Hearthstone
Moderator: Zaklinacz Kostek
Re: Hearthstone
Imo wróci Miracle Rouge dzięki nowej legendzie obniżającej koszt a przy okazji to ona pewnie będzie siedzieć gdzie się da kazda kontrola przygarnie
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
No ten minion chory do szamana, to samo boski spell co niszczy overloady.
Ysera bedzie grana.
Ten deck co pokazali shamana z malygosem tez moze cos pograc.
Malygos lepiej pod Ancestral Calla (czy jakoś tak) gra pizdutZiemko pisze:Ysera bedzie grana.
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Coraz mniej mi się ta gra podoba...
Tak jakby mag potrzebował obecnie jakiegokolwiek boosta. Thaurissan to dosyć duży boost dla wszystkich a w połączeniu z warperami te mechy moga być grane za darmo.
Smoki to bardziej smaczek niż poważny impact jak mechy. Za mało ich i raczej zbyt drugie. Fajnie bo przynajmniej ludzie popróbują pograć.
Smoki to bardziej smaczek niż poważny impact jak mechy. Za mało ich i raczej zbyt drugie. Fajnie bo przynajmniej ludzie popróbują pograć.
Z nie legend to ten smok za 4 może zagościć w deckach i dla priesta smoczek.
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Zdecydowanie ten za 4 się pojawi. Z priestem to zobaczymy... ja mam problem z tą klasą, mam do niej wszystkie karty oprócz voljina i tam można ułożyć tyle różnych synergii, jest tyle dobrych kart, że nie wiadomo z których zrezygnować, a które wrzucić do decku..
Złożyłem coś takiego, ale nie jestem do końca przekonany... wcześniej grałem na dwóch kabalistkach, ale często zalegała na ręce, więc wymieniłem jedną za Velena. Co myślicie?
Złożyłem coś takiego, ale nie jestem do końca przekonany... wcześniej grałem na dwóch kabalistkach, ale często zalegała na ręce, więc wymieniłem jedną za Velena. Co myślicie?
Nowa przygoda za łatwa :<
i btw nowych kart nie dodali chyba do areny bo gram już dziś trzecią i żadnej nowej :<
i btw nowych kart nie dodali chyba do areny bo gram już dziś trzecią i żadnej nowej :<
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13