Rozpiski WE - (8 edycja od strony 339)
Moderator: Gremlin
Re: Rozpiski WE
poprostu ja sam niemoge jakoś odnaleść koncepcji lorda bo mag mi się nie sprawdza tak samo smok a jak kiedys duzego altera wystawiłem to harpie mi warda zdjęły jakimś cudem xP Dlatego chciałbym widzieć lorda Piotrasa nawet tylko po to żeby dostać jakiegos natchnienia 

... And then God said 'Let metal bands have the most insanely awesome, twisted, kickass music videos known to man'.
And Satan said 'That's what I was thinking'.
Jedziesz na turnieje, nie ma czegoś takiego jak wybór lorda. Potrzebujesz uniwersalnego i tyle.zielonatrawa pisze:wszystko zależny jakiego potrzebujesz:Pkubon pisze:Piotras w jaki sposób ty składasz lorda bo ja nie mam pomysłu ??
więc subiektywny wybór Piotrasa, może Ci nie pasować
A mój lord? Cóż, wątpię by Ci pasował. Bo jest nastawiony do ofensywnej rozpiski. No i jest dość specyficzny.
Mag jest fajny, ale też nie do wszystkiego, choć to najbardziej uniwersalna wersja.
Moje złożenie lorda gdzieś tu jest. Facet ma wszystko, daje 10 ld, ma kopa, hodę i bierze w challengu każdego skurwiela.
I mogę powiedzieć, że zagrałem nim crc 60 bitew i nie dostałem masakry ani razu. No, ale to taki trochę odrębny styl, bo takim lordem nikt nie gra...
Dlatego ja często i gęsto piszę wyrażając moją bardzo subiektywną opinię

Pozdrawiam
edit: jakieś szczegóły czy coś mogę się podzielić na gg.
edit2: KSCH jak będziesz na GG odezwij się, bo sprawę mam.. Napisałem Ci, ale brak odpowiedzi...
Żeby rozpa była uniwersalna, to z czegoś uniwersalnego musi się składać. W tym z lorda. Robienie rozpiski pod lorda to już wybór ofens / defens.zielonatrawa pisze:to rozpa ma być uniwersalna, a lord ma się w nią wkomponować
Tyle.
dokładnie:DPiotras pisze:Żeby rozpa była uniwersalna, to z czegoś uniwersalnego musi się składać. W tym z lorda. Robienie rozpiski pod lorda to już wybór ofens / defens.zielonatrawa pisze:to rozpa ma być uniwersalna, a lord ma się w nią wkomponować
Tyle.
młodzi czytajcie i uczcie się

Uprawianie seksu jest dla każdego faceta imperatywem. Kształtowanie wyglądu bez wątpienia służy poprawieniu swej atrakcyjności, a co za tym idzie możności uprawiania seksu. Jeśli robisz to tylko dla siebie, to znaczy, że chcesz uprawiać seks z samym sobą. Jeśli budujesz mięśnie dla siebie, to jesteś pedałem
Laik na forum HE był pewien pan na E..., miał z600+ postów a nie znał podstaw. To jest dopiero fuuuuuu;o. Zresztą o ile pamiętam to kolega wtedy zaczynał.
Uprawianie seksu jest dla każdego faceta imperatywem. Kształtowanie wyglądu bez wątpienia służy poprawieniu swej atrakcyjności, a co za tym idzie możności uprawiania seksu. Jeśli robisz to tylko dla siebie, to znaczy, że chcesz uprawiać seks z samym sobą. Jeśli budujesz mięśnie dla siebie, to jesteś pedałem
co do Pana E, ostatnio patrze a on się na lokalnym forum zarejestrował, okazało się że jest z mojego regionu:P
tak jest chyba na każdym forum, liczba postów to nie wymiernik
Laik pisze:Staż na BP nie musi odzwierciedlać stażu w battlu, często się o tym tutaj zapomina...mikadorus pisze:trawa dołączyłeś 25 lutego tego roku:D więc bez takich.
tak jest chyba na każdym forum, liczba postów to nie wymiernik
ok:)
no więc rozpa na 1400, na bretę, bardziej fanowa i do zabawy(tak wiem nie ma Hody
) niż do klepania masek
teoretycznie na papierze prezentuje się tak:
1 Spellsinger @ 175 Pts
Magic Level 2; Calaingor's Stave [25] Power Stone [25]
1 Spellsinger @ 150 Pts
Magic Level 2; Befuddlement of Mischiefs [25]
10 Glade Guard @ 120 Pts
10 Glade Guard @ 120 Pts
10 Glade Guard @ 120 Pts
8 Dryads @ 96 Pts
8 Dryads @ 96 Pts
7 Wardancers @ 126 Pts
5 Wardancers @ 90 Pts
5 Wild Riders @ 130 Pts
6 Waywatchers @ 176 Pts
1 Shadow Sentinel @ [8] Pts
Casting Pool: 6
Dispel Pool: 4
Models in Army: 72
Total Army Cost: 1399
no więc rozpa na 1400, na bretę, bardziej fanowa i do zabawy(tak wiem nie ma Hody

teoretycznie na papierze prezentuje się tak:
1 Spellsinger @ 175 Pts
Magic Level 2; Calaingor's Stave [25] Power Stone [25]
1 Spellsinger @ 150 Pts
Magic Level 2; Befuddlement of Mischiefs [25]
10 Glade Guard @ 120 Pts
10 Glade Guard @ 120 Pts
10 Glade Guard @ 120 Pts
8 Dryads @ 96 Pts
8 Dryads @ 96 Pts
7 Wardancers @ 126 Pts
5 Wardancers @ 90 Pts
5 Wild Riders @ 130 Pts
6 Waywatchers @ 176 Pts
1 Shadow Sentinel @ [8] Pts
Casting Pool: 6
Dispel Pool: 4
Models in Army: 72
Total Army Cost: 1399
pegazy to właśnie ciężko się tym panikuje bo 1/3 lub 1/4 strzał się marnuje na championa co daje nam 6 trafień w oddział czyli 3 woundy i teraz nie wiadomo statystyka mówi że powinno się zadać jednego wounda przeważa o tym ten ward na 6.
ja wolę strzelić do grali potem zabić jeszcze 2 i mieć połowę z około 350 pkt czyli 175 pkt za zabicie 4 modeli
ja wolę strzelić do grali potem zabić jeszcze 2 i mieć połowę z około 350 pkt czyli 175 pkt za zabicie 4 modeli
a ja zamiast wildów wziąłbym gladów do odginania, bo i tak wildami nie wiele zdziałasz
po za tym po ci dwie czarunie?? zbyt wiele i tak nie rzucisz, a dispelować nie będzie czego. ja bym wziął altera albo wardancera, ale co kto lubi
po za tym po ci dwie czarunie?? zbyt wiele i tak nie rzucisz, a dispelować nie będzie czego. ja bym wziął altera albo wardancera, ale co kto lubi
Ostatnio zmieniony 3 maja 2010, o 13:06 przez oczko, łącznie zmieniany 1 raz.
... And then God said 'Let metal bands have the most insanely awesome, twisted, kickass music videos known to man'.
bow of loren na smoku jest fajny. jeszcze nie testowałem, ale na papierze wygląda to tak, że w jedną ture razem z zianiem jestem w stanie zabić naruszonego już fasta.
kombinacja słomka + hełm + kamyk + hoda nie bardzo mi się sprawdza.
nie warto polegać na farcie - stone of the crystal mere. ward nie wychodzi i smok jest w dupie.
wnioskując, będę grał na złożeniu blessa, bol, hoda i amarantyna
kombinacja słomka + hełm + kamyk + hoda nie bardzo mi się sprawdza.
nie warto polegać na farcie - stone of the crystal mere. ward nie wychodzi i smok jest w dupie.
wnioskując, będę grał na złożeniu blessa, bol, hoda i amarantyna
Ostatnio zmieniony 3 maja 2010, o 15:07 przez goboss, łącznie zmieniany 1 raz.