GT - coś wiadomo?

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

JaceK pisze:
Moze się po prostu zdecyduj i już nie dyskutuj tego na forum publicznym, co?
ze tak to ujme, a co cie to obchodzi?

chyba jasno i wielokrotnie wyrazalem swoje zdanie o wyjezdzie

nawet jak nie jade, to chce sprzedac bilet i niestety nadal bedziesz musial czytac moje wypowiedzi na forum publicznym...

p.s.
moje zdanie jest stale i niezmienne jak nasz obecny rzad, wyraznie wielokrotnie pisalem, bedzie challenger jade, nie bedzie nie jade, cala reszte mam w dupie i jest to dla mnie jedyny argument, wiec czepiaj sie kogos innego..

Awatar użytkownika
Esco
Chuck Norris

Post autor: Esco »

thurion przyjezdzaj, nie pier...

Zobaczymy czy dobra rozpiske mi pomogles zlozyc, czy podpucha... :P

Awatar użytkownika
Aro
Kretozord

Post autor: Aro »

W sumie jak ktoś chce jechać to pojedzie nawet jak będzie 20 osób. Jak nie to niech się nie udziela i tyle.
Frekwencja pozostawia wiele do życzenia ale coś musiało wpłynąć na taką a nie inną właśnie frekwencję. Wynajęcie sali itp..., itd... zostało to wymienione wyżej. Cena jest taka a nie inna a wiadomo organizatorzy nie chcą wydawać ze swojej kieszeni bo to Polska a nie każdy z Nas ma te swoje 'zł" Zamiast się żalić lepiej nic nie pisać i off topów nie robić.
Jacku - Thurion ma prawo do napisania tego co chce - bo jak ma odsprzedać Bilet ?? telepatycznie przekazać nam informację ;) albo zakładać nowy temat...

Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Post autor: b_sk »

Szaman, jak to jest z tymi zapisami, bo oficjalnie to się one skończyły, a nieoficjalnie to da radę się zapisać, czy nie? Bo właśnie kontempluję temat mojego uczestnictwa w GT. :)
A licky boom boom down!!!

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

b_sk pisze:Szaman, jak to jest z tymi zapisami, bo oficjalnie to się one skończyły, a nieoficjalnie to da radę się zapisać, czy nie? Bo właśnie kontempluję temat mojego uczestnictwa w GT. :)
jak zapewne sie zorientowaliscie, bilety nie sa "otwarte". zdajemy sobie jednak sprawe z roznych sytuacji zyciowych. wprawdzie nie przewidujemy zwrotow, ale mozna swoje miejsce odstapic innej osobie. taki fakt trzeba zglosic NAJPOZNIEJ na tydzien przed turniejem, aby mozna bylo zmienic dane uczestnika.

jak jestes zdecydowany to pisz !! ja jestem na 90% zdecydowany zeby odsprzedac miejsce

pzdr

Awatar użytkownika
Fisch
<><

Post autor: Fisch »

to jest oficjalne info:

jeszce można bilet dostać ale trzeba to zrobić jak najszybciej

Challanger będzie na bank i to z "górką" (chyba że takie Thuriony i inne elementy antyspołeczne się wycofają)

pozdrawiam
Fisch
Obrazek

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Fisch pisze:
tonacy brzytwy sie chwyta...
Fisch pisze: Challanger będzie na bank i to z "górką"
a jestes w stanie mi to zagwarantowac? przez duze Z, zapewnic ze jeden, drugi czy trzeci dunczyk jak zobaczy ile sie osob zglosilo to nie bedzie wolal pojsc na jakis bardziej liczny turniej u siebie na wsi?
Fisch pisze: (chyba że takie Thuriony i inne elementy antyspołeczne się wycofają)
Fischu, jezeli to ze nie chce wtopic grubej kasy (bez posiadania zadnej gwarancji rangi turniej) za ktora normalnie mam jeden challenger, jeden master i dwa lokale oznacza ze jestem antyspoleczny, to ok, jestem antyspoleczny...

dobra, ja jescze zobacze i juz wiecej sie tu nie udzielam (666 post :P do czwartku nic nie pisze :P) prosze tylko zeby Szaman dal znac kiedy bedzie ostateczna lista zgloszen, dal znac w otwarty sposob, a nie tak z cicha pek... juz wiekszej wtopy niz jest chyba nie bedzie, wiec nei ma sie czego obawiac ;) ( i zeby ta ostateczna lista byla do piatku, tak zeby mozna spelnic warunek formalny o przekazaniu biletu komus innemu..)

Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Post autor: b_sk »

Fisch pisze:to jest oficjalne info:

Challanger będzie na bank i to z "górką" (chyba że takie Thuriony i inne elementy antyspołeczne się wycofają)

pozdrawiam
Fisch
To w takim wypadku kto może zakupić dla mnie bilet? Kaskę oddam oczywiście bez zwłoki.
Nie może być przecież tak, żeby były tylko jedne Orki na GT. :D
A licky boom boom down!!!

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Post autor: Szaman »

Tomash pisze:Nie dopisali mnie, a maila wysyłałem w piątek wieczorem. Do kasy z karty też nikt się nie dobrał, maila żadnego nie dostałem. Ciekawe co z tego wyjdzie
wyslij mi kopie maila, ktora poslales do NEMO - zasiegne jezyka :wink:
b_sk pisze:To w takim wypadku kto może zakupić dla mnie bilet? Kaskę oddam oczywiście bez zwłoki.
Nie może być przecież tak, żeby były tylko jedne Orki na GT. :D
Dominik sie zadeklarowal, ze moze pomoc w zakupie biletu. wysylajcie PMki do uzytkownika Kaiserschlacht.

pomimo oficjalnego zakonczenia sprzedazy biletow zalatwilem, ze bedziemy je jeszcze pare dni sprzedawac nieoficjalnie :wink:
"I fart in your general direction" :mrgreen:

Awatar użytkownika
Kruti
Dżentelmen Ludowy

Post autor: Kruti »

thurion pisze:
dobra, ja jescze zobacze i juz wiecej sie tu nie udzielam (666 post :P do czwartku nic nie pisze :P) prosze tylko zeby Szaman dal znac kiedy bedzie ostateczna lista zgloszen, dal znac w otwarty sposob, a nie tak z cicha pek... juz wiekszej wtopy niz jest chyba nie bedzie, wiec nei ma sie czego obawiac ;) ( i zeby ta ostateczna lista byla do piatku, tak zeby mozna spelnic warunek formalny o przekazaniu biletu komus innemu..)
Ze stanu mojej skromnej wiedzy wynika, że będzie ok. 60-70 osób ;)
Obrazek

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Kruti pisze:Ze stanu mojej skromnej wiedzy wynika, że będzie ok. 60-70 osób ;)
GT nadający się na mastera?
Chyba żartujesz ;)

PS. Szaman, forwardnąłem, aczkolwiek jeśli będzie aż 60-70 osób na WFB (czyli nie trzeba ratować frekwencji), to może ja jednak spędzę ów weekend z dziewczyną? :D

Awatar użytkownika
Chory
Oszukista

Post autor: Chory »

Ze stanu mojej skromnej wiedzy wynika, że będzie ok. 60-70 osób
Prawda czy fałsz? :)
Bo ja mam ten problem ze jezeli jest >60 osob to jade a jezeli osob bedzie <40;60) to odsprzedaje bilet mlodemu i chcialbym wiedziec jaka decyzje mam podjac.Bo pisanie co 2 dzien do nemo moze sie znudzic :wink:

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Post autor: Szaman »

na chwile obecna trudno przewidziec, jaka bedzie frekwencja - teoretycznie czas rejestracji minal, ale ludzie ciagle sie zglaszaja i nikomu nie odmawiamy. istnieje rowniez prawdopodobienstwo (nie zalezy to ode mnie), ze czesc biletow bedzie jednak dostepna w dniu imprezy, ale wtedy beda ciut drozsze (pewnie 2-3 funty) - jak na koncertach rockowych :wink:
"I fart in your general direction" :mrgreen:

Robson
Niszczyciel Światów

Post autor: Robson »

wtedy beda ciut drozsze (pewnie 2-3 funty)
kolejny zachęcający czynnik zeby zagrać :lol:

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Szaman pisze:istnieje rowniez prawdopodobienstwo (nie zalezy to ode mnie), ze czesc biletow bedzie jednak dostepna w dniu imprezy, ale wtedy beda ciut drozsze (pewnie 2-3 funty) - jak na koncertach rockowych :wink:
Znaczy, GW oficjalnie przyzna się do dania dupy z formą sprzedaży biletów? ;)

spot
Wałkarz

Post autor: spot »

@Tomash - z konia chyba spadłeś.

System był dobry i sie sprawdził. Okaże się, że wszystkie bilety pójdą przez directa (czy jakoś tak). Jedynym winnym całego zamieszania będzie środowisko, które nie potrafiło wystarczająco wcześniej dotrzeć do osób posiadających karty płatnicze.

Ja w każdym razie bym tak pomyślał i konsekwentnie nie sprzedawał biletów w dniu imprezy. JAK NAJBARDZIEJ POWAŻNIE.

Awatar użytkownika
Jedy Knight
Forma Skrótowa

Post autor: Jedy Knight »

spot pisze:....
Otóż to.

Ponadto, na miejscu GW nie organizowałbym GT w kraju gdzie nawet 40 osób nie jest zainteresowanych udziałem w takim turnieju.

Szkoda, że pomysł z wprowadzeniem Heatów i ograniczeniem liczby graczy do 75 nie przeszedł. Może wtedy ze 60 by się uzbierało, na zasadzie - skoro ograniczają dostęp - to musi być świetne.

Mam nadzieję, że LL weźmie przykład z pomysłów GW i ograniczy jeszcze bardziej liczbę Masterów.
Jak widać 8 to za dużo - nawet na ten ósmy, ostatni, decydujący, nie ma chętnych.
To dlatego, że Masterów jest nadal za dużo.
Żeby podnieść ich jakość, należy ograniczyć ich ilość jeszcze bardziej.

Jeżli myślicie, że takie rozumowanie jest bełkotem idioty - poczekajcie jeszcze trochę.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Jedynym winnym całego zamieszania będzie środowisko, które nie potrafiło wystarczająco wcześniej dotrzeć do osób posiadających karty płatnicze
Ja to walę. Mam sie prosic o wejsciówkę na turniej? Szukać sobie ludzi z kartami kredytowymi albo załatwiać sobie upgrade własnej karty?
A nie łaska umożliwić płatność przelewem z konta do polskiego przedstawiciela GW, a niec on się potem martwi?

Takie gadanie, to troche jak otwieranie sklepu internetowego z figurkami, gdzie mozna płacic tylko kartą kredytową. A potem stwierdzić, że to klienci nie dorośli o takiej formy płatności.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
Kruti
Dżentelmen Ludowy

Tomash pisze: może ja jednak spędzę ów weekend z dziewczyną? :D
Moze faktycznie tak bedzie lepiej...
Obrazek

Awatar użytkownika
Kruti
Dżentelmen Ludowy

Jedy Knight pisze:
spot pisze:....
Mam nadzieję, że LL weźmie przykład z pomysłów GW i ograniczy jeszcze bardziej liczbę Masterów.
Jak widać 8 to za dużo - nawet na ten ósmy, ostatni, decydujący, nie ma chętnych.
Najlepiej do czterch - jak dawniej ;)
Obrazek

ODPOWIEDZ