Jesteś pewnien, że tylko o kartę chodzi w Twoim przypadku?Jankiel pisze: Ja to walę. Mam sie prosic o wejsciówkę na turniej? Szukać sobie ludzi z kartami kredytowymi albo załatwiać sobie upgrade własnej karty?
A nie łaska umożliwić płatność przelewem z konta do polskiego przedstawiciela GW, a niec on się potem martwi?
GT - coś wiadomo?
a kiedy bedzie mozna to zobaczyc na stronie? bo chyba taka byla idea GT, zeby bylo wszsytko zalatwione wczesniej, a nie zeby do ostatniego dnia nie bylo do konca wiadomo kto sie zglosil itpKruti pisze:
Ze stanu mojej skromnej wiedzy wynika, że będzie ok. 60-70 osób
niektorzy maja cos takiego jak dlugoterminowe plany i jak w tym tyg do czw/pt nie zobacza satysfakcjonujacej ich frekwencji to tak czy siak beda musieli zrezygnowac
przyklady to to co np napisal Chory:
oni maja jeden bilet z mlodym, chory jedzie jak bedzie master, mlody jedzie jak bedzie challenger, musi byc czas na zmiane danych...
A nie można po prostu przyjechać i sobie pograć?thurion pisze:
niektorzy maja cos takiego jak dlugoterminowe plany i jak w tym tyg do czw/pt nie zobacza satysfakcjonujacej ich frekwencji to tak czy siak beda musieli zrezygnowac![]()
przyklady to to co np napisal Chory:
oni maja jeden bilet z mlodym, chory jedzie jak bedzie master, mlody jedzie jak bedzie challenger, musi byc czas na zmiane danych...
Nie tylko.Jesteś pewnien, że tylko o kartę chodzi w Twoim przypadku?
Podstawowa sprawa, to niepowazne podejscie GW i dosyć olewający stosunek do graczy. Nie chodzi już nawet o pieniądze, bo od biedy nocleg w Wawie się znajdzie, 20 zł wiecej za wejście to też nie dramat. Głupio się czuję, gdy to mnie ma przede wszystkim zalezeć na tym, by mnie wpuszczono na wypasiony turniej.
Głupie płacenie kartą kredytową to tylko jeden z przejawów nierozgarnięcia GW.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Z Warszawy możnaKruti pisze: A nie można po prostu przyjechać i sobie pograć?
Nie rozumiem tego gotyckiego wielokropka. Możesz rozwinąć myśl? Moja obecność na GT będzie Ci w jakiś sposób niemiła?Kruti pisze:Moze faktycznie tak bedzie lepiej...
I tylko 150 mniej złotych niz kilometrówKruti pisze:A z Trójmiasta nie? To tylko 350 km...Młody pisze:Z Warszawy możnaKruti pisze: A nie można po prostu przyjechać i sobie pograć?
Nie chodzi o odległość ;]
Ależ skądże znowu. Przeciwnie. Zapewniam. Ale zdawało mi się, że w Twoich postach odnośnie imprezy pobrzmiewa nutka goryczy, czy wręcz niechęci. I pomyślałem sobie, że może nie do końca masz ochotę...Tomash pisze:Nie rozumiem tego gotyckiego wielokropka. Możesz rozwinąć myśl? Moja obecność na GT będzie Ci w jakiś sposób niemiła?Kruti pisze:Moze faktycznie tak bedzie lepiej...
A wielokropek nie jest gotycki tylko postmodernistyczny
To echa ogólnej goryczy, czy wręcz niechęci, do pomysłów firmy GW i sposobu organizacji GTKruti pisze:Ależ skądże znowu. Przeciwnie. Zapewniam. Ale zdawało mi się, że w Twoich postach odnośnie imprezy pobrzmiewa nutka goryczy, czy wręcz niechęci. I pomyślałem sobie, że może nie do końca masz ochotę...Tomash pisze:Nie rozumiem tego gotyckiego wielokropka. Możesz rozwinąć myśl? Moja obecność na GT będzie Ci w jakiś sposób niemiła?Kruti pisze:Moze faktycznie tak bedzie lepiej...
Postanowiłem się zapisać kiedy zobaczyłem, że dedlajn za dwa dni, a na battla i czterdziestkę jest po 30 osób. Mogę nie lubić (gardzić, nienawidzieć, wyszydzać - niepotrzebne skreślić) polityki Naszej Ulubionej Firmy, mogę się zżymać na GT, ale porażka na polu frekwencji by w pierwszej kolejności uderzyła w Szamana. Którego lubię jak najbardziej. Stąd ta mobilizacja.
Tekst o weekendzie z dziewczyną pojawił się dokładnie wtedy, kiedy zobaczyłem, że ta mobilizacja nie była aż tak potrzebna i frekwencyjnie GT da radę. Ale skoro już się zapisałem, a dziś nastąpiła blokada środków na karcie na kwotę 10Ł, to już głupio się wycofywać
Odbiór wielokropka zależy od tego, czy więcej czytasz gównianej literatury, czy gównianych blogówKruti pisze:A wielokropek nie jest gotycki tylko postmodernistyczny
Młody masterami gardziKruti pisze:A na mastera tych 150 zł nie potrzeba? Na mastera są jakieś zniżki na pociągi?Młody pisze:I tylko 150 mniej złotych niz kilometrówKruti pisze: A z Trójmiasta nie? To tylko 350 km...
Nie chodzi o odległość ;]
Na Sokara, Szaman, ja Cię proszę...
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Cena, sposób płatności, początkowe przechwałki, że GT obroni się sam, że rejestracja zamykana jest dużo wcześniej, żeby wszystko dopiąć na ostatni guzik, tworzenie atmosfery, jakby GT było niesamowitym wydarzeniem, brak noclegu, dobrze, że choć w sprawie rulepacka się zreflektowano.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Ej panowie.Dajmy sobie spokój już z tą dyskusją.
EEGT za 11 dni.
Ci co chcą jechać wiedzą po co jadą.
Ci co nie chcą jechać niech się nie wypowiadają (bo po co).
Opinię wyrazimy po imprezie.
I będzie wiadomo czy opłacało się płacić te 10 funciaków i ewentualnie co zmienić na następny rok.
Zobaczymy kto da ciała a kto nie.
Na razie to gracze dali ciała.
Ja dziękuję Szamanowi za to że mu się Chce to robić.
Ja w takiej sytuacji pieprznął bym to wszystko w kąt i sami sobie organizujcie.
EEGT za 11 dni.
Ci co chcą jechać wiedzą po co jadą.
Ci co nie chcą jechać niech się nie wypowiadają (bo po co).
Opinię wyrazimy po imprezie.
I będzie wiadomo czy opłacało się płacić te 10 funciaków i ewentualnie co zmienić na następny rok.
Zobaczymy kto da ciała a kto nie.
Ja dziękuję Szamanowi za to że mu się Chce to robić.
Ja w takiej sytuacji pieprznął bym to wszystko w kąt i sami sobie organizujcie.
Łączyłoby się to prawdopodobnie z wypowiedzeniem umowy o pracę. Wątpię, czy to rozwiązanie godne polecenia.Ja w takiej sytuacji pieprznął bym to wszystko w kąt i sami sobie organizujcie.
Jankiel w swoim prawniczym slangu zapędzasz się czasem dość dalekoJankiel pisze:Łączyłoby się to prawdopodobnie z wypowiedzeniem umowy o pracę. Wątpię, czy to rozwiązanie godne polecenia.Ja w takiej sytuacji pieprznął bym to wszystko w kąt i sami sobie organizujcie.
Powiedz szczerze - jak marksista trockiście - czy gdyby wszystko wg Ciebie było OK to przyjechałbyś na ten turniej? Bo mi się zaczyna wydawać, że jedyną kwestią, która na obecną chwile się dla Ciebie liczy to ta, że GT jest organizowane przez znienawidzoną korporację. Popraw mnie jeżeli się mylę.
Ja tak nie uwazam.Reyki pisze:
IMO gracze zostali po prostu zniecheceni, wiec wina nie lezy po ich stronie.
Gracze sa, graja i uczeszczaja na imprezy, ktore ich interesuja. Sam widzialem na ostatniej WI.
W wypadku GT po prostu dzieje sie to, czego aroganckie GW nie bralo pod uwage - gracze glosuja nogami. Moze to sie wydac niezwykle, ale tak - mozna olac impreze GW, jezeli sie ona komus nie podoba.
W naszym pieknym kraju ze wszystkim jest zawsze pod gorke, ale akurat z turniejami udawalo sie zwykle wychodzic naprzeciw potrzebom zainteresowanych. Tegoroczne GT jest jednak jakies wydumane.... od samego poczatku sa jakies zgrzyty i co rusz padaja klody pod nogi (graczy). Kilka razy zastanawialem sie, czy jechac, czy nie, az w koncu machnalem reka... bo za duzo tego kombinowania. Przyznam, ze gwozdziem do trumny byla forma platnosci. Bylo to imho najgorsze rozwiazanie z mozliwych.
A teraz nawet rejestracji nie moga zamknąc zgodnie z zapowiedzia... i znowu zamieszanie, i znowu konfuzja graczy. :/