MASTER w Lublinie - Lubelski Koziolek 1-2 marca 2008r.
znajdziesz coś takiego u krasnali?lith pisze:Czemu nie? Chociaz ja bym zmniejszyl wartosc punktowa wychodzacego oddzialu, napisal po prostu, ze maszyny i rydwany nie moga i olal, ze to ma byc core. Tak 90-100 powinien IMO moc kosztowac taki oddzial. Kazda armia ma cos wystawialnego za te pts. i nie bedzie ambushujacych fanoli/lanc bretonskich.
Wiecej sie znajdzie przegietych core w ambushu za 150 pts. niz core+speciali+rare za 100
no wlasnie zastanawiam sie co z tym zrobic, bo z jednej strony niektore armie za 150pkt w core'ach moga wystawic np. lance albo demonetki, a inne jakis lucznikow. moze dopuscimy tez speciale, ale wted do 125pkt. co wy na to?
a u krasnali thundererow mozna np. za 150pkt masz 10 z tarczami, powalczy i postrzela calkiem niezle zawsze sa jeszcze dow i ror
a u krasnali thundererow mozna np. za 150pkt masz 10 z tarczami, powalczy i postrzela calkiem niezle zawsze sa jeszcze dow i ror
i wiesz ze na pewno wyjda w 2 turze tylko nie na 100% w ktorym miejsu, do tego maja "troche" lepszy sejv i 2 pkt tansi (bez GW)Maciek Paraszczak pisze:U krasnali masz 15 warriorów z sztandarem i muzykiem. Tacy minersi, tylko nie zjadają slota special.
hmm.. a myślałem że to ja ten scenariusz rok temu wymyśliłemInferno pisze:rok temu twierdze byly fajniejsze magiczny luk bound spelle... blah .. JERZYN !! popraw sie :PP
teraz z jerzynem to przerobiliśmy - magiczny łuk i boundy to dodatkowy kop w części przegiętych rozp-
u nas sporo ludzi ma dark elfy czy chaosiaki na walkę i tylko dodatkowe kopy by takie rozpy zebrały
drzwi żyją obecnie - lecz co to z życieStachu pisze:heh.. znowu chcesz mu drzwi popsuć???Inferno pisze:blah blah.. wolałem jak rok temu:P
Ale mam nadzieje ze wieczorna bibka bedzie wporzadku
Co z noclegiem w czwartek paitek sobote ? DZIKU ?
dziku, a ile osób przewidujesz przygarnąć??
Białystok i reszta - zapraszam
zapraszam już od czwartku - mam "ferie zimowe" czwartek- poniedziałek na razie oficjalnie zapisane do przyjęcia są Poznań i Legionowo oraz trochę Wawy. Na wiosnę 2005 roku padł rekord - metodą "śledzie w puszce" albo załoga u-bota "albańscy azylanci" nocowało wtedy u mnie 41 (sic) osób
Nawet balkon był zajęty - w wypadku JJa Niedziela i Pogodyna wystarczyły stojące miejsca papierosowe do zajęcia balkonu
Och, ach, straszni Ci swordmasterzy w ambushu, straszliwi, ze hoho. Szczegolnie tacy za 100 pts O_o Moze dajcie, ze mozna wstawic do ambusha najtanszy oddzial (nie warmachine, nie heros, nie rydwan).Jasiuuu pisze:nie nie , ograniczenie core jest bardzo sensowne . nie chce spotkac ambushujących swordmasterów ani squig hopperów
lith pisze:Och, ach, straszni Ci swordmasterzy w ambushu, straszliwi, ze hoho. Szczegolnie tacy za 100 pts O_o Moze dajcie, ze mozna wstawic do ambusha najtanszy oddzial (nie warmachine, nie heros, nie rydwan).Jasiuuu pisze:nie nie , ograniczenie core jest bardzo sensowne . nie chce spotkac ambushujących swordmasterów ani squig hopperów
aha no to super ograniczenie , lanca driady vs pieski chaosu i skinki weź Lith pomyśl czasem . dobrze jest jak jest core i koniec