Nowa liga WFB w Warszawie
Re: Nowa liga WFB w Warszawie
abstrachujac od calej zakreconej sytuacji to nie wiem handelek czy bys na 100% z czarow slanna zabil blodzia. Z kuzni raczej prawie napewno sie,moze lajt,2 male pociski i obszarowka na koniec.Zostaje beast i pierdolenie sie : )

Ja też nie wiem. Tylko zapytałem. Jeżeli znasz jeszcze jakieś inne opcje podaj. Nie wiem czy uda się jeszcze bardziej zwiększyć szanse slanna. Ja to tylko szanse chce mieć...Duke pisze:abstrachujac od calej zakreconej sytuacji to nie wiem handelek czy bys na 100% z czarow slanna zabil blodzia. Z kuzni raczej prawie napewno sie,moze lajt,2 male pociski i obszarowka na koniec.Zostaje beast i pierdolenie sie : )

Btw oczywiście light i BH. Muszę zadać mu 3 rany z magi w dwie tury. Może się udać może nie.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
dobra
dzisiaj o 14 rozgrywamy finalik z Handełkiem
zapraszam drużynę wsparcia!
dzisiaj o 14 rozgrywamy finalik z Handełkiem

zapraszam drużynę wsparcia!

malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole

Warto poczekać.Kielon pisze: ... myślę, ze nie wcześniej niż w maju.

"Three things make the Empire great: faith, steel and gunpowder".
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
uuuuu...Grolshek pisze:Tak na oko 2500-500...
Czyżby Nemezis za słabo kibicował?

Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..