Figurki Ignis & Rakso - 23.08.16
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Figurki Ignis & Rakso - 23.09.09 - Ulepkowy pomiot
Toż to kac kupa jest Mordercza i obleśna a do tego atakująca z nienacka
Jednym słowem, ideał na spawna
Jednym słowem, ideał na spawna
Prześwietny!! Zbieram szczenę! Naprawdę jest mistrzowsko świetny. Niezwykle Ci sie udał jedynie może przyssawek na mackach mu brakuje ale to nie koniecznie jeszcze jak go dobrze pomazgasz to ło ho hooo
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Udany, udany a swoją drogą utwardzasz w jakiś sposób modelinę??
Mieli do wyboru wojnę, lub hańbę, wybrali hańbę, a wojnę będą mieli także.
Shino: "Rb strona67 jakbys szukal zrodla"
Żaba: "raczej 65 jeśli już"
I love this game...
Shino: "Rb strona67 jakbys szukal zrodla"
Żaba: "raczej 65 jeśli już"
I love this game...
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Jak nogi to tylko przednie łapy, będzie dalej wyglądać jak bestia nurgla i będzie ociekać śluzem i klimatem :> Futro na plecach jest bardzo na miejscu mym skromnym zdaniem
jakoś w porównaniu z reszta twych prac to ten troll wyszedł średnio
te łyski, pazury i kości mi się nie podobają, generalnie ok i nie powstydził bym się jak bym tak moje modele miał tak pomalowane
pewnie też nie miał być jakoś super pomalowany
te łyski, pazury i kości mi się nie podobają, generalnie ok i nie powstydził bym się jak bym tak moje modele miał tak pomalowane
pewnie też nie miał być jakoś super pomalowany
Mi się bardzo podoba
Wygląda na bardzo miłego trolla
Wygląda jak ogr z gumisiów
Jak to już ktoś wyżej napisał, w porównaniu do tego co zwykliśmy w tej galerii oglądać ten troll nie jest jakiś super ale i tak bardzo mi się podoba . Do kilku rzeczy bym się przyczepił (lewe przedramię, czerwone kamyczki) ale ogólnie jest nieźle. Czekam na gotowego (z podstawką)
Jak to już ktoś wyżej napisał, w porównaniu do tego co zwykliśmy w tej galerii oglądać ten troll nie jest jakiś super ale i tak bardzo mi się podoba . Do kilku rzeczy bym się przyczepił (lewe przedramię, czerwone kamyczki) ale ogólnie jest nieźle. Czekam na gotowego (z podstawką)
O to to też mi się jakoś tak pokojarzył ale to w sumie nic negatywnego po prostu nieco cukierkowy wciąż jednak malowanie na poziomie!Łukasz_ pisze:Wygląda jak ogr z gumisiów