Hearthstone
Moderator: Zaklinacz Kostek
-
- Chuck Norris
Re: Hearthstone
Pokaż mi inny dodatek, gdzie było 9+ OP legend
AndrzejAndrzej pisze:Pokaż mi inny dodatek, gdzie było 9+ OP legend
No nie było ale Andrzej. Poczekajmy i zobaczmy ile tych legend będzie grało.
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
-
- Chuck Norris
No wiadomo. Ale fakt, ogólna jakość kart nie powala. Ale może to i dobrze, niż żeby był powercreep.
No wszyscy upgrejdowani bohateorwie sa mocniejsi, tylko najtanszy kosztuje 6 many najdrozszy 10 - patrzac na to jak wyglada HS to do 6tej tury z reguly juz wiesz kto wygra gre, nawet nie grajac przeciwko aggro. Ja na pewno Lich Kinga bede robil, poza tym pewnie jakis death knightow i moze sindgragose. Widze potencjal deku smoczego - 2 wysmienite smoki neutralne wyszly w tym dodatku.
Imho tak jak pisalem dodatek na poziomie GT.
Imho tak jak pisalem dodatek na poziomie GT.
-
- Chuck Norris
Hehe, czyli jest tak jak mówił trump, można już odkurzać black knightaZiemko pisze:Ja na pewno Lich Kinga bede robil,
No mysle, ze bedzie mocno gral, bo tauntow duzo w dodatku.
40 paczek - valeera i legs do priesta co deck wtasowuje - rewela :/
PRzynajmniej za prolog dostalem jaine co chcialem craftowac. W prologu zawsze jaina jest do dostania czy losowo ?
PRzynajmniej za prolog dostalem jaine co chcialem craftowac. W prologu zawsze jaina jest do dostania czy losowo ?
Ziemko pisze:40 paczek - valeera i legs do priesta co deck wtasowuje - rewela :/
U Amaza na streamie Valere dostal więc chyba nie
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Normalnie kupuje sie skrzydla? Bo jak tak to zrobilem miss wydajac 9k golda na paczki xD
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
hit ; )
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
10 paczek
Jaina + Garosh xD czemu w Gwincie tak mi nie wypadają
Jaina + Garosh xD czemu w Gwincie tak mi nie wypadają
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
-
- Falubaz
Skończyliście przygodę? Jak poradziliście sobie z ostatnim bossem ? Ja próbuję juz któryś raz prejem i idzie jak po grudzie.
Lazur pisze:Gokish Ty kurwiu mały wiedziałem że wpadniesz i jeszcze bardziej mi humor popsujesz...
Tyle paczek i jedna (gwarantowana) legenda
Buziaczki ;*
Ja nie wiem jak mi w tym hs'ie tak to wszystko dropi. I póki co te 10 otworzyłem na więcej nie mam golda nawet xD
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Ja z 86 paczek 7 legend 18 epików. Ale za to i heros i legenda do warriora, wiec to pewnie bedzie moj kolejny gold hero po szamanie ;D
22 paczki 3 legendy i 7 epikow (ale kupowalem o 6 rano) widze ze im wczesniej sie kupuje tym lepsze sie ma karty