Skaveńskie Q&A
Moderator: Hoax
Re: Skaveńskie Q&A
Miecze jednak są bardziej wysiwygowe.
Kiedy jest decyzja, w jaki sposób wystawić guttersów? Po rozstawieniu, kiedy mogę wstawić ich jako scoutów, mogę zdecydować, że jednak wchodzą później? Czy muszę powiedzieć o tym wcześniej (np. po ostatnim moim wystawieniu; przed wystawieniami)?
przed deployem
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
O to dobrze, że zapytałem, by widać wałowałem na tym lekko;) Czyli po wyborze stron deklaruję...
Zależy od tego co mają zrobić, jak mają pchać dzwon to często w długim wagonie na 5 modeli w szeregu, ale jak mają coś przemielić w combacie co czasem ma miejsce, to lepiej w hordzie. I zależy to od ilości jaką wystawiasz jak np. 20-25 to wiadomo że w szeregu po 5 modeli. Ale jak już ich wystawiasz tak 30+ to można czasem w hordzie, ale lepiej wtedy mieć tam kogoś z wsokim LD.
- Infernal Puppet
- Masakrator
Były kiedyś czary, które niszczyły broń oddziału . Może wrócą ?W jaki sposób mogą utracić halabardy
No i magią .i jeśli wykupie im tarcze to z dodatkowego pancerza korzystają tylko przy ochronie przed strzelaniem?
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.