nowe modele i unity?
Moderator: #helion#
-
- Mudżahedin
Re: nowe modele i unity?
Na zdrowy rozsądek dwugłowy gryf to mount pod special charactera - zbyt egzotyczne, żeby było na standardowym wyposażeniu wg mnie. Jeśli to ma być wizard lord z kolegium bestii, to może ten z wfrp ii ed, Setanta Lobas czy jak mu tam było? Ma ktoś może dostęp do podręcznika królestwo magii, żeby przeczytać jego notkę?
może, diabeł tkwi w szczegółach...nic nie wiadomo a hasła jakie rzucają Harry, Hastings, czy ci goście od relacji z ETC żadnych szczegółów nie podają;
zrobiłem podsumowanie krótkie, odnośnie obecnego booka i tego czego się spodziewać...
nowe Imperium ma podobno robić ten kolo od TK-sów (naczelny pisarz)
zrobiłem podsumowanie krótkie, odnośnie obecnego booka i tego czego się spodziewać...
nowe Imperium ma podobno robić ten kolo od TK-sów (naczelny pisarz)
-
- Mudżahedin
Jeśli już to raczej nie przeniesie na maj, tylko wyda zgodnie z planem w maju - nie wydaje mi się, żeby na kilka tyg. od premiery zapadały takie decyzje, raczej nasze plotki były nieścisłe. 7 kwietnia, który padł po wypatrzeniu daty dostępności rycerzy i archerów to jednak release farbek, więc padła główna podbudowa wersji o kwietniu. Harry też podkreślał, że słyszał o kwietniu lub czerwcu...
aczkolwiek jeden ze sprzedawców GW powiedział mi że coś innego niż farbki ma zostać wydane 7 kwietnia. Pytanie tylko co? Powiedział też, że to kwietniowe wydanie to największe wydanie w dziejach GW
a same farbki chyba mu nie chodziło skoro mówił, że będzie to coś innego niż farbki... no nic 31 będzie już wiadomo wszystko. ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Znajomy sprzedawca powiedział mi że 7 jest oficjalna premiera farb, how to paint... oraz tego mega paint setu z walizą armijną jako bonus. O Imperium na razie cisza. Ale mocno go naciskam by puścił farbę. No i mówi że naprawdę nic oprócz farb i dodatków malarskich nie będzie wydane 7.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
Hmmm...
moim typem jest działanie podobne do warshrine lub engine of the gods. Pewnie w 12 calach jakieś bonusy będzie odpalać.
moim typem jest działanie podobne do warshrine lub engine of the gods. Pewnie w 12 calach jakieś bonusy będzie odpalać.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
- Martin von Carstein
- Kradziej
Bardzo chętnie. Kupiłbym wówczas dwa pudełka angielskiej piechoty od Braci P, tam chyba trochę płytówek jest. Albo Imperialnej Piechoty z WG, albo... dużo opcji.GS-y...nic nie wiadomo..Teutogeni, Reiksgwardia...nic pewnego...może to będzie kwestia odmiennego wyposażenia; miecz+tarcza, halabarda, dwurak i do tego pełna płyta...
Najchętniej jednak ujrzałbym GS... z pikami.
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Nie wiem na ile to może być ważne ale w nowym zestawie farb pojawia się kolor Altdorf Guard. Czyżby sugestia nazwy nowego oddziału piechoty?
W ogóle popatrzcie na nazwy nowych kolorków i zobaczycie kilka ciekawostek.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
Reyki pisze:Nie wiem na ile to może być ważne ale w nowym zestawie farb pojawia się kolor Altdorf Guard. Czyżby sugestia nazwy nowego oddziału piechoty?
Być może chodziło im o Company of Honour - 'elitarny' oddział straży miejskiej z Altdorfu opisany w Uniforms and Heraldry of the Empire.
Remember, having fun and keeping to the spirit of the game is more important than winning at any cost.
- White Lion
- Kretozord
a może skoro ma być to największe wydanie to wydadzą na raz Imperium i WoCh
??
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
nie wiem czy to już macie/znacie, ale lista nowości... EMP ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Plastik:
CAPTAIN OF THE EMPIRE
EMPIRE MASTER ENGINEER
KARL FRANZ ON DEATHCLAW
CELESTIAL HURRICANUM/LUMINARK OF HYSH
EMPIRE DEMIGRYPH KNIGHTS
VOLKMAR THE GRIM ON WAR ALTAR OF SIGMAR
FC:
EMPIRE WITCH HUNTER
MARKUS WULFHART
EMPIRE AMBER BATTLE WIZARD LIMITED NUMBERS
EMPIRE WARRIOR PRIEST
Plastik:
CAPTAIN OF THE EMPIRE
EMPIRE MASTER ENGINEER
KARL FRANZ ON DEATHCLAW
EMPIRE DEMIGRYPH KNIGHTS
FC:
EMPIRE WITCH HUNTER
MARKUS WULFHART
EMPIRE WARRIOR PRIEST
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
Bez przesady. A nawet jeśli, to nie wydadzą więcej niż teraz. Przebij 145 nowych produktów jednego dnia.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
nieeeee
Demigryfy i wielkie gówno dla magów Hevena lub Lighta.
Smutno...
Demigryfy i wielkie gówno dla magów Hevena lub Lighta.
Smutno...
to lista premier na 7 kwietnia odnośnie EMP i oczywiście book do tego
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Ulegasz stereotypom.
- Ulegasz stereotypom.
Smh pisze:nie wiem czy to już macie/znacie, ale lista nowości... EMP
Plastik:
CAPTAIN OF THE EMPIRE
EMPIRE MASTER ENGINEER
KARL FRANZ ON DEATHCLAW
EMPIRE DEMIGRYPH KNIGHTS
FC:
EMPIRE WITCH HUNTER
MARKUS WULFHART
EMPIRE WARRIOR PRIEST
Skąd to info? Na WS nic na ten temat nie ma.
Caius Ceplus pisze: Zaatakowane imperium kontratakuje.