OG 9
WOC 9
DOC 8
DF 7
EMP 7
BRE 6
OK 5
VC 5
WE 5
HE 5
TK 4
SK 4
DE 4
LIZ 4
BOC 3
COD 3
jeszcze 1-2 rozpy są poprawiane więc może dobije do 90 - nieźle jak na koniec świata - szacun dla gości z Poznania, Ostrowa Wielkopolskiego i Białegostoku

swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Taki napór graczy z tych stron ?Laik pisze: szacun dla gości z Poznania, Ostrowa Wielkopolskiego i Białegostoku
kudłaty pisze:80+ siekier dwuręcznych to odkryta opcja ofensywna.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
o.b-one pisze:Podobne uczucia towarzyszą mi po czytaniu tych wszystkich żali. Pod koniec każdego takiego posta pozostaje niesmak i jednocześnie ulga, że to już koniec...Barbarossa pisze:(..) co przynosi mieszaninę ulgi, że turlanina skończyła się, oraz niesmaku, że imba.
Chyba nieLoke pisze:Tomek zmień mi te Cardiff na Bristol. Jasif mieszka w Cardiff. Przebyłem 1815km żeby być na tym masterze, to chyba jakiś rekord, co?
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
o.b-one pisze:Podobne uczucia towarzyszą mi po czytaniu tych wszystkich żali. Pod koniec każdego takiego posta pozostaje niesmak i jednocześnie ulga, że to już koniec...Barbarossa pisze:(..) co przynosi mieszaninę ulgi, że turlanina skończyła się, oraz niesmaku, że imba.
byla frekwencja... ; pCauliflower pisze:
A jeszcze frekwencji nie było! Ergo nie.... nie jesteś największym debilem...![]()
![]()