Arena 2011 BIS, 22/23 X, 2800 pkt. WYNIKI STR 22
Re: Arena 2011 BIS, 22/23 X, 2800 pkt.
ZKF jedzie podbić Kraków Cisnąć ich panowie!
Solo pisze: Wjeba***** taką maskę że stoły powinny się załamać pod jej ciężarem.
bałagan pocisnoł 20 , maciek wzioł pod ogon 20 a dalej nie wiem.
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293
Głomski... Wystarczy sprawdzić w zgłoszonych leniwa istoto...Khumanor pisze:Maryś 1 stół z Piotrem Głąbskim ( przepraszam jak przekręciłem nazwisko )
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Zaczął ZKF od podbicia naszych serc zajebiście pomagając nam nosić od samego rana - wielkie dzięki - Denis, Irek i koledzy, których ksyw nie znamErol pisze:ZKF jedzie podbić Kraków Cisnąć ich panowie!
Dzięki również dla Wotana.
Co do grania to zaczęliśmy 10:20 z powodu obsuw pociągowych. Większość osób w 3h dograła na szczęście bitwy, ale kilka wciąż walczyło, kiedy na chwilę wychodziłem. Jankiel, kiedy mu oznajmiłem, że Kaleson już krzyczy o karniakach odparł po prostu: nie, nie ma karniaków co za gość
Super, że Yudokuno się ruszyła
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
szczerze nie pomyślałem o tymbigpasiak pisze:Głomski... Wystarczy sprawdzić w zgłoszonych leniwa istoto...Khumanor pisze:Maryś 1 stół z Piotrem Głąbskim ( przepraszam jak przekręciłem nazwisko )
Fajnie że relacja jest ;/
Because I'M The Miz and I'M AWESOME!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=iMt-MJ1h ... ure=fvwrel
http://www.youtube.com/watch?v=iMt-MJ1h ... ure=fvwrel
- Khuman
- Ciśnieniowiec
co najwyżej telefonicznie
wielki tyran Maryś von boss, jutro walczy o 1 miejsce narówni z Dymitrem najprawdopodobniej, głupio jak spotkają się w którejś fazie eliminacji.. się jeszcze okaże jak i co
wielki tyran Maryś von boss, jutro walczy o 1 miejsce narówni z Dymitrem najprawdopodobniej, głupio jak spotkają się w którejś fazie eliminacji.. się jeszcze okaże jak i co
Paringi moglibyscie wrzucic czy cos.
Heheheh nie ma ! Jest dla tych co przyjechali Generalnie jest zajebiście, Assur 3x20 i jest na najlepszej drodze do obrony tytułu.The Miz pisze:Fajnie że relacja jest ;/
A tak na poważnie nie mamy neta (tzn - Butan nie ma) i nie bardzo jest jak wrzucać relacje.
Panowie grają w poksa w knajpie, a Górken i inne dzieci imprezują na akademikach
Czcij Koze !!
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
6. Bałagan (TK)
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293
- Khuman
- Ciśnieniowiec
8 ed. chyba tak działa nie ma standardów dużo rzeczy jest grywalnych
gratulacje dla top 5 pokazali jak to się robi bestie, ogry, mniej topowe demony, czy DE którymi nie wiadomo co wystawić bo jest wszystko fajne ale się nie kombuje no i VC mówi samo prezesie
wielkie gratulacje dla czarnego konia mumii
gratulacje dla top 5 pokazali jak to się robi bestie, ogry, mniej topowe demony, czy DE którymi nie wiadomo co wystawić bo jest wszystko fajne ale się nie kombuje no i VC mówi samo prezesie
wielkie gratulacje dla czarnego konia mumii
Turniej zajebisty, i choc nie jestem zadowolony z mojego wyniku, musze powiedzieć że organizacja była na najwyższym poziomie. Hit turnieju, Dibo zbierający zamówienia przy stołach i przynozący kiełbaski do stołów
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.