http://www.games-workshop.com/gws/conte ... 06&start=2
Kod: Zaznacz cały
www.games-workshop.com/gws/content/article.jsp?categoryId=&pIndex=1&aId=3000006&start=2
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Kod: Zaznacz cały
www.games-workshop.com/gws/content/article.jsp?categoryId=&pIndex=1&aId=3000006&start=2
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
zdaje się że WoCH ma coś takiego co daje przerzut na eye of the gods, ale mówię z pamięci więc mogę się mylićKayolPixel pisze:Czy wogóle jakaś rasa ma ten przedmiot za 5 pkt?
Ludvik pisze:Wystawianie np. Black Knightów jako Blood Knightów uważam za osobistą obrazę
Czy myślimy o Enchanted shield?Havelock pisze:zdaje się że WoCH ma coś takiego co daje przerzut na eye of the gods, ale mówię z pamięci więc mogę się mylićKayolPixel pisze:Czy wogóle jakaś rasa ma ten przedmiot za 5 pkt?
Max 200 a DE dalej mogą śmigać na 4 bolcach (tyleż niesprawiedliwości ta tym świecie )Bestialski_Brokuł pisze:Mimo wszystko trochę chamstwo z tymi rarami. Teoretycznie możemy wziac 25% a tak naprawdę to max 300 pkt do 3k.
Jakie 200?Ukalez pisze: Max 200 a DE dalej mogą śmigać na 4 bolcach (tyleż niesprawiedliwości ta tym świecie )
Faktycznie coś mi się pochrzaniło. Nie zmienia to faktu, że w rarach nie ma bardzo co wystawiać. 2x orzeł ok, ale to też lipa (zejdzie od byle jakiego strzelania). Spam orłów to by było coś, maszynki ładnie by połykały.Bestialski_Brokuł pisze:Jakie 200?
2 orły= 2*50=100
2bolce= 2*100=200
razem 300
Jab pisze:Teraz bolce są tak kiepskie że to aż żal