Akurat tej usterki nie widziałem na metalach, ale permanentne skrzywienie jakiegoś elementu czy tragiczne dopasowanie elementów już więcejkurka_z_podworka pisze:A ile widziałeś metalowych figurek którym "bąbel ogon odciął"?

Akurat tej usterki nie widziałem na metalach, ale permanentne skrzywienie jakiegoś elementu czy tragiczne dopasowanie elementów już więcejkurka_z_podworka pisze:A ile widziałeś metalowych figurek którym "bąbel ogon odciął"?
kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu.
kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu.
HahaRasti pisze:To mamy się cieszyć, że w oświetlonym pokoju możemy trzymać failcasty?
To się nazywa dobry produkt!
-Qc- pisze:Sie naucz - to jest TROLL. Ja jestem ARTYSTĄ (artystOM dla groszka - ogladasz fulham w niedzielę nie?)
To!Fafnir pisze:Dla mnie główną wadą failcastów jest fakt, że trudno zmywać z nich farbkę w porównaniu np. do plastików.
Wieszkto pisze:Panowie z widłami i pochodniami to może na nowy świat albo pod kościół .
Wiesz rób ile chcesz tylko pamiętaj tylko iż swoimi figurkami możesz grać w nocy bo w dzień ci isę roztopią.loko pisze:jak ktoś mowi że żywica nie koniecznie bedzie gorsza od metala ktory ma przecież tyle wad to przypomina mi to takie pierdolenie jak za przeproszeniem o ludziach z zespołem Downa. "ty nie jestes gorszy, ty jestes inny". tylko nikt jakos w imie alternatywy i odmienności downem zostać by nie chciał.
a efekt jest taki że robie już drugiego MO i nie zapowiada sie na ostatni.
-Qc- pisze:Sie naucz - to jest TROLL. Ja jestem ARTYSTĄ (artystOM dla groszka - ogladasz fulham w niedzielę nie?)
Dobra tylko nie obrażaj niepełnosprawnych , takie porównania w odniesieniu do kogokolwiek to cios poniżej pasa .loko pisze:reszty nie chce mi sietłumaczyc. mam nadzieje że reszta zrozumiała.
obrażać może kogo chce* - jest wolność słowa, a obrażany może go podać do sądu jeśli poczuje się obrażony - nie mów mu kogo może, a kogo nie może obrażać...Wieszkto pisze:Dobra tylko nie obrażaj niepełnosprawnych , takie porównania w odniesieniu do kogokolwiek to cios poniżej pasa .loko pisze:reszty nie chce mi sietłumaczyc. mam nadzieje że reszta zrozumiała.