Skaveńskie Q&A

Skaven

Moderator: Hoax

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
raat
Mudżahedin

Re: Skaveńskie Q&A

Post autor: raat »

Opos pisze:A nawet jak kulnie miskę, to pkt nie szkoda ;) Choć ja osobiście zawsze wolałem rakietę :twisted:

na wypadek miski ustawia się inżyniera dokładnie 1" away od celu, więc na misce też trafia. Może średnio się sprawdza na unity, ale na większe cele jest tak samo skuteczne

kevinior
Chuck Norris

Post autor: kevinior »

a ja nie wiem czy jest to pytanie zadane w odpowiednim dziale mianowicie ; czy ktos wie kiedy wychodzi nowa edycja skavenow ?? albo jakies pogloski albo czy wyjda w 9 ed czy w ogole wyjda :D itd itp.
Ja na moim kutrze, sam sobie sterem, wędkarzem i rybą !

Awatar użytkownika
Hoax
Masakrator

Post autor: Hoax »

Póki co pogłosek nie ma, ale skaveny to obok bestii, leśnych pedałów i brety jedyne armie bez 8ed booka. A propos brety i leśniaków są przesłanki, że niedługo coś nowego wyjdzie. Najprawdopodobniej już bardzo niedługo będą nowe WE, w drugiej kolejności BRE, a potem zostaje BoC i SK. Czy będzie 9ed to nie wiadomo, bo różne informacje na temat czasu jej wyjścia są.

Awatar użytkownika
raat
Mudżahedin

Post autor: raat »

ja tam wolę starego booka ;) 150zł w kieszeni i brak ryzyka, że osłabią nasze przegięcia :P

Awatar użytkownika
Deus
Falubaz

Post autor: Deus »

Naszych przegięć nie ma wcale tak dużo :roll:
Obrazek

kevinior
Chuck Norris

Post autor: kevinior »

a tu nagle w nowym booku daja jazzie'om zasade sniper O,0 i w 2 turze rozmiata sie przeciwnika :D
Ja na moim kutrze, sam sobie sterem, wędkarzem i rybą !

Awatar użytkownika
Deus
Falubaz

Fajnie by było, ale fajnie też by było jakby dostały 4 bsa już nawet bez tej zasady snajper.
Obrazek

Awatar użytkownika
Hoax
Masakrator

Sniper na jezzailach na logikę powinien być. Myślę, że miałyby wtedy szansę gnieść wszechświaty...
Wygięć w szczurach jakichś ostrych nie ma, ale im dłużej tym gram tym bardziej się przekonuję jak solidna i konkretna jest to armia. Imo mogliby nic nie zmieniać. A ugrywalnienia jezzaili nie chcę bo musiałbym je kupować :mrgreen:

Awatar użytkownika
Deus
Falubaz

A ugrywalnienia jezzaili nie chcę bo musiałbym je kupować
W sumie fakt, ale mogliby ratogiery ugrywalnić, bo mam 6 starych metalowych, i szkoda by było żeby na stole nie grali w przyszłym booku.
Obrazek

Awatar użytkownika
Hoax
Masakrator

No ratogry mogły by wejść do gry, też bym je chętnie zobaczył, nawet jakbym miał dokupić. Ale musieli by je ostro napropsować bo teraz jest masakra. Frenzy, albo głupota przy takim Ld i żadnego sava to żart. Nawet jeszcze można by sobie czasem funowo skweela wystawić, żeby ten oddział jakoś podreperować, ale jako charakter musi stać w pierwszym szeregu... Na tą edycję imo jest ten unit tak wybitnie niegrywalny, że aż wątpię, żeby w następnej mieli by go jakoś mega poprawić.

Awatar użytkownika
Deus
Falubaz

Mogliby regenkę dać i już by było miodzio.
Obrazek

Awatar użytkownika
Hoax
Masakrator

Imo nawet z regeną jest źle. Chyba że by wystawić jakiś naprawdę duży unit, żeby te szeregi były i dużo packmasterów, coby głupota się nie pojawiła.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

rat ogry nie maja juz bonusu za szeregi - aptrz FAQ

oczywiscie ze regenka by je ustawiła w opór :)
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
MadMax
Wodzirej

Post autor: MadMax »

Mi się marzy dostęp do innych lorów magii.
"War. War never changes".

TRAYE MAGNETYCZNE / PCV / MAGNESY. Najlepsza jakość !!! Najtaniej !!!

Ekspresowa Realizacja !!!

Awatar użytkownika
lajkonik
Masakrator

Post autor: lajkonik »

-Qc- pisze:rat ogry nie maja juz bonusu za szeregi - aptrz FAQ

oczywiscie ze regenka by je ustawiła w opór :)
Byłyby jak mniej podatne na słoneczka trolle.
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami :)
lajkonik Obrazek

ajt
Kradziej

Post autor: ajt »

Czy jak jednym elektrykiem wylosuję błyskawicę, później drugim też, to mogę ją zmienić? Czy nie mogę, bo to sygnaturka?

Awatar użytkownika
Kacpi 1998
Masakrator

Post autor: Kacpi 1998 »

możesz

Awatar użytkownika
Hoax
Masakrator