Rozpiski WE - (8 edycja od strony 339)
Moderator: Gremlin
Re: Rozpiski WE
Bo by się pewnie na pluton egzekucyjny/kontrszarżę wystawił
Coś takiego da się zrobić tylko z orłem – który mimo wszystko nie znajduje za często miejsca w rozpisce, a szkoda…
Coś takiego da się zrobić tylko z orłem – który mimo wszystko nie znajduje za często miejsca w rozpisce, a szkoda…
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Orła straciłem dopiero jak wystrzelałem bigbossowi wrone spod tyłka, wtedy już i tak nie miał nic lepszego do roboty niż zaszarżować biedaka, który dał flee i poleciał dokładnie tyle żeby usiąść na głowach goblińskiego fasta. 
Smoczur społowiony od maszyn, lord społowiony po misdispelu na stopę, wyczerpywalny ward wyczerpał się przy trzecim rzucie.

Smoczur społowiony od maszyn, lord społowiony po misdispelu na stopę, wyczerpywalny ward wyczerpał się przy trzecim rzucie.

Cóż, ja nie narzekam
W tym wypadku gdzie ja używam wyczerpywanego warda, nie mam za dużo do zdawania, więc cóż
(lord challenger także...
).
No i ja nadal nie czaje, czemu bless nie ściągnąłeś tego orła w takim razie wcześniej?
Pozdro

No i ja nadal nie czaje, czemu bless nie ściągnąłeś tego orła w takim razie wcześniej?
Pozdro
cześć wybieram się na Puchar Szczecina mniej więcej taką rozpą:
highborn on dragon, gw, la 564
green dragon
HoDA
enchanted shield
glamourweave
annoyance of nettlings
caddy 140
caddy 140
4x10 archers 480
5 glade riders 120
3x8 dryads 288
4x6 wardancers, 2x music
2x cannon 170
total2349
co sądzicie o tej rozpie?? co wniej zmienić? czy glamourweave na smoku jest dobrym pomysłem czy tez lepiej zmienić na wyczerpywalnego( który przy moich rzutach zbyt długo nie podziała??
highborn on dragon, gw, la 564
green dragon
HoDA
enchanted shield
glamourweave
annoyance of nettlings
caddy 140
caddy 140
4x10 archers 480
5 glade riders 120
3x8 dryads 288
4x6 wardancers, 2x music
2x cannon 170
total2349
co sądzicie o tej rozpie?? co wniej zmienić? czy glamourweave na smoku jest dobrym pomysłem czy tez lepiej zmienić na wyczerpywalnego( który przy moich rzutach zbyt długo nie podziała??
Ostatnio zmieniony 1 maja 2010, o 15:16 przez oczko, łącznie zmieniany 1 raz.
po co ci na smoku Bow of Loren ? Zamiast niego daj Hode a Altera wywal całkiem. za zaoszczędzone pkt ja bym podpakował tancerzy do liczby po 7 każdy albo dodał driadek 

... And then God said 'Let metal bands have the most insanely awesome, twisted, kickass music videos known to man'.
And Satan said 'That's what I was thinking'.
And Satan said 'That's what I was thinking'.
dwurak jest z dupy. I tak masz +1 s, a do tego walisz ostatni i kosztuje jak na normalna broń sporo pkt.
Wiec lipne. Z resztą smok w we jest kiepściuchny w porównaniu z innymi :/
Choć grałem na nim niewiele, w porównaniu z innymi lordami także cóz... Powodzenia
Wiec lipne. Z resztą smok w we jest kiepściuchny w porównaniu z innymi :/
Choć grałem na nim niewiele, w porównaniu z innymi lordami także cóz... Powodzenia