orgowie wykonali kawal dobrej roboty. uwielbiam ten turniej.
dzieki wielkie dla Jardzioszka za nocleg, jego mamie za sniadane, Zulusowi za wspolna gre i powstrzymanie ataku pederasty w knajpie

"Obowiązującym scenariuszem jest: Dułn ataak!!!!!"Lazur pisze:Iwonka pro. Jak podawała nazwy scenariuszy to wszyscy mieli niezły polew
I plecy Shina.Hie, w filmie główną rolę grają moje hydry i moje łapska w szarym polarku rzucające czerwone kostki
ja tam zastrzeżenia miałem, ale po krótkich wyjaśnieniach i sięgnięciu do odpowiednich stron RB wszystko się wyjaśniło.cahir pisze:Oj tam, Mac, dobrze było ;] Ja nie mam żadnych zastrzeżeń co do Twoich werdyktów. Wszystko profesjonalnie.
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
brak puntków za uciekające jest akurat OK,Lazur pisze:Brak punktów za połówki i uciekające unity na prawdę słabe i to piszę to z perspektywy człowieka który tylko dzięki temu ostatniej bitwy nie przegrał maską
tak jest OK, poza tym że to argument z dupy.Lazur pisze:W ostatniej Twojej turze przeciwnik robi wszystkim flee i nic z tym nie zrobisz a punktów nie masz i to jest OK?