Skład na ETC 2011
Moderator: swieta_barbara
Re: Skład na ETC 2011
Kalaf 6 Barb 8
Dojechani 105.
Dojechani 105.
Golonka [*]
JarekK pisze:nie mogłem przyjść bo wczoraj zwiałem z kościoła i sie matka dowiedziała...
Kalafior 6 Barb 8 i 105 pkt na nasze konto 
wnoszę o wywalenie kalafiora, warzywi strasznie :DD

wnoszę o wywalenie kalafiora, warzywi strasznie :DD
Ostatnio zmieniony 21 sie 2011, o 11:16 przez sYsek, łącznie zmieniany 1 raz.
Byłoby afrontem nie napić się z FRONTEM!
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
Widać że barb okazuje się być najsłabszym ogniwem
kto dowodził Duńskimi DE?

RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Wyniki 4 rundy w 40stkę
http://www.tabletoptournaments.net/etc/ ... 0K?round=4
http://www.tabletoptournaments.net/etc/ ... 0K?round=4
asgerRobson pisze:Widać że barb okazuje się być najsłabszym ogniwemkto dowodził Duńskimi DE?
Jesli tak to jedyna ich szansa na odebranie nam zwyciestwa bedzie jakas bliska-maxa wygrana w ostatniej partii (z nami). Pod warunkiem, ze nie dadza ciala w przedostatniej (teraz)Grecy zawsze solidni, rok temu był z nimi remis.
A Niemcy z Włochami chyba wtopili do ~68.

I to oznaczaloby, ze z Niemcami nie zagramy.
W dupala to w dupala, szczegóły się nie liczą 

Brakuje mi tylko w tv relacji 

przynajmniej na 2 pierwszych, to i tak 16 kamer potrzeba aby zrobić z każdego stołu 1 ujęcie...
Byłoby afrontem nie napić się z FRONTEM!
Szczur22
Szczur22
są relacje tv na ich stronce
do której znowu zgubiłem link 
mam nadzieje, że nasi teraz zagrają kontrolnie w 5 bitwie, żeby się za bardzo nie napalili, ze już wygrali.

mam nadzieje, że nasi teraz zagrają kontrolnie w 5 bitwie, żeby się za bardzo nie napalili, ze już wygrali.
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE