Sławol pisze:Masz poczucie humoru i wiemy oboje, że nie wzięłaś tego do siebieYudokuno pisze:komentarze i reakcje? Przecież ja taka miła jestem...

Sławol pisze:Masz poczucie humoru i wiemy oboje, że nie wzięłaś tego do siebieYudokuno pisze:komentarze i reakcje? Przecież ja taka miła jestem...
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
ee... Ale tego posta to chyba powinieneś na "Rozluźnienie i spinanie posladów" wrzucić, a nie do spraw administracyjnych...Slaine Mac Roth pisze:Poproszę o zmianę nicka na: Bearded Unclean 'Un
Dzięki!
Post ten jednak nie doczekał się odpowiedzi. Z góry przepraszam jeszcze raz za kłopot i liczę na łaskęlas gibonas pisze:Dzień dobry ponownie. Proszę o zmianę nicku na "gibon", ponieważ mama mi zabrania obecnego i muszę zmienić
Z góry dziękuję i przepraszam za kolejną zmianę, ale jestem do tego zmuszony