ETC - relacja na zywca
Re: ETC - relacja na zywca
W małych punktach to jest po prostu rów mariański bo nawet przepaścią tego nie można nazwać... chłopaki dają czadu ...teraz zemsta za kryzys w europie i git
Klub Gier Bitewnych SALAMANDRA - Włocławek
- Barbarossa
- Mniejsze zło
Wow, graty chyba już można składać.
Rewelacja, szczególnie ten licznik małych punktów - 3-4x więcej niż konkurencja z wysokich stołów
Rewelacja, szczególnie ten licznik małych punktów - 3-4x więcej niż konkurencja z wysokich stołów
Wez popraw 6 runde http://warhammer.org.uk/phpBB/viewtopic ... 2#p1266042 bo to troche bledne jest ;PNosferatu pisze:Zacząłem wrzucać na translator Googla komenty Blessa i na forum warhammer.org.uk i troche osób też ogląda.
Jest dobrze, na TWF są wyniki przed 5 rundąVallarr pisze:Wez popraw 6 runde http://warhammer.org.uk/phpBB/viewtopic ... 2#p1266042 bo to troche bledne jest ;PNosferatu pisze:Zacząłem wrzucać na translator Googla komenty Blessa i na forum warhammer.org.uk i troche osób też ogląda.
Imperialna moc!Azgaroth pisze:30 savage orków z wardem na 5+ i dodatkową bronią + lord na dziku i szaman walczą z 40 halabardnikami imperium (I tura - działa choppas). Dzikusy wbijają jedną ranę ( ), lord na dziku zapomina jak się walczy i nie wbija nic, szaman nie trafia. Halabardnicy wbijają 10 ran, test LD na stubborna dwukrotnie oblewam, na dystans ucieczki rzucam dwie jedynki
poprawcie mnie jeśli się mylę
POLAND 29978 555 488 Vs. GREECE
AUSTRIA 5360 486 458 Vs. GERMANY
mamy więc 30 punktów przewagi nad Austriakami
ale w ostatniej rundzie nie ma górnego limitu
a do zdobycia jest 160 punktów?
CIŚNIJCIE POLACY!!!
POLAND 29978 555 488 Vs. GREECE
AUSTRIA 5360 486 458 Vs. GERMANY
mamy więc 30 punktów przewagi nad Austriakami
ale w ostatniej rundzie nie ma górnego limitu
a do zdobycia jest 160 punktów?
CIŚNIJCIE POLACY!!!
Ostatnio zmieniony 19 sie 2012, o 12:58 przez Shinue, łącznie zmieniany 1 raz.
ktoś mi może podać adres tej strony, gdzie były wpisywane wyniki z poprzednich euro?
@Lidder - chyba 70. bo wtedy bedzie remis a przy nie wiem jakim tie-breakerze byśmy z Austrią przegrali
@Lidder - chyba 70. bo wtedy bedzie remis a przy nie wiem jakim tie-breakerze byśmy z Austrią przegrali
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Parringi na ostatnia runde:
Gasior na WoCh
Duce na bretke
Młody na dwarfy
Marys znowu na imperium
Stachu na TK
Debek na VC
Rince na Skaveny
Kalafior na DE
Kudłaty mowi ze nie ma bata, zebysmy tego nie zrobili. Idziemy z Kudłatym cos zjesc. Jak wrocimy, ma tu byc zrobiona maska.
Gasior na WoCh
Duce na bretke
Młody na dwarfy
Marys znowu na imperium
Stachu na TK
Debek na VC
Rince na Skaveny
Kalafior na DE
Kudłaty mowi ze nie ma bata, zebysmy tego nie zrobili. Idziemy z Kudłatym cos zjesc. Jak wrocimy, ma tu byc zrobiona maska.
Złoto na wyciągnięcie ręki
Świetnie chłopaki cisną!
Świetnie chłopaki cisną!