Procedury reklamacyjne/odwoławcze?
Moderator: swieta_barbara
Re: Procedury reklamacyjne/odwoławcze?
Zmiany personalne gotowe, poza tą wnioskowaną przez Dmitrija - tym musi się zająć The Boss.
Dmtrij pisze:2986
3087
te id trzeba scalić, bo koledze nagle wypadły punkty za DMŚ
Done
Proszę o zmianę nicka ID 2778 z na The Miz
Because I'M The Miz and I'M AWESOME!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=iMt-MJ1h ... ure=fvwrel
http://www.youtube.com/watch?v=iMt-MJ1h ... ure=fvwrel
Proszę o przerzucenie wyników z ID 3265 na mój stary ID 1873, oraz dopisanie niku Kanadian.
I skasowanie ID 3265.
Wielkie dzięki.
I skasowanie ID 3265.
Wielkie dzięki.
Adeonie/Krzysku czy juz wszystkie turnieje za ta lige zostaly wklepane i mozna by ja zamknac?
Czy moglby ktos zrobic mi jak w zeszlym sezonie taki fajny skrypt poszeregowany ze wszystkimi turniejami zaliczonymi w tym sezonie do ligi i zrobiony kolejnosciowo jesli chodzi o organizatorow? (Butan w zeszlym roku takie cos zrobil i bylo naprawde spoko) Latwiej mi bedzie sprawdzac czy 3 turnieje lokalne zostaly zorganizowane przy weryfikacji nowej LL jesli bede mial jeden pod drugim turniej zorganizownay przez konkretny klub.
Czy moglby ktos zrobic mi jak w zeszlym sezonie taki fajny skrypt poszeregowany ze wszystkimi turniejami zaliczonymi w tym sezonie do ligi i zrobiony kolejnosciowo jesli chodzi o organizatorow? (Butan w zeszlym roku takie cos zrobil i bylo naprawde spoko) Latwiej mi bedzie sprawdzac czy 3 turnieje lokalne zostaly zorganizowane przy weryfikacji nowej LL jesli bede mial jeden pod drugim turniej zorganizownay przez konkretny klub.
A to nie musza być 2 turnieje ? ;D, Boże co za wtopa, nie bedziemy mieli miejsca ;p
Butan juz mi zrobil, takze dzieki.
Młody pisze:A to nie musza być 2 turnieje ? ;D, Boże co za wtopa, nie bedziemy mieli miejsca ;p
To zrobcie jakos szybko turniej w maju-czerwcu to bedziecie mieli. (czy pozniej jak chcecie, bo generalnie do sumy 3 licza sie 2 sezony, tylko dopiero po dobiciu do 3 otrzymuje sie miejsce)
Ziemko pisze: To zrobcie jakos szybko turniej w maju-czerwcu to bedziecie mieli. (czy pozniej jak chcecie, bo generalnie do sumy 3 licza sie 2 sezony, tylko dopiero po dobiciu do 3 otrzymuje sie miejsce)
Ziemko, czytaj regulamin przed postowaniem takich głupot
pozdrawiam2.2 Klub uzyskuje miejsce na Liście Ligowej po zorganizowaniu przynajmniej trzech zaliczonych do Ligi turniejów w sezonie poprzednim, lub przynajmniej trzech zaliczonych do Ligi turniejów w sezonie bieżącym.
Furion
Zrobiłem w 1 weekend nowego sezonu, ale to sie własnie nie liczy :p
Furion pisze:Ziemko pisze: To zrobcie jakos szybko turniej w maju-czerwcu to bedziecie mieli. (czy pozniej jak chcecie, bo generalnie do sumy 3 licza sie 2 sezony, tylko dopiero po dobiciu do 3 otrzymuje sie miejsce)
Ziemko, czytaj regulamin przed postowaniem takich głupot
pozdrawiam2.2 Klub uzyskuje miejsce na Liście Ligowej po zorganizowaniu przynajmniej trzech zaliczonych do Ligi turniejów w sezonie poprzednim, lub przynajmniej trzech zaliczonych do Ligi turniejów w sezonie bieżącym.
Furion
To ktos mnie wkrecal, ze jest tak jak pisalem.
No coz teraz sie juz nie dam.
Dobrze masz. Bierze się po uwagę 10 najlepszych turniejów, max 4 mastery. (-> patrz regulamin ligi)#helion# pisze:nie wiem czy mam dobrze policzone punkty za sezon, wychodzi mi z liczenia ciut więcej
Darek Kochanowski
ID:1383
Asassello pisze:Dobrze masz. Bierze się po uwagę 10 najlepszych turniejów, max 4 mastery. (-> patrz regulamin ligi)#helion# pisze:nie wiem czy mam dobrze policzone punkty za sezon, wychodzi mi z liczenia ciut więcej
Darek Kochanowski
ID:1383
spoko, nie looknąłem tego
- dziekanotr
- Wodzirej
nie wiem czy to dobry temat ale w dzis w nocy od godziny 1:06 do 1:23 dostalem paredziesiat maili Od: wyniki ranking.wfb-pol.org z informacja turniejowa. i to byl jeden i ten sam turniej;p jakas druzynowka w poznaniu. nie wiem kto sie tym zajmuje ale fajnei by bylo gdybym juz nie musial dostawac 7 stron z tym samym
pozdro
pozdro
No jest lipa, pisał do mnie gość dzisiaj że mu się źle kliknęło i żeby usunąć te turnieje. Nie wiem czemu sam tego napisać nie może. Swoją drogą z tych zgłoszonych z datą 29 pewnie by chciał żeby mu jeden zostawić co by w ten sposób obejść zgłaszanie turnieju na tydzień w przód.