ARENA 2011 - Master w Krakowie, , WYNIKI NA STR. 39
Re: ARENA 2011 - Master w Krakowie. 2011-05-07
Będę Demonkami.
Zaraz wysyłam rozpiskę.
EDIT: tylko nie wiem gdzie wysłać. Jakoś pierwszy post tego chyba nie precyzuje.
Zaraz wysyłam rozpiskę.
EDIT: tylko nie wiem gdzie wysłać. Jakoś pierwszy post tego chyba nie precyzuje.
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami

Potrzebował bym BSB na pegazie i 5 DR dał by rade ktoś pożyczyć?
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
5DR mogę ci zabrać.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
czyli 3 hordy nie wejdąArbiter Elegancji pisze:Dostosowane do mapek, jakiś czas temu Ziemko pisał że używali tych mapek u siebie na turnieju i było tłoczno na stolach.Cauliflower pisze:Małe te obeliski

malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole

JaceK pisze:Będę Demonkami.
Zaraz wysyłam rozpiskę.
W pierwszym poście jest wszystko napisane.c4h10 pisze: Akredytacja, przedpłaty i rozpiski (zgłoszenia) - Marcin Jabłoński. marcin@vipgroom.pl
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Czy przedpłaty są obowiązkowe?
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
No tak.Premiera jest 7 maja wiec granie na arenie nowym bookiem raczej odpada.Chyba że Butan ma inne zdanie to on ma ostatnie słowo w takich sprawach.kotson pisze:Rozumiem, że Khemrii na starym booku
Oczywiście że nie.Wprowadziliśmy możliwość przedpłat dla tych co będzie im wygodniej zapłacić w ten sposób.Arbiter Elegancji pisze:Czy przedpłaty są obowiązkowe?
Już nie strasz graczy.Undead pisze:No tak.Premiera jest 7 maja wiec granie na arenie nowym bookiem raczej odpada.Chyba że Butan ma inne zdanie to on ma ostatnie słowo w takich sprawach.kotson pisze:Rozumiem, że Khemrii na starym booku

Jasna sprawa. Z ważnych informacji: w przyszłym tygodniu będę załatwiał mięso na grilla u dobrego wytwórcy 

Undead pisze:JaceK pisze:Będę Demonkami.
Zaraz wysyłam rozpiskę.
EDIT: tylko nie wiem gdzie wysłać. Jakoś pierwszy post tego chyba nie precyzuje.W pierwszym poście jest wszystko napisane.c4h10 pisze: Akredytacja, przedpłaty i rozpiski (zgłoszenia) - Marcin Jabłoński. marcin@vipgroom.pl

Jakoś przeoczyłem.
Wiosenne pyłki zaćmiewają mi niestety umysł.

Zgłoszenie wysłane.
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami

Skoro wysłane to znaczy, że pyłki motywują w dobrą stronę 

Zależy kogo tak nazywasz 

U kotków, piesków i gołąbkówLazur pisze:U świnek?ksch pisze:w przyszłym tygodniu będę załatwiał mięso na grilla u dobrego wytwórcy

Moja oferta malarska:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 75#p136275
Hellfire Studio:
http://www.hellfirestudio.com.pl
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 75#p136275
Hellfire Studio:
http://www.hellfirestudio.com.pl
I do tego jak sie widzę to mi oczy musztarda zachodzą...wyglądam faktycznie jak pumba hehehe....Raptor to timon i dyskoteka gra....:pDibo pisze:U kózek ?
A co do filmiku Panowie pora zaprzestać śpiewania bo nie brzmi to tak dobrze jak i sie wydawało że brzmi.