahmed The Terrorist z akcentem polskimpewne forum pisze:
Re: NATO strike? Polish elite assassinated in downed plane for not accepting €Euro
« Reply #1 on: April 10, 2010, 03:20:00 AM »
MOTIVE?
Polish Role in Secret CIA Prisons Under Probe
Naprawdę, szczerze z bólem wielkim łączę się z Jarkiem i córką Lecha. Tak im szczerze bezgranicznie współczuję słuchania o tym wszystkim... Niewyobrażalnie im współczuję.
Niech ktoś uspokoi trochę tego młodzieńca (nie chcę używać słów na jego poziomie), serio, jeden z tych sk...ów jak to określiłeś to JA - jako człowiek wierzący też jestem dotknięty, choćbyś nie wiem jak się burzył młokosie to właśnie chrześcijaństwo ocaliło Europę i pozwoliło na zbudowanie współczesnej cywilizacji.
szrama na szczęście oni nie czytają BP
-
- Masakrator
Błagam, nie zaczynajmy tutaj kolejnego offtopu. Temat się zakończył, nie ma nic do gadania w kwestii religijności. Tutaj nie ma miejsca na polemikę pseudo-agitacyjną.choćbyś nie wiem jak się burzył młokosie to właśnie chrześcijaństwo ocaliło Europę i pozwoliło na zbudowanie współczesnej cywilizacji.
Post jego wykasowany został, on przyznał, iż go poniosło. Burzy się?Niech ktoś uspokoi trochę tego młodzieńca
Nie. Po co więc tworzyć problem, którego nie ma.
Edit. Brzmi mi to bardziej jako wypowiedź ocenna, Nijlorze. Aczkolwiek to nie temat na polemikę.
Ostatnio zmieniony 14 kwie 2010, o 20:17 przez Varinastari, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie agituję, ale stwierdzam fakty (jestem z wykształcenia historykiem, ze specjalizacją historii kościoła) nie będę wchodził w offtopy, ale mam prawo ustosunkować się do zacytowanej przez Szramę wypowiedzi.
nie mówiłem o katolikach bo tych szanuje i mam wielu z nich za przyjaciół
mówię o zakonnikach
a określenie "ciemna masa" dotyczyła nieinteligenckiej grupy społeczeństwa, nie wszystkich katolików
co to to nie
znam wielu katolików którzy są bardzo mądrymi ludźmi
na Chrześcijaństwie owszem i nie neguje tego
ale Chrześcijaństwo jako zbiór praw moralnych i duchowa droga przez życie to nie to samo co instytucja kościoła
ma kolegę, teraz ateistę, który przez wiele lat mówił Chrześcijaństwo tak, kościół nie
i nie stało to w sprzeczności ze sobą
więc nie dotyczyło to Ciebie
no chyba że jesteś księdzem - i nawet jeśli to nie cofnę swoich słów (choć użyłem niepotrzebnie ostrego języka), mogę jedynie dodać że nie wszyscy tacy są, zdarzają się wyjątki i tych przepraszam za generalizację
mówię o zakonnikach
a określenie "ciemna masa" dotyczyła nieinteligenckiej grupy społeczeństwa, nie wszystkich katolików
co to to nie
znam wielu katolików którzy są bardzo mądrymi ludźmi
na Chrześcijaństwie owszem i nie neguje tego
ale Chrześcijaństwo jako zbiór praw moralnych i duchowa droga przez życie to nie to samo co instytucja kościoła
ma kolegę, teraz ateistę, który przez wiele lat mówił Chrześcijaństwo tak, kościół nie
i nie stało to w sprzeczności ze sobą
więc nie dotyczyło to Ciebie
no chyba że jesteś księdzem - i nawet jeśli to nie cofnę swoich słów (choć użyłem niepotrzebnie ostrego języka), mogę jedynie dodać że nie wszyscy tacy są, zdarzają się wyjątki i tych przepraszam za generalizację
Sf(x)= x^2+cx
chciałeś to masz