Ahaha nie zauważyłem wcześniej, dobre!Kefas pisze: Jak byś miał taką mega długą rękę jak on pewnie też by Ci nie było doi śmiechu... Przynajmniej mógł dwóch kolegów ogarną tym "wysięgnikiem" no offence ofc
Drużynowe Mistrzostwa Polski - Gorzów nad Wartą 11-12.08.12
Re: Drużynowe Mistrzostwa Polski - Gorzów nad Wartą 11-12.08
Bez przesady 15 zł za obiad to nie jest dużo, a chleb ze smalcem i ogórem za 3 zł był wypas
Super turniej, poszło mi trochę gorzej niż zakładałem
1 Bitwa Niemcy
TK 9:11 DF
2 Bitwa Animosity ??
TK 19:1 WOC
3 Bitwa Niemcy
TK 14:6 Liz
4 Bitwa Ordin
TK 7:13 WOC
5 Bitwa Nasha Banda
Tk 7:13 DE
W końcu zasłużone złoto dla Nemezis
Super turniej, poszło mi trochę gorzej niż zakładałem
1 Bitwa Niemcy
TK 9:11 DF
2 Bitwa Animosity ??
TK 19:1 WOC
3 Bitwa Niemcy
TK 14:6 Liz
4 Bitwa Ordin
TK 7:13 WOC
5 Bitwa Nasha Banda
Tk 7:13 DE
W końcu zasłużone złoto dla Nemezis
Hehe, faktycznie nieźle wyszło to zdjęcie Jeszcze dziś będzie reszta.
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
Link do zdjęć z DMP.
Miłego oglądania, jeśli czyta to ich autorka, to serdeczne dzięki Podpisy wrzucę jakoś na czasie.
EDIT: link do hostingu z paczką zmniejszonych zdjęć:
http://hostuje.net/file.php?id=72211767 ... 1e000187dd
Miłego oglądania, jeśli czyta to ich autorka, to serdeczne dzięki Podpisy wrzucę jakoś na czasie.
EDIT: link do hostingu z paczką zmniejszonych zdjęć:
http://hostuje.net/file.php?id=72211767 ... 1e000187dd
Ostatnio zmieniony 15 sie 2012, o 12:30 przez Myth, łącznie zmieniany 1 raz.
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
15 to istotnie nie żadna tragedia. A co się w tym obiedzie mieściło? A chleb ze smalcem i ogórem to zawsze wypas!Manfred pisze:Bez przesady 15 zł za obiad to nie jest dużo, a chleb ze smalcem i ogórem za 3 zł był wypas
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
(Furion)
Dużo frytasów, filecik z kurczaka, surówka. Bez dramatu.
Dużo frytasów, filecik z kurczaka, surówka. Bez dramatu.
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Dopiero sie ogarnalem na tyle, zeby moc cos napisac.
Wynik pkt z bitew mialem zenujacy ale bawilem sie swietnie. Pal go licho, ze to drugi koniec Polski ale bylo warto poraz pierwszy pofatygowac sie do Gorzowa. Swietna miejscowka, zarcie spoko i w rozsadnych cenach, jak sie chcialo chlac to tez bylo gdzie, organizatorzy wyrozumiali na nasze ekscesy no i Pani Stenia
Dzieki dla mojego teamu za swietna wspolna zabawe i podroz, przeciwnikom za przyjemne bezstresowe bitewki, chlopakom z Paradoxu, Nemezisom i wszystkim innym z ktorymi pilem i gadalem
Ps. Oczywiscie gratulacje dla zwyciezcow.
Wynik pkt z bitew mialem zenujacy ale bawilem sie swietnie. Pal go licho, ze to drugi koniec Polski ale bylo warto poraz pierwszy pofatygowac sie do Gorzowa. Swietna miejscowka, zarcie spoko i w rozsadnych cenach, jak sie chcialo chlac to tez bylo gdzie, organizatorzy wyrozumiali na nasze ekscesy no i Pani Stenia
Dzieki dla mojego teamu za swietna wspolna zabawe i podroz, przeciwnikom za przyjemne bezstresowe bitewki, chlopakom z Paradoxu, Nemezisom i wszystkim innym z ktorymi pilem i gadalem
Ps. Oczywiscie gratulacje dla zwyciezcow.
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego
nie no jak na impreze zamkniętą 15 zł za kawałek mięsa ,dwie frytki i łyżkę surówki to jest zajebiście dużo... . Za 15 zł da się zjeść normalny pełny obiad w barze. Tak więc catering był komercyjny - chcieliście zarobić - nie ma w tym nic złego -ale wypieranie się i robienie wody z mózgu też nie na sensu...
Mogłeś poprosić kogoś o reklamę jakiejś pizzeri a nie narzekaszPiotrB pisze:nie no jak na impreze zamkniętą 15 zł za kawałek mięsa ,dwie frytki i łyżkę surówki to jest zajebiście dużo... . Za 15 zł da się zjeść normalny pełny obiad w barze. Tak więc catering był komercyjny - chcieliście zarobić - nie ma w tym nic złego -ale wypieranie się i robienie wody z mózgu też nie na sensu...
Wiesz Piotrze ja w UK mam znajomych, co za 10 funa tydzień żyją.
Mówiąc otwarcie sknery
Co ty opowiadaszPiotrB pisze:nie no jak na impreze zamkniętą 15 zł za kawałek mięsa ,dwie frytki i łyżkę surówki to jest zajebiście dużo... . Za 15 zł da się zjeść normalny pełny obiad w barze. Tak więc catering był komercyjny - chcieliście zarobić - nie ma w tym nic złego -ale wypieranie się i robienie wody z mózgu też nie na sensu...
Jakbyś chciał wiedzieć to chłopaki nie mają z tego nawet złamanego grosza.
Ogarneli katering po niższych cenach niż w zeszłym roku i przy tym większy wybór i smaczniejsze.
A katering ma swoje ceny, a jak nie wiesz dlaczego takie a nie inne to idź do sklepu popatrz na ceny.
Później dolicz swój czas na przygotowanie tego dzień wcześniej, oraz swoją prace na usmażenie i ugotowanie.
Jak terefer możesz i jesteś w stanie robić coś takiego za niewielkie pieniądze to na następne DMP ty będziesz robił katering.
Zobaczymy jak Ci to wyjdzie i za ile będziesz sprzedawał żarcie.
pzdr. Dymitr