Hehe już się pluje. Typowy pisior-Qc- pisze:Gówno czytasz i gówno rozumiesz, programów innych niz korwinowe skrotowce czytac sie nie chce, to i potem pis i po to to samo - mimo drastycznych roznic w programie ekonomicznymEltharion pisze:Heh a co za różnica czy wygra gajowy czy duda? jeden pies pis czy po (to przecież jedno i to samo)loko pisze:widzę że sami zbuntowani, przeważają zwolennicy radykalnych zmian czyli Kukiza albo krula , oddadzą na niego swoje głosy a i tak wygra gajowy i wszystko zostanie po staremu. gratulacje.
Tyle że będzie więcej smoleńska za dudy
Jedyne co łączy PO i PIS to to, że nie sa tak oszołomskie jak JKM - ale to laczy wszystkich kandydatów - wliczając Wilka, kowalskiego Brauna itd czyl iskoro nie sa oszołomami = są prosystemowi?
No ale w sumie nie dziwi mnie, że korwinisci to POwska 5ta kolumna - niby sobie gardluja o antysystemowowsci, ale gdy przychodzi co do czego, to beda nie glosowac = popierac PO. Taki to smieszny buncik
Przynajmniej Xet jest konsekwentny, mozna sie nie zgadzac ale przynajmniej nie bedzie wspieral PO nieglosowaniem jak biedny pachoł. Zreszta co zrobicie jak JKM powie ze zaglosuje na dude? przeciwstawicie sie Krulowi?
Prawda w oczy kole

@Loko
Dlatego ty idziesz glosować w 2 turze (jeśli będzie komorowski vs duda) a ja nie. Dla mnie nie jest istotne ile waży pierwsza dama xD