Arena Śmierci nr 31 - Płonące Piaski Khemri

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Chomikozo
Chuck Norris

Re: Arena Śmierci nr 31 - Płonące Piaski Khemri

Post autor: Chomikozo »

Naviedzony pisze:Dlatego nigdy nie piszę historyjek przed Areną. :D
Ha, ja z kolei ZAWSZĘ piszę historyjki przed Areną :mrgreen: Czasami naprawdę długo przed :wink: Jak na razie moim rekordem jest Thorlek, którego skończyłem w kwietniu tamtego roku :D
Prawdziwy krasnolud gardzi słonecznikiem.

skaventail
Wałkarz

Post autor: skaventail »

:shock: wow! :shock:
hardcore!

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Naviedzony »

I chyba zazwyczaj dostajesz wyróżnienie... Zawsze czytam historie wszystkich postaci i stwierdzam, że wyróżnienia dla Ciebie zawsze są słuszne. Świetne te historie piszesz. Szkoda, że Twój skill idzie wyłącznie na Areny, pisz więcej. :)

nindza77
Wodzirej

Post autor: nindza77 »

Nie dziś, dziś mam wybite dwa zęby, więc jutro, jak ochłonę :P

Klimat już się udziela :D
Natomiast wszystkim prawicowym purystom ideologicznym, co to rehabilitują nacjonalizm, moge powiedziec że odróżanianie nacjonalizmu od faszyzmu, przypomina poznawanie rodzajów gówna po zapachu;-)).

Awatar użytkownika
Chomikozo
Chuck Norris

Poszedłeś sprawdzić, jak wygląda życie wśród orków ? :lol2:

nindza77
Wodzirej

Nie, spotkałem nazioli, ale to wychodzi na to samo :D
Natomiast wszystkim prawicowym purystom ideologicznym, co to rehabilitują nacjonalizm, moge powiedziec że odróżanianie nacjonalizmu od faszyzmu, przypomina poznawanie rodzajów gówna po zapachu;-)).

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Naziole to bardziej skaveni. Są zawsze "strong in numbers", biegają z jakimiś racami i innymi dziwnymi wynalazkami i zdarzają się wśród nich ratogry. ;)

Awatar użytkownika
Klafuti
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Klafuti »

Naviedzony pisze:Naziole to bardziej skaveni. Są zawsze "strong in numbers", biegają z jakimiś racami i innymi dziwnymi wynalazkami i zdarzają się wśród nich ratogry. ;)
Ja bym powiedział, że DE są bardziej nazi, cała ta czystość rasy, rasa panów, obozy pracy, olbrzymie flagi zwisające z budynków i pewnie urządzają sobie defilady.
Obrazek
"Głos opinii publicznej nie jest substytutem myślenia."
~Warren E. Buffett

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Ja miałem na myśli tych naszych swojskich łysoli, co to uwielbiają biegać za paradami równości i wszystkimi innymi, którzy nie wyglądają jak oni.

Awatar użytkownika
Matis
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Matis »

I gdzie ta nowa arena?
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów

nindza77
Wodzirej

Pisze się, dopiero się za to zabrałem :) Jesteście strasznie niecierpliwi, no! :D

Awatar użytkownika
Chomikozo
Chuck Norris

To chyba dobrze, że jest duże zainteresowanie, no nie ? :D

Awatar użytkownika
kubencjusz
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: kubencjusz »

Nie ma kurde dopiero się zabrałem. Powinno być już 9 wariantów na wszystkie sposoby i do każdego po 5 zakończeń w zależności od charakteru postaci! xD

nindza77
Wodzirej

Ohohoho, chyba mnie nie doceniasz :D

Już jest początek, naskrobany. Krótki bo krótki, ale w międzyczasie wymyślałem wam atrakcje, więc zapisywać się czym prędzej to zobaczycie :D

ODPOWIEDZ